62

цецо

преди 12 години

не съм я защитавал, назначил съм я!

61

Анонимен

преди 12 години

"Не съм я защитавал...."Да бе...- да!

60

Анонимен

преди 12 години

Калинка номер 3!!!!

59

До 58

преди 12 години

Само ГЕРБ и Бойко Велики!Кво стана бе БСПундьовци, сцепихме ви трътката и на тия избори, ще ви я сцепим и на следващите и на по-следващите, защото крадливата БКП-БСП окраде народа ни, както и турците навремето не са ни крали. Това престъпление народа никога няма да го забрави, с демагогия не се управлява дълго. Сега ще кяфкате до другите избори, и до по-следващите и така до края на света, както пееше вицето ви за Збогом. А сега Бойко Велики великодушно ви разрешава да ревете като магарета по цял ден, но само през деня, вечер си ближете гноясалите пъпки по дупенцата, останали от страстната целунка на Доган Ага и приближените му ***!

58

Nazi

преди 12 години

Крадливото еееееееее *ано *** пак се изказа неподготвен! Цецо айде излез публично и докажи с документи как си купи 6 апартамента куче!?

57

До 52

преди 12 години

Интересно, че комунистите са като гадни, отвратителни ***, които непрекъснато изпълзяват отнякъде и ти лазят по нервите. За това пък има много ефикасно средство РАЙД убива ги на място! За повече информация прочетете упътването.

56

Анонимен

преди 12 години

БСП доказаха едно нещо, че *** винаги ще си остане ***. Съюзиха се с Догановото манафско ДПС и сега по цял ден реват срещу Борисов и ГЕРБ, ама реването им по-скоро е от срам и болка в аналното отверсие, защото Доган когато целува задължително използва и още един специален инструмент и те знаеха това много добре, но се полакомиха за властта и ето ти сега боли ги, ами да другари, това е положението. И да ревете и да не ревете изборите ги изгубихте, Плевнелиев е Президент, край на гоцевщината, край на надеждите на Станишко и Ко да сложат един посредствен другар Калфин да стане президент и да се опитва постоянно да бламира правителството, запомнете добре, че сега сте в 9-та глуха и скоро няма да излезете от там глупави мишоци!

55

Анонимен

преди 12 години

Изборите в България отново отразиха една не особено демократична действителност. Популярните медии и управляващите обаче се държаха така, сякаш всичко е наред, четем в коментара на Еми Барух. Тревожна диагноза за състоянието на българската демокрация постави бившият американски посланик Джеймс Пардю. В пространно и непротоколно интервю дипломатът говори в прав текст:Имам много тревоги за посоката на демокрацията в България. Две са главните ми безпокойства: първото ми е за свободата на печата и трябва откровено да заявя, че съм шокиран от корупцията в медиите по време на изборите; второто произтича от политическото сплашване, стигнало до равнище, което не съм виждал по-рано. Затова реших да говоря открито както в България, така и в чужбина. Трябва да направя нещо, за да помогна на демокрацията в България.

54

Анонимен

преди 12 години

Има ли кой да чуе критиката отвън?Сходни мнения - с различни нюанси и различна степен на дипломатичност - изразиха почти всички чуждестранни политически наблюдатели. Делегацията от наблюдатели на Службата за демократични институции и човешки права към ОССЕ уличи Централната избирателна комисия в неефективност и неспособност да взема навременни решения по особено важни въпроси. А редица чуждестранни политолози, кореспонденти, бивши германски посланици и политици коментираха много критично тези избори. Михаел Мартенс, Михаел Гайер, Гернот Ерлер и Хайнц Брам са само някои от познавачите на политическите процеси в България, чиито мнения бяха публикувани в сайта на Дойче Веле.Погледът отвътре обаче ни показва съвсем друга картина: според овластените да говорят тези избори бележат пореден успех в най-новата демократична история на страната. С други думи болният оспорва поставената диагноза и заявява, че се намира в прекрасно здраве.Двата "разказа" за тези избори съжителстват независимо един от друг. Единият говори на чужд за популярните български медии език. Познавачите не преведоха посланието си и то остана затворено в херметичния кръг на едно статистически пренебрежимо малцинство. Другият разказ е разбираем за мнозинството, което отиде да гласува, но не биваше да бъде тревожено. И консорциумът от медийни магнати създаде необходимите за това условия.

53

Анонимен

преди 12 години

Медиите - съучастници в антидемократичен комплотСпоред анализа на германската фондация Фридрих Науман България днес е страна, която се характеризира с липсата на плурализъм, с отсъствието на баланс във властта, с евтин популизъм и със зависими медии. Именно медиите, повтарят външните наблюдатели, се превърнаха в съучастници на един антидемократичен комплот, изключително опасен в условията на доминираща политическа култура от поданически тип

52

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажеме на света, че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целият свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажеме, че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплати,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата исти

51

до 35

преди 12 години

А бе вие от ГЕРБ май всичките сте много грамотни - менистър

50

връзката

преди 12 години

Владимира Янева, председател на СГС, разписва по 40 разрешения за подслушване на ден - потърсете в нета. И кой печели от това - този мазник на снимката. Още 100 милиона ще поиска ако тази разписва с това темпо. Нека да обясни как могат за 8 часа да се обработят толкова случая - и с правно основание се разрешат? Дори и 100% само това да и работата - което не е случая няма начин да стане. За това после ще има да плащаме пак ние, не тези ***

49

До потърпевш

преди 12 години

"всички се оплакват от управляващите а те пак печелят тук има нещо много ама много гнило!!! "Има!"Гнили" са резултатите от изборите!

48

потърпевш

преди 12 години

как само със скандали се отклонява вниманието от реалните проблеми.този министър е синоним на двуличие и подлост.всички се оплакват от управляващите а те пак печелят тук има нещо много ама много гнило!!!

47

Спонсор на МВР

преди 12 години

Сега, след като свършиха изборите е време за Седмия апртамент. Още по- голям и по- луксозен от предишните шест. Подарък за добре свършената работа по назначаването на новия президент.

46

съмняващ се

преди 12 години

"той заяви в телевизионно интервю, че критериите, по които е избрана Янева, са ясни и за него е важно дали е спазена процедурата"Ми да обясни като са му ясни какви са тези критерий - изискване за стаж по майчинство и конфликти на интереси сигурно?И 'спазена процедура' - тайно вместо явно гласуване и неподписано решение!!!Нека да обясни - както и за апартаментите и за лъжите по изборите. "

45

Facebook

преди 12 години

"Аз НЕ гласувах за ГЕРБ!"В коментарите на стената да се пише само за кое населено място става дума и нищо друго!Броячът ще бъде най красноречивият коментар!В тази страница има ограничение за ползване. Право на достъп имат само лица над 18 години. Т.е. Хора с право на вот според българските закони.ЕДНО УТОЧНЕНИЕ - "Аз НЕ гласувах за ГЕРБ" засяга само вота за президент. Смятам че има много кадърни хора които са се кандидатирали за месна власт от и с подкрепата на ГЕРБ , само защото "шапката" на държавата е такава и нямат избор.Ако и вие смятате така: Тогава това е групата за вашите дискусии!Гласувайте.Тук не могат да ни излъжат.

44

Пешо

преди 12 години

Този пак си отвори устата и замириса отново на гнило.

43

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ си е ГЕРБ - и засега е най- доброто което може да имаме .