152

хаха

преди 12 години

"Катарина Кресал е обвинявана още, че смърка кокаин, помага на майка си и на други свои роднини в различни измами и злоупотреби, разрешава на служебния си шофьор да я вози с 200 километра в час."Почти като наш Цуцко,само че той нахендри тъщата да му бърше ***,хаха

151

Анонимен

преди 12 години

убава булка па се оноде с ***. Нема ли расови маже у Словенията? Ама оно простотията по ората оди

150

Танас

преди 12 години

лесбийка, секс с животни, дрогира се... не, че аз съм некъв моралист или праведник, ама след прочита на статията, само като и гледам снимката на тая *** и се отвращавам - ако зависеше от мен, бих я пратил на съд в Близкия Изток!

149

до !

преди 12 години

Аферата "Булмастифи" е ДАЛЕЧ по-интересна от всички останали изцепки!!!

148

Све

преди 12 години

Леле майко!! *** психопатите :)))

147

!

преди 12 години

Угодила си е.Белинда,оргийки,бързи коли,нищо различно от това което е тук.Разликата е,че просто нейните изцепки са стигнали до медийното пространство.Вие какво мислите,че бат Боко не е пудрил камбата ли?

146

OPS

преди 12 години

Като гледам коментарите май много хора не са чели внимателно. Къде видяхте, че жената се е ...с кучета . Проятеля и е изпояден от кучетата, а собственичката на кучетата ги е содомизирала с изкуствен ***. Излиза че министърката е смъркала, возила се с 200 и има неподходящ приятел. ....Те тука все едно приятелчетата на Б.Б са арни (Маджо, Пашата) или пък не смъркат ...или пък не карат с 200 , а катастрофите на кортежа. Само дето Словенците са си добре, а нас ни "содомизират" като мастИ.и

145

Бай Хой

преди 12 години

Ето ви оригиналната статия, барабар с правописните грешки - направо копи-пейст. Няма да се морят редакторчетата, я! Само дето има и снимки на министърката дори и гола, как някой я обслужва!burgasnews/svetat/politika/46152-skandal-v-sloveniya-ministarka-opletena-s-droga-i-seks

144

Котарак

преди 12 години

Все едно чета за Тиквата и неговата банда на Котараците (***). Не се накради Тиквата!! Не се накради жена му Цеца с новата банка. Не се накрадоха и обкръжението му от Котараци !!!

143

Анонимен

преди 12 години

ами тази мацка е готина на снимката, която са сложили, ако я видите на други ще промените мнението си :-)

142

до 145

преди 12 години

ами провери в чичко гугъл

141

Def

преди 12 години

Само да вметна че магистралата в Словения е много права, равна и с добър асфалт. Минавал съм от там с една Тойота Корола със 190 направо не се усеща. Иначе мацката е готина.

140

Анонимен

преди 12 години

*** !

139

Незнаещ

преди 12 години

Извинявам се за невежеството, но какво означава "содомизира" или "содомизъм" (предполагам, че това е терминът, от който се образува този глагол)?

138

Берлускони бунга

преди 12 години

Бунга бунга парти да дойде в Италия да си начеше маслината

137

Анонимен

преди 12 години

Бойко, я вземи да размениш Цецка Цачева за тая словенка.

136

dlodkmcldfm

преди 12 години

все едно чета сиви-то на който и да е БГ-депутат/министър. това с 200км/ч е ей така за заблудана противника. по нашите географски ширини с толкова карат пенсионерите с лади и москвичи по междуселските пътища.

135

Клеции II

преди 12 години

Абе, тази кака са е трескали булмастифи ли? Лелееееее, това жените са големи *** ша знаити!

134

Анонимен

преди 12 години

тая най вероятно е оборудвала с легло кошарата с прасета!

133

Анонимен

преди 12 години

до 132:ти си един долен *** Провокатор по точно Хърватите и Българите се прегръщат да *** Сърби като тебе