21

чичо Гошо

преди 12 години

Всичкото това е от манията по "здравословно" хранене: кълнове- мълнове, трици-мрици, тичинки-мичинки... кво ли не измислят, само и само пари да се вадят. Пък и 100пъти писаха, че колито се е завъдило при кълновете заради благоприятните условия /висока температура и влажност/, но те продължават да хрупат.

20

blackradio

преди 12 години

"Този път жертви на бактерията са 10 души...при двама от пациентите инфекцията е причинена от ешерихия коли". Сеа аз ли съм *** или ...

19

инспектор от агенция

преди 12 години

във ес няма никакъв контрол и проследяемостта на храните е само на книга със регламенти с които можеш да отидеш до тоалетната .

18

ves666

преди 12 години

mrete i bez tova ste 7 miliasrda .

17

Анонимен

преди 12 години

а изследванията показват,че пръсканите продукти с препарат на медна основа нямат зараза.така че,по-добре да се пръска,щото ешерията ще ви такова мамата...тука в България здраво се пръска и затова няма гафове,обаче в чужбина не е таказатова купувайте българското,щото не се знае на какво ще попаднеш.

16

Бактерия

преди 12 години

Сега ще ви разкажем играта!

15

nonstop

преди 12 години

kak vse novi i nepoznati prez predni godini virusi i wampove sega se poqvqvat i ubivat? otgovorat e pove4e ot qsen. laboratorni probi i opiti koi znae i kakvo li ne owe.........tova we e apokalipsisat.

14

Анонимен

преди 12 години

Това не е ли ГМО?

13

Анонимен

преди 12 години

И накрая ще останат племената, хищниците, плевелите и вирусите ! Защото разумът им се свежда до храна и размножаване.

12

До 10

преди 12 години

Не е толкова страшно, ако мислиш с главата си. Но все пак е по-добре да си информиран, нали? После - ти решаваш.

11

бЕдНяК

преди 12 години

Абе ще разберем, че живеем в "рая" на Земя-та (България) и че нас не ни бива (завистливи, мързеливи и страхливи), ама дано не е късно (като ни изкупят земята под носа).

10

Един

преди 12 години

Силата на информацията е много силна днес. Сега се разпространяват такива новини, които да всяват смут и да защитават нечии интереси. Винаги е имало такива случаи, но сега започнаха да се създават истерии.

9

Анонимен

преди 12 години

В човешката цивилизация племената унищожават империи с научни постижения и култура. В растителния свят плевелите унищожават културите.Питам се, защо всички народи изучават в училище истотия,биология и зоология,а не си вземат поука и решават адекватно проблемите?Всъщност зная отговора-популизъм,който води до задоволяване на безграничната човешка жажда за власт и пари!

8

Анонимен

преди 12 години

Напишете: Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето и като почетете, ще ви станат ясни много неща. Поздрав най-сърдечен!

7

Анонимен

преди 12 години

Да забранят произвоството и консумацията на кълнове . Какво толкова?! Това са модерни изгъзици и без тях сме пораснали.

6

32

преди 12 години

А бе верно тея не спряха да си експериментират с всякакви вируси... много долни !!! накрая ще има ВАКСИНА....НОООО тя ще струва майка си и бащата си,ама няма как трябва да се купи,че болестта е опасна.

5

мим

преди 12 години

служим за опитни мишки на някоя изследователска лаборатория.всички тези нови болести,ги пускат за да си правят бизнеса.болен си-отиваш на лекар-чичко доктор ти изписва лекарства-купуваш ги,цената им е много висока,но за здраве не се скъпим,и т.н.

4

voodoo

преди 12 години

Хитлер го е казал на времето.Нисши и висши раси.Погледни Како на полето,ако не се праска нисшите плевели унищожават всичко.

3

простичка кака

преди 12 години

Интересно защо никога няма пукясал някой *** от тези "страшни" заразни болести !? Щото вирусите и бактериите също се гнусят от тях, що ли!?

2

E. Coli

преди 12 години

Живей екологично - *** от насиране!