144

до 152

преди 12 години

Тази популация за маркираните държави като обща бройка може. 1000 вълка в Фърция България, Румъния и Италия става като общ брой.)))

143

КауБойко

преди 12 години

151 , ей смешен. Ти какво написа бе ? Какво ти бил казал дядо ти "Разправял ми е как е гъмжало от чакали, лисици, зайци, сърни елени, глигани". Пък да ти кажа аз дядо ти 1908 е видял чакал в Балкана толкова колкото сега ако отидеш ще видиш пингвин. Пък нали после заговори и за вълци, че пукнат вълк нямало. Ето ти сайт, ето ти една измислена организация от онези дето реват. Те казват имало около 1000 и не приемали официалната таксация, според която са 2000.

142

до 150

преди 12 години

Бе и на мен ми омръзна от идиотските ти твърдения за 1000-та вълка, ама какво да се прави. Само се смея с глас от опитите ти да стреляш напосоки без да си запознат.

141

КауБойко

преди 12 години

Ей ги на - lifextra.it . Виж тази организацийка какво е написала. Официалната таксация оценява популацията на 2000-1300 индивида но данните се събират основно с въпросници а не по единна научна методика. Затова се смята че числеността е преувеличена. Според експертната оценка популацията не надвишава 1000-1200 индивида

140

до 147

преди 12 години

Ти чакалите за вълци ли ги имаш? !Добреееее!!! Хахахахахахаа

139

КауБойко

преди 12 години

Кажи моля те, беше ли пълен Балканя 1908г. с чакали. Предполагам се досещаш защо те питам. Айде спирам, щото с изказвания от типа дядо ми каза, баба се съгласи и тате потвърди, че овцата и вълка са си играли на прескочи кобила ми омръзнаха.

138

до 147

преди 12 години

Къде има 1000 вълка бе,ахаххахахахахахахахахахахахаТи си бил голям комедиант бе! хахахаахаххаах

137

до 143

преди 12 години

Не чакали, вълци е имало даже. А дядо ми когато убиха една година през 90-те един УЖ вълк и го бяха метнали на ремарке в горското на селото..само минавал от там и се изсмял. Какъв вълк е това бе! Чист чакал.. Ония се засрамили. Лъжат децата щото не са виждали вълк че убития чакал го представят като вълк...вярно малко по-едър чакал...бил и атракция за децата и минаващите беше.

136

КауБойко

преди 12 години

Нали ти казах, на страха очите са големи. Може и две глутници да са му наобикаляли колибата. Пак се изказваш неподготвен. "Сега един вълк ако намериш . . ." било събитие. Джанъм в България има повече от 1000 вълка. Да не казвам повече, но със сигурност не са по-малко от това минимално 1000.

135

От 115 до 117

преди 12 години

Ако наистина проявяваш интерес,ще те поканя да видиш за какво говоря.Като имаш смелост - заделяй по 40-50хил. лв годишно и ще имаш гора,ще си стреляш,ще правиш каквото си поискаш.

134

КауБойко

преди 12 години

142, аааа. Ти за тея лисици ли говориш дето са навътре в балкана дето не припарват до селата и се парфюмират. Еее. Тях не ги стрелят бе ? Объркал си се. Кажи сега, беше ли пълен Балканя 1908г. с чакали или не беше ?

133

до 141

преди 12 години

Абе, мойто момче..за 40 години в Балкана само един вълк, елен и глиган ли е виждал бе? Само една бърлога на лисица ли е виждал бе? Само едни рога на елен за годината паднали е виждал бе??? Не наистина няма смисъл повече с теб. Като изрече тази тъпотия, че преди 100 години е нямало дивеч...разбрах че говориш наизуст. Глутница вълци са го наобикаляли край колибата едно време. Сега един вълк ако намериш в Балкана това е събитие. Няма смисъл....нищо не знаеш...братче. Ясен ми стана!

132

КауБойко

преди 12 години

138 дядо ти сигурен ли е, че в Балкана е гъмжало от чакали и то 1908г ? Да не се е объркал нещо докато е пасял овцете, м ?

131

до 139

преди 12 години

Оооффф, майкооо, заради поразиите дето прави? Ми хищник е бе, бай....! Ти какво искаш да пасе трева ли? Дай тогава да избием всички хищници. И ти говоря за лисици навътре в Балкана където не припарват до селата..освен ако не е голям глад някоя година. Дай да я обиваме щото мирише? Иначе на вид си е красиво животно. То тя и сърната не мирише на Нивея примерно.

130

КауБойко

преди 12 години

138 ти какво разбираш под гъмжало ? Да те питам възможно ли е дядо ти да е виждал все едни вълци и лисици. Щото едва ли е сновал от граница до граница, пък и тези животни например си имат определена територия :) хахаха.

129

Анонимен

преди 12 години

Айде кажи защо се избиват лисици навътре в Балкана, освен да вземеш смешните си 50 кинта от горското стопанство? По тази логика избийте всичките хищници...като чакалите примерно.

128

КауБойко

преди 12 години

Лисицата, драги ми смехурко има хубава кожа обаче не през цялата година. Красиво животинче е обаче ти лисица виждал ли си , поне в зоопарка. М? "Мирише та се нетрае" дето вика башмайсторът. Голяма е мискинка и сер3 и пик***е където и падне, смръдливо животно бе. Взе ми си едно да гледаш вместо кученце и сам ще се убедиш. Та същата тази лисица прави доста порация по дивеча. Зайчета, майчета, яйчица, каквото свари. И на баба ти кокошките включително. (въх че малко символи има в пост)

127

до 134

преди 12 години

Е тука вече приказваш пълни глупости. Абе момък, аз съм израстнал в балканско село. Пра дядо ми е роден 1908-*** година. Разправял ми е как е гъмжало от чакали, лисици, зайци, сърни елени, глигани. Човека е пасал овците в Балкана на 10 годишна възраст сам. Израстнал е във Балкана ...40 години е живял там. Тук вече разбрах че говориш наизуст. Няма смисъл с теб повече...наистина.

126

КауБойко

преди 12 години

135 забатачи темата към доста мащабни неща. Говорим сега за ловджилъка и има ли той почва у нас. Не обвинявай сега ловците, че са избили и динозаврите. Не те знам дали си 129, но ще отговоря защо се убиват лисиците, ей сега ще ти кажа.

125

КауБойко

преди 12 години

Ооооо, джанъм (133) ама аз и на теб ще ти се разсърдя за това - "Човека унищожава създаденото от природата, не природата да затрива създаденото от нея. " Море, ама ти вярно ли го мислиш това ? Марш в стаята и там си помисли върху написаното от теб.