79

Гунчо войвода

преди 12 години

този селски бег Лечков заслужава да го намажем с катран и смола и да го оваляме в пера, и след това да го пуснем в кв. Надежда *** да му вкарват дузпи. Съграждани линч за кмета слънце Лечков !!!!!!!

78

Петко Чапаев

преди 12 години

Една налагаща се корекция - Лечков не е роден в град Стралджа, а в село Воденичане,което отстои на 6 километра от Стралджа.Явно е,че сливенският градоначалник се срамува от от селския си произход.Но по произход и дела той си остава един необразован и жалък ***,случайно озовал се в една политическа клоунада.По ще му прилича една овчарска гега и да гони краставите овце и кози в родното си село.Нека жителите на Сливен решат бъдещето му и по най-бързия начин го пратят там,дето се е родил.

77

Анцунг

преди 12 години

Gora, пиши на кирилица, моля те. ***!

76

uha

преди 12 години

време е да се сменят кметовете-Лечков ще направи дупките в Ямбол по-големи,а Славов ще раздаде апетитни хапки за ремонти от Лечковите дупки на своите приятели в Сливен.Хербарии

75

Людмила

преди 12 години

Родени сме в един ден с Йордан Лечков и много харесвах играта му на футболния терен.Но ако си добър футболист,не е казано,че ще си и добър кмет.Научило се момчето на разни номера играейки насам натам и хоп давай да управлявам.Да де ама хората в този град уж все от хайдушки родове.И си го търпят-нека

74

baikolio

преди 12 години

neka po umnite da spe4elat

73

Анонимен

преди 12 години

ЦЕЛИЯТ КВАРТАЛ РЕЧИЦА ПРИЛИЧА НА ЛУНЕН ПЕЙЗАЖЛЕЧКОВ-ВЪН !!!!!!!!!!

72

assyta

преди 12 години

"СливенИ Йордан Лечков получи подкрепата на ГЕРБ за трети мандат в града на сините камъни.Самият той смята, че ще спечели местните избори наесен още на първи тур, защото свършеното от него нямяло как да остане незабелязано." Искрено се надявам сливналии да забележат дупките, хотелите и други те екстри в града им, когато излязат да гласуват!

71

otneseni

преди 12 години

Европа им спира парите, а те за още се бутат-какво стана с дългата резервна скамейка? Или на никой не му се ходи в затвора, та пак едни и същи баламурници са кандидати?

70

Анонимен

преди 12 години

Единственото хубаво нещо, което успя да направи Славов, въпреки яростната съпротива, която срещна в лицето на една малка групичка общински съветници, е че събори коптора 20 блок. За всичко останало не го подкрепям и само със събарянето на коптора няма да ме спечели.

69

Анонимен

преди 12 години

Излезте да гласувате. Мързели с мързели. Лежите вкъщи и Ви мързи да излезете да гласувате. Което отнема не повече от 30 мин с вървенето до там. Интересувайте се. Проучвайте , анализирайте и дайде своя глас. Без значение за кого. Важното е да има повече реални от купени гласове. Относно видеото в you tube .... интересно че неможе да се коментира.

68

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ДА ИЗДИГНЕ МИТЬО ПИЩОВА ЗА КМЕТ НА В.ТЪРНОВО

67

Коко

преди 12 години

Дори и въпросните личности да са правили далавери в ГЕРБ това нещо не се допуска.Даже след като ГЕРБ ги подкрепя можете да сте сигурни, че с далаверите е свършено.ГЕРБ е партията на България!

66

Анонимен

преди 12 години

Ямболския кмет и от снимката си личи че е интелигентен човек, но този Лечков...излагат се ГЕРБ с Лечков и това е!

65

alex

преди 12 години

Той е добър кмет ,заслужава втори мандат

64

kamyk

преди 12 години

Ако императора спичели придилену нияма даи истинку.Леле забравих да пиша на български,нали живея в гетото Сливен

63

Gora

преди 12 години

Mi i az glasuvah za gerb, i s1m 4len,no kato vidqh kakvi mutri i al4ni,proboqdisani i D1rjavna Sigurnost vlqzoha v redicite i,prosto nqmam dumi.te 6te nadminat i 4evenite bokluci.A za Kmeta toi nai skoro vreme 6te b1de klient na MITIO O4ITE I NA DRUGITE MUTRI V ZATVORA.6TO se kasae do izborite ot sega se nosi sluh,4e LE4KOV 6te kupi celi izborni komisii,no i stqh nqma da b1de KMET za treti mandat.

62

Анонимен

преди 12 години

Боже до къде я докарахме, да се хвалим с разрушаване на блокове, вместо да строим нови!

61

от Сливналия

преди 12 години

Сливенският император да си го вземат, Герб в София да я разкраси както в Сливен там ще има 4 пъти в повиче да краде ПОДАРЯВА МЕ ГО.........................................Но за Кмет на Сливен НЕ

60

бивш сливналия

преди 12 години

Не знам за Ямбол, ама в Сливен ГЕРп гарантирано са изгубили предварително с избора си да подкрепят този нов/стар кмет, който разипа града,разби икономиката му,пропъди младите и съсипа частния бизнес на всеки,който не му е симпатизант...Да не говорим за далаверите за милиони,които се въртят в града. Е, уважаеми Сливналии,вие ще гласувате ли за такъв компрометиран човек?Трябва да сте мазохисти за да си го преизберете наново,но тогава не псувайте него, а псувайте себе си за повторната си грешка.