442

българка

преди 13 години

Дори вече нямам думи от възмущение, тия пожарникарски гербаджии направо се забравиха. Как въобще допускат и им го побират главите- в това тежко положение пари дори за пенсионерите няма, но за пътища и крадливите им фирми, които ги правят- има. До 213 колко ли пенсионери ще оцелеят с мизерните си пенсии. Тия трябва директно на заточение в Белене да отиват- самички и под строй. Срам и позор от такова управление за всички българи.

441

Анонимен

преди 13 години

Дянков вече ликвидира Грузия - там го изгониха ,ама късно.Сега сме ние на ред.

440

ot lut-psiho-bqla-ru

преди 13 години

drugari i drugarki,balgariq.dokoga tez ot gerb ste gi tarbim.trqbva da se organezirame i da gi mahnem.dolu gerb.balgariq da ne spim.dolu gerb.

439

Анонимен

преди 13 години

Този е ужасно противен отвсякъде. Колкото по -бързо се изпари от държавата,толкова по- добре. По отвратителен финансист не сме имали.Дано всичко,което свърши,за да ни довърши,се вижда отнякъде и му се върне през носа:)

438

Анонимен

преди 13 години

това момченце е едно недоразумениевъншният дълг скочи с около 2-3 милиарда, 50% инфлация за две годинидори африканските държави ни изпревариха по икономика

437

Анонимен

преди 13 години

Дянков е пътник, както и ГЕРБ като цяло.Никой няма да ги търпи още две години.Мога да се обзаложа,че ще има предсрочни избори.

436

Бай Гошо!

преди 13 години

По времето на Жан Виденов имаше един коривей икономист, министър, Румен Гечев, днес преподавател в УНСС!!Та същият беше се заел да изчислява колко ще струва лева спрямо долара след 10 години!!Та нещастника не разбра , че след половин година стана един долар за 3ооо лева и народа ги изхвърли от парламента! Дянков е *** като горния, та след три години той ще бъде изхвърлен от БГ, и ще се скрие в щата Юта, под прикритието на счетоводител в некое амриканско ТКЗС на мормоните!

435

edin

преди 13 години

Съгласен съм и тогава да не ми вдигат заплатите - само тези да се разкарат НЕЗАБАВНООсобено този - некадърен, самовлюбен егоцентрик!

434

попа

преди 13 години

от сега си заплюл червената боя и всечко червено / последвайте ме няма да сбъркате/ както пешите / избора си е вашшшшшшшшшшш/

433

Анонимен

преди 13 години

Дългът скочи с 1,4 млрд. лв. за година и с повече от 2 млрд за 2 години...Толкова за физкултурници и пожарникари.

432

Анонимен

преди 13 години

А ако не ги изберат за 2ри мандат, Симчо си отива в Америка, а Тиквата и Цветанов ще си харчат милиардите натрупани на наш гръб.

431

АЛО

преди 13 години

като ученик имах 2-ки по математика / ама мога да събирам и изваждам/ този да не би да е държал маркуча на пожарникарите

430

Анонимен

преди 13 години

абе Дянков,до 2014г колко българи ще останат в страната ?2 млн ?

429

gatio

преди 13 години

некадърник го хоум Америка !!! моля съберете пари за г-н Дянков да му купим еднопосочен билет за Америка да спре да тормози населението с неадекватни реформи

428

Анонимен

преди 13 години

Герберастите ще вдигнат мин пенсии и заплати преди изборите и има да се тупат по гърдите какви са готини и да плашат с комунисти, само и само да останат на власт.

427

anna

преди 13 години

moje li mi kajes dankov ti kolko zaplata vzemas v momenta

426

Даола

преди 13 години

Това правителство планува разходите на следващото - хитро !С една дума - кабинетът Борисов ще мине под знака на стагнацията.

425

Анонимен

преди 13 години

До 2013г би следвало да са в историята тези нерициприятни и самонадеяни некадърници

424

Саша

преди 13 години

Дянков си е един счетоводител от ТКЗС.Как Софийска община осигури четворни заплати за послушните служители ,а в други общини не управлявани от Герб служителите не получават заплати с месеци? Налице е двоен стандарт,за свои има -за чужди няма.Българите се делят на две -гербери и простолюдие.

423

Иван Стоянов

преди 13 години

Абе байно скептик не знам си кой номер,какво хубаво си видял от Русия,а преди това от СССР.Изреди поне три важни стойностни неща ,но без да повтаряш папагалски комунистически лозунги.