124

Анонимен

преди 12 години

И ко прайм кат се срещнем с извънземни ? По определение те са с хиляди години по-напреднали от нас и ние чакаме да ни дават разни хубави неща и джаджи че да живеем по-добре и да се кефим и нищо да не пипаме повече (малко кат в Столипиново примерно) ......Ха ха ха Чекайте да чекате....Докато не литнем из КосмосЪТ както си требе не чакайте никви извънземни....

123

до 129

преди 12 години

а вие кога точно си загубихте чувството за хумор - преди или след като дойдоха извънземните? наличието на извънземен живот вероятно - и дано - е факт, но някак си не възприемам налудничавото вманиачаване в темата. когато - и ако изобщо дойде времето, човечеството ще се срещне с другопланетяни. моите очи, уши и ум отдавна са отворени и интелектът и душевността ми са си много добре, благодаря за загрижеността. пак повтарям - проучете историята на филма близки срещи от трети вид, полезно е :)

122

ПИТАМ

преди 12 години

АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ???

121

Мм...

преди 12 години

Че не сме единствените разумни във Вселената е ясно. Но ... аз вярвам и в генното инженерство. Ама не бяха ли забранени експериментите с хората?

120

Анонимен

преди 12 години

Само пропускат разни австралопитеци, питекантропи, неандертали, троглодити и зулуси и други подобни тия, които си приказват как изведнъж са на създали извънземните и веднага сме построили пирамидите ... има няма преди 10 000 години.... Обаче така се получава като си четете книжки предназначени за продажба а не за образование...

119

до 127

преди 12 години

Пълен Ъпсурд! Не са намерени началото на човечеството като цяло, че да му се търси края. Също така никога няма да се намери отговора докато се разсъждава, че хората са центъра на всичко живо и всичко трябва да се свежда до това. Приемете го като една форма на съвременния ренесанс. Момент в който хората от средновековието са разбирали, че по земята не бродят демони и ангели и не е плоска. По земята не бродят само хора и космоса не е онзи мрачен и безкраен пущинак дето го дават по Дискавъри!

118

до 127

преди 12 години

"дето свършваха света" настрана от преднамерената ти неграмотност си изключително прав! ХОРА СВЕТА НЯМА ДА СВЪРШИ! Просто на някои хора ще им изтече мандата :) Всичко е в следствие на лесната манипулативност на масите и колективното самосъзнание, което тепърва прохожда (благодарение на глобалната). Самата същност на човека е да открива и покорява неизвестното, и от там е тази мания да разберем кога ще е края.

117

до 124

преди 12 години

Извънземни по нашите човешки разбирания са интелигентни биологични форми дошли от космоса и населяващи различна от слънчевата система друга такава планетарна. Не е изключено и да са си натурални земляни. Но да се върнем на темата която е доста богата исторически, с така наречените си "непорочни зачатия" и богове. Става дума за нещо съвсем различно и е време да отворите малко очи, уши и ум относно развитието на интелекта и духовността си. Посредством миналото много лесно ще свържете и настоящето.

116

Znaem ZA

преди 12 години

KOSTOV!

115

До 121

преди 12 години

Тъка си приказват кат тебе и тия дето свършваха света: "Шъ видити вий...те сега вече измрехме...."Па то това състояние на очакване нещо аха да стане си е обикновена параноя

114

Анонимен

преди 12 години

vse pak jivota ostava zagatka. idva v materia i si otiva bez materia. izvoda e samo edin. ako savarshenstvoto e glavnata cel , slujim na neshto koeto ne poznavame.

113

Анонимен

преди 12 години

Predi hiliadoletia jitelite na iztochoto sredizemnomorie i Egipet sa vijdali sveteshti predmeti idvashti s ogan ot nebeto i stranni sashtestva. Pishe go i v staria zavet na bibliata.Moje bi preuvelicheno no nishto novo ne e tazi statia.

112

до 121

преди 12 години

добре де, приятелю, щом от хилядолетия са тук, кви извънземни са тогава??? натурални земляни са си станали те. то и аз обичам научна фантастика и айзък азимов, заедно с дъглас адамс и ред други автори от *** до *** съм ги изчела, ама айде много се размечтахме нещо... впрочем, гледай "близки срещи от трети вид" и обезателно се постарай да научиш историята на лентата, ще ти е полезно :) а че не сме сами - то е ясно по условие, някои сме си по двама...

111

Анонимен

преди 12 години

Izkustveno sarce, izkustven mozak, izkustvena sintetichna krav oshte malko materia i eto ti jivo sashtestvo a posle ako shtete izvanzemno go narechete . choveka e nai opasnoto izvanzemno koeto za pari se gavri i sas sebe si.

110

m.m.

преди 12 години

Изкуственото сърце е създадено през 1940г. Днec тo вече нe техническо съвършенство. Tехническо съвършенство може да бъде изкуствената синтетична кръв.

109

Анонимен

преди 12 години

Съвсем скоро всичките тесногръди ***, оставили цинични и *** коменари на тази статия ще получат един студен душ от реалност. Не сме сами бъдете готови за една съвсем нова ера коренно различна от това което знаем сега, но не и за земята и за хората от миналото. Уви повечето днес са толкова лесно манипулативни, че дори си и нямат понятие за това. Няма логика в това да се отрича нещо, което фигурира в човешката история от хилядолетия и учени по цял свят са убедени, че продължава и днес.

108

E.T.

преди 12 години

...девойките не са правили нищо осъдително в гората... Това пък откога е осъдително?!

107

Кашчей Бесмертний

преди 12 години

Д-р Сингх разнася рентгенов апарат из планинските селца на Непал????

106

ъпанар

преди 12 години

заради коментари от този вид все още информацията е засекретена за нас........????????

105

Sci-Fi

преди 12 години

Явно автора на статията е гледал Stargate SG-1 и Dark Angel преди да напише статията, хора с котешко DNA, извънземни клонинги на клонингите, все познати истории.. а щях да пропусна няма как да не е гледал и The X-Files или поне първите няколко добри сезона.. ето от къде идва вдъхновението за тази "статия".. ;-)