36

Vesso

преди 12 години

Йонко,Митко къде сте бе борци за привилегии и свободия???Не виждате ли какво правят тези на които химн им е"Марсилезата"?Сигурно правят буркани в момента и са много заети??!!

35

djoni

преди 12 години

*** da 4ete pi6e ,da raboti i pla6ta danaci nema takav.Dobriq *** e martviq *** tova e to.

34

Томас

преди 12 години

значи имало полиция, която се грижи за народа си за разлика от нашите тюфлеци

33

Анонимен

преди 12 години

АУШВИЦ,БУХЕНВАЛ,ОСВИЕНЦИУМ и др да отварят врати и да се почва

32

А/?

преди 12 години

ОКАЗВА СЕ ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ПОЛЮЦИЯ ДЕЙСТВА КАТО ЧУЖДА,А ЧУЖДАТА,ФРЕНКСА -ДЕЙСТВА КАТО БЪЛГАРСКА!! САМО ДЕТО ДЕЙСТВА ВЪВ ФРАНЦИЯ,А ТУК ДЕЙСТВА РОДНАТА "ЧУЖДА" ПОЛЮЦИЯ!! КОЙ Я КОМАНДВА,КОЙ Е ОТГОВОРЕН И КОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАРИТАН???

31

Някъв от България

преди 12 години

Колко сме далече от Шенген още:)

30

Анонимен

преди 12 години

NO VINAGI IMAM LI VAZMOJNOST BIX ODRIAZAL GLAVATA BEZ SVIAN NA NIAKOI ***

29

Анонимен

преди 12 години

DA SPRAT STROEJA NA NOVATA EVROPESKA BANKA V FRANKFURT ZASHOTO JA STROIAT NA MIASTOTO NA BIVSHI PESHI OT VREMETO NA ADOLF I DA VAZOBNOVIAT DEINOSTA IM DOSHLI OT *** SI MAINENA I SHE VADIAT NOJOVE I SI PRODALJAVAT BEZCHINSTVATA IMAT KASMET CHE SA V SMOTANIASHKA DARJAVA A NE V CHECHNIA ILI ALBANIA TE IZA TOVA TAM NIAMA I ZIGANI

28

лунно затъмнение

преди 12 години

Емиии така е мачкай Сарко ех кога ще имаме и ние такъв президент Волене България има нужда от теб !!!!!!

27

2

преди 12 години

Във Франция има много френски ***,но те са различни от нашите ***.Първо са чисти,работят и са вярващи/евангелисти/В Алзас има ***,но те живеят по селата и са с къщисобственни,имат занаят и работят.Много малко вече френските *** се занимават с кражби,преди време крадяха коли ,но полицията ги разкрива и ги пращаа в затвора,губят социалните си помощи,има санкции,е нека да крадят.

26

fee

преди 12 години

do 15 zawto v indija ????

25

АЗ

преди 12 години

Подарявами ги! Моля ...Интегрирайте колко искате!

24

Анонимен

преди 12 години

'Мнозина от тях ще бъдат върнати в Румъния или България, ако не докажат, че могат да се издържат.'- знаи и от БГ ще трябва да ги извозят нанякъде ако не могат да докажат че ще могат да се издържат

23

P

преди 12 години

Защо французите не интегрират ***, нека ни покажат как става това, след като постоянно го искат от нас, като въвеждат и ни налагат какви ли не уж европейски програми и проекти за интеграция на малцинствата!

22

CD Ром France

преди 12 години

Цъкайте минусии така както ние ще цъкаме жените ви като се върнем!

21

Наблюдател

преди 12 години

Ако това се беше случило в България, 100 правозащитни организации щяха на дойдат и да се тръшкат за нарушените права на ромите. Дали във Франция са по-нецивилизовани или по-големи "варвари" от нас?

20

К

преди 12 години

аз съм живял в емигрантско гето в Германия близо 2 години със съседи ***, румънци и араби и съм ги наблюдавал доста време. Поне тези около мен там не проявяваха насилие, а децата им ходеха на училище! Не казвам, че са много по-различни от тези тук, но все пак когато не им се дава власт не вдигат глави като нашите тук! Проблемът тук е, че "цар" Пикльо е мафиотски бос сравним с другите мафиоти в България с много пари и власт и затова си позволява да прави каквото си иска...

19

славянин

преди 12 години

Така трябва да се прави. Французите са националисти, а не неолиберасти като ГМО-тата оттатък океана!

18

Анонимен

преди 12 години

Абе 11, ти адекватен ли си ? *** и образование, училище да не крадат, ти нормален ли си...Просто дойде момента, в който цяла Европа пропищя от ***. Сега да ги питам за правата на човека, расизъм и др. дето ни ги сервираха години наред. Хайде забавлявайте се сега с "ромите".

17

CD Ром France

преди 12 години

Като се върнем ке ви клецаме по ***! Всички българи ще съжалявате!