807

Анонимен

преди 13 години

DOLU GERB

806

НЕРЕЗА

преди 13 години

25 % гласували при 50 % негласуващи значи ГЕРБ печели първия ***!

805

Заместник - достоен

преди 13 години

Затова Цветанов замести Доганчо?

804

ГЕРБ

преди 13 години

статията лъже, ГЕРБ има поне 60% подкрепа сред хоратапитайте когото искате и ще се уверите

803

Поправка от измамеН

преди 13 години

От БОКО и компания съм измамен най- жестоко. СЪН НЕ ме ХВАЩА. Разболях се.....

802

Анонимен

преди 13 години

феновете на ГЕРБ сме много повече от 26%всичките ми познати и колеги ще гласуват за ГЕРБ защото ГЕРБ навря Доган в *** ***, където му е мястото и не може вече да краде и да взима консултантски милиони

801

Анонимен

преди 13 години

От Герб няма да съберат и 5%-НЕКАДЪРНИЦИ!!! Но много разчитат хората да не гласуват! ВАШТА МАМА НЕКАДЪРНА ГЕРБЕРАСТКА!!!

800

Измамем

преди 13 години

От БОКО и компания съм измамен най- жестоко

799

Анонимен

преди 13 години

лелеееееееееееееееееТО БСП Е ДАВАЛО ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД СЪБОТА И НЕДЕЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!колко коментара против"тиквата" колко цвъкане против Цвъцко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЪН НЕ ВИ ХВАЩА ВАШЕТО .........................

798

читател

преди 13 години

ОТНОВО СРС В ЗЕМЕДЕЛСКОТО МИНИСТЕРСТВОЗемеделският министър Мирослав Найденов отговори на исканията да бъде уволнен от правителството заради съмнения в корупция, като обвини бившата шефка на фонд Земеделие Калина Илиева, че е принуждавала заместниците си да лъжесвидетелстват срещу него. Найденов отново оспори достоверността на документа, който беше представен от СДС и от който стана ясно, че министърът е лобирал в полза на определени проекти, но едновремено с това заяви, че докато е била шефка на фонд Земеделие, Калина Илиева е принуждавала заместниците си да го злепоставят. С това Найденов даде да се разбере, че в земеделското министерство вероятно има документи, които го уличават в корупционен натиск.По адрес на Калина Илиева Найденов заяви: И Симеонов, и Кенанов са идвали при мен и са казвали, че тя ги кара да ме злепоставят по някакъв начин. Аз го знам и това не е нова тема. Те не са ми казвали конкретно за това писмо, те са идвали при мен и са ми казвали, че Калина ги кара по някакъв начин да се опитват да ме злепоставят. Включително има и запис на телефона на един от заместник-директорите, че Илиева ги изнудва.ТЕ ТОЗИ *** ОТГОВОР НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА = ИМА И ЗАПИС НА ТЕЛЕФОН... Кога покуратурата даде разрешение за подслушване и кой го е извършил. Кой даде флашката ка М.Найденов със записа. Значи Цветанов продължава да разнася информация от СРС за ползване за лични нужди.ДАЛИ НЯКОЙ Е ОБЪРНАЛ ВНИМАНИЕ НА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА м.Найденов??!!

797

българин

преди 13 години

Юлий Павлов мисля беше от водещите "червени шамани", та не знам, колко му е достоверно проучването. НО, дори и да има отклонения, вижда се ясно, КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ, БРАТЯ БЪЛГАРИ. ПЛЕВНАЛИЕВ, КАЛФИН, КУНЕВА - ето за кого се сещате като стане дума за президент - ВСЕ ОТБОР МОШЕНИЦИ И ГРАБИТЕЛИ. Как с малкото си акъл не се сетите за някой, който ПО-МАЛКО ДА КРАДЕ И ПОВЕЧЕ ДА МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ (нямам предвид ментета като Сидеров)! ЖАЛКА ***, НАРЕЧЕНА ЕЛЕКТОРАТ. ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ - ПЛЕВНАЛИЕВ...КУНЕВА!

796

Анонимен

преди 13 години

Тези с минусите са болни мозъци.

795

Всички

преди 13 години

Които традиционно не гласуват този път ще го направят,щото мизерията е голяма.Само така ще изритаме червените герберски ***.

794

Анонимен

преди 13 години

Трябва ГЕРБ да направят Велико Народно събрание в парламента за да могат да променят напълно съдебната система.

793

С.М.

преди 13 години

Аз мисля, че повече от 25% ще гласуват за ГЕРБ. Според мен феновете на ГЕРБ в държавата са над 50% в момента (от тези които смятат да гласуват)

792

ако

преди 13 години

очакванията ти са били обедняване на народа, ограбване на малкото останало в тая държава, национализация на частни осигурителни фондове и злоупотреби от всякакъв вид, бравоаз имах подобни, но опасения, не очаквания и те се потвърдиха също

791

Анонимен

преди 13 години

Ако изключим някои дребни пропуски ГЕРБ оправда напълно очакванията, дори ги преизпълни. Най-голямото доказателство за моите думи е реакцията на бесепарите. Реагират като ухапани от скорпион.

790

Анонимен

преди 13 години

червено-сините хиени не могат да спят от злоба, че заменките и краденето им свършихаа ГЕРБ ще им бие още един път шута на изборите, като на предните

789

Гого

преди 13 години

Боже,може ли тиквата да ми бъде президент?

788

ХА СЕГА

преди 13 години

Ако 25,1% са достатъчно основание да се счита ,че следващият президент ще е от "ГЕРБ"-това означава ,че има нещо сбъркано в държавицата ни. Хора,не позволявайте пак да ни излъже пожарникарчето.Ще ни пробута Цецко за президент и тогава ще трябва да слушаме за поне още 6 апартамента,купени със частни командировки,платени от незнам кой си за да лобира за някой си-мутряга или близък до групировки квадратен тип с малко гънки,за да не може да реагира когато му се нарежда какво да прави.Дерзай НАРОДЕ!