255

Анонимен

преди 12 години

koito ima РПГ-7 da go vzima i po mashinite na Shevron

254

ЛИЦЕМЕР

преди 12 години

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТРЕШИ:1. Дава разрешение на Шеврон България Експлорейшън енд Продъкшън ЕООД, със седалище и адрес на управление: София, бул. Цар Освободител 10, ЕИК 201234474, да извърши за своя сметка и на свой риск търсене и проучване на нефт и природен газ в площ Блок 1 Нови Пазар, разположена на територията на областите Разград, Силистра, Добрич, Шумен и Варна, с размер 4398 кв. км, с координати на точките от 1 до 12 съгласно приложението

253

Анонимен

преди 12 години

Не няма да е само с камъни тоя път ,особено натровят ли Добруджа спасение няма на нито един континет.

252

!

преди 12 години

Ако допуснат да се проучва за газ да ги изгоним с камъни от парламента.Шеврон нямат работа тук.Тая земя е наша и нас ни касае какво се случва с нея.Ако допуснем да отровят земята ни бъдещите поколения няма да ни простят , че не сме направили нищо.

251

Историк

преди 12 години

С риск да бъда банат,ето на вниманието на журналистите от ДНЕС.БГ следната информация,в която става ясно ,че Министър председателя лъже:dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=52757Препратката е към държавен вестник.

250

Аз гласувах за вас

преди 12 години

Лелееее циркове ... следващите поколения ли ? Не само ще унищожите природата и живота на хората , живеещи наблизо (справка филма Gasland) , но и никакви поколения няма да видят стотинка всичко е както винаги да си напълните гушките , процеса на проучване е същия като този на добив , има извънредна опасност да се замърси околната среда. Как това е полезно за националните интереси ? Добива на шистов гас е забранен в няколко щата , а фирмата Шеврон е осъдена и е изплатила на Еквадор 8млрд долара , за щетите нанесла на природата и населението в районите, в които е действала. Във филма Gasland ще видите как се пали вода от чешма със запалка и как се разболяват хора от рак в името на обогатяването на някои.

249

Анонимен

преди 12 години

Алооо комуненцатаболят ли ви още дупенцатаа сърбят ли ви, ако ли даидете пак при Доган ага!С по-здрав поздрав ваш Мустафа ***!При желание ще ви *** на бял чаршаф и ще останете предоволнинищо че дупенцата вище са малко болнино бързо ще ви минеи ще бъдете щастливи а коментарите ви още по-дръгливи!Червени свраки кресливи!

248

Пешо

преди 12 години

Много знае Репата кво е подписвал той и за АЕЦ не беше подписвал пък какво излезе!Моля хора помогнете някой ако може да го научи да чете тоя за да не стават недоразумения

247

Анонимен

преди 12 години

До 228/Василев/Те газ ще добиват пич а не нефт.И още нещо дано на теб ти просветне,че твоето парно не е по-важно от здравето на децата ни.Знаеш ли за колко време се е образувала почвата,знаеш ли колко ценна е плодородната почва....знаеш ли какво е Добдуджа?!Ти може и да не знаеш ама аз знам щото съм агроном.Шистовия ад който се готви е прелюдия за глад и мор за българите живеещи там.На тях им обясни че разбираш ли те трябва да пият отровена вода заради твоето парно.

246

Вода

преди 12 години

Водата ще бъде натровена!!!!!! Това го е казала и Ванга. Преди години се чудих как ще стане това.....НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ПОЧВИТЕ И ВОДАТА !!!!!!!

245

Съдята

преди 12 години

Ако стане като златото,хич да не почват.Да печелим под 1%.Престъпление.За нас ще останат огризките.

244

Голям смях

преди 12 години

Още нещо,бъдете сигурни българи,че тези милиарди ще стигнат до вас(колкото и възраста за пенсия ще се вдигне от 2021г).И не се съмнявайте Борисов е мъж на място,досега каквото е казал все го е свършил и никога не е променил свое решение.За да вие по-лесно правете като мен,всичко което ви кажат го разбирайте наобратно.Например:идва светло бъдеще,демек дупе да ни е яко,падат горивата-демек се вдигат,Финансово сме стабилни-демек нямаме 1 лев,добива е безопасен-демек много е опасен.Доказано работи.

243

ГМО

преди 12 години

Първо до раменете а ,че нямало рамене после ще го разбереш.

242

Анонимен

преди 12 години

Национално отговорен е, ама друг път.

241

Анонимен

преди 12 години

Пак ли да повярваме "че диверсификацията на страната е изключително важна"?? Да..., ама с шистовия газ със сигурност ще имаме вертикална диверсификация връщане в предходни фази на развитие.

240

Анонимен

преди 12 години

Щом са се засилили насам да проучват Шеврон, значи ни мислят за по голяма бананова република от Еквадор.

239

Съдята

преди 12 години

Кому хея търсят.

238

Анонимен

преди 12 години

Божееее! Този твърди, че бил национално отговорен:) Господи какво доживях!:)

237

Голям смях

преди 12 години

Ще дойдат ШЕВРОН след 10години ще си отидат,нали не е вечна газта в добруджа.Ми после?Ни газ ,ни пшеница,ни вода.ни почва след тях.Овцете дето останат,опаааа обърках се българите дето останат там да живеят да го ду.ат.И ще го ду.ат 100% ако теч почнат да дупчат,това е доказано.Ама нали ще имаме диверсификация,много важно,че хляб няма да има(то до тогава ще сме се научили да ръпаме магистрали).Нека другите си вадят газ,пък ние да им даваме пшеница,да ама и те не искат да копаят...

236

Анонимен

преди 12 години

Катигорично съм ПРОТИВ сделката ШЕВРОН. Когато докажат, че технологиите им на проучване са безопасни за околната среда може и да си преосмисля становището, но надали. Това е алчен Американски холдинг, който се интересува само от балите "в зелено", върху които спи. България не е опитно поле, а българите лабораторни мишки.Всички точки са ПРОТИВ проучването на Шеврон и то ,забележете, в житницата на България. Водата, която ще източат оттам е златото на земята.Евтини сте на брашно, а скъпи на трици