275

Иван

преди 12 години

До всички, които продължават за да се чудят как може да бъде 10 см. широк- обиколка не значи широчина! Обиколката е 2пr, т.е. около 3,2 см.диаметър (широчина).

274

tino

преди 12 години

по- добре малък твой отпред,отколкото голям чужд отзад...

273

chichoicho

преди 12 години

10см стигат другото е женска лакомия

272

X

преди 12 години

Малко или много ти се струва?

271

жжж

преди 12 години

10,5 см обиколка????!!!!

270

иглата

преди 12 години

Младеж и девойка, студенти по медицина, учат за изпит по физиология. "Разгорещен" от темата, студентът го вади и пита колежката:-Така като го гледаш, как ще го поемеш? Орално, *** или вагинално?-Венозно! - отговорило момичето.

269

ссс

преди 12 години

Тия ме изкараха доста природно надарен

268

ейййййй

преди 12 години

мен пък ми е голям, не искам да подтискам никого..обаче ...пълни глупости са че 'като бил голям не влизал' и да сме му 'мислели ние'...винаги влиза, важно е как го ползваш и какво правиш преди това..предполагам, че и 10 см да е, пак може да причини болка и неприятни усещания..и от личен опит ви казвам, че по - опитните жени умеят да си контролират влагалището и познават тялото си, т.е. се оправят с всякакви размери..'неимоверни' радости от размера съм срещал у ученички, които лежат като дърво.

267

Валя

преди 12 години

..не е важно колко ти е голям.. важно е как лижеш..

266

Анонимен

преди 12 години

Какви ли не простотии са тръгнали от Франция, тази не остава по-назад. На франсетата може и да им стига, но примерно на една едродупеста негърка на задна с 10 см. може само да и го отъркаш у вратата на авариния изход. :-) Мисионери, к'во да ги правиш ? Ако не се лъжа французите са горди с факта, че именно там се съраняват така наречените метрологични еталони. Сигурно има и някой 10 см. *** за образец . ха ха ха ха ха

265

...

преди 12 години

10 см. стигат само за забременяване. Размерът има значение за удоволствието при полов акт. Размерът е този който предразполага партньорите към изневяра.

264

анонимна:)

преди 12 години

Никоя умна жена няма да ти каже че ти е малък.Щом всички са били доволни,това е важно,явно за всяка се стараеш доста :)Вярно е че от жена до жена има огромна разлика,както и от мъж до мъж,но докато мъжете избират със очите си,жената избира със сърцето си :)Когато обикнеш ума на някой,после душата му и накрая останалото,желанието ти към него ще е дълготрайно и изобщо няма да ти пука дали е руса и красива или му е малък или голям.Като има желание и малкото е много,а като няма....

263

Анонимен

преди 12 години

Мда... Тая статия ми напомня защо жените имат проблем с паркирането - защото непрекъснато ги лъжат колко точно са 20 см.

262

Анонимен

преди 12 години

Това е вечната тема :). Естествено, че и 10 са достатъчни. Ама като стиснеш по-голям ти е по-хубаво :).То за секса и една п*тка ти е достатъчна, ама от жена до жена има огромна разлика :). Колкото е по-голям е по-добре, ама и малък да е - голяма работа :). От ядосване по-голям няма да стане. Гледайте да прилопате каквото може пък, колко бил голям няма значение :-). Аз винаги съм си мислил, че ми е малък.. въпреки че са ми казвали жени, че не е така :-). Ама все тая.. досега все са били доволни.

261

Знаещ

преди 12 години

Веднъж една *** се опита да ме гъделичка по самочувствието ми, че ми бил малък инструмента. Оная ми прави физиономия и ми вика: "Бе къде си тръгнал с тази малка *** бе, кого си мислиш че ще задоволиш с нея"?!? Досмеша ме и й викам. Че как кого? Себе си ще задоволя, на мен ще ми направи удоволствието моята ***. Ти какво си мислиш, че съм тръгнал тебе ли да мисля ***, да ти правя на теб кефа ли тъпачко? Да, ама не, някой друг път....;-)

260

gramoten

преди 12 години

Ще те връщаме в началното училище. Че и тези които са ти подкрепили мнението също....Обиколка от 10см означава диаметър от 3.18см.....

259

скарлет

преди 12 години

Леле колко компекси :)Кво ви става?Аз съм жена,имала съм и големи и малки и средни.Обичала съм мъж с малък,обичала съм мъж и с голям.И двамата не ги обичам вече.И ще ви кажа че като престанах да имам желание и златен да е ,все тая -не ме възбужда :)Всичко идва от мозъка:)там е размера и желанието.Задоволявала съм се с пръст и с мисълта за някой към който имам желание и тогава ми е било по-хубаво от колкото да правя секс с 19см.Секса не е в едно парче месо :)

258

men

преди 12 години

Ей, журналистчетата, ако някой мъж от вас се похвали че има обиколка 10 см - лично ще го наградя! Същото важи за някоя дама - ако може да поеме такъв квадратен - 10 см дълъг и 10 см широк!!!

257

До ЛЮБО

преди 12 години

Любо, ***, прочете ли каква глупост си написал преди да я постнеш?!

256

Любо

преди 12 години

Освен едното, има и другото. Знайте, че само тялото му трябва да бъде поне два женски хвата. И ако каката има големи кунки, най-многото, което бихте получили е "Браво, юначе!" изречено от добра душа, но повече няма да ви потърсят. Е, има изключения...