254

nikola

преди 13 години

Че те никога не са претендирали, че има македноска държава - точно както и всички съседни държави:)

253

юнака

преди 13 години

да и сърбите презнаха че няма такава нация-македонец.

252

сстоянов

преди 13 години

До Анонимен 259.И къде ти овча главо слънчасала,видя този велик превод според който славяни било равно на роби от латински!?!?!?Я дай линк да видя къде и как превеждаш!!!

251

сстоянов

преди 13 години

Най-после се усетиха сърбите!!!

250

Анонимен

преди 13 години

*** нещастен.......

249

Morena

преди 13 години

Дам, затова анадолска пуйко /Turkey/ славяни, гърци, българи и арменци са ви притопили...ха-ха истинските турци са с монголидни черти и тъмен цвят на кожата, а не руси със сини още остава на ви христианизираме и това ще стане :)))

248

Анонимен

преди 13 години

до 259-славяни сме, ти ако не си славянин, това си е твой проблем, и не налагай твоята идентичност на другите!

247

maiorski

преди 13 години

За радост или не ....Славяни сме ....лошото на Българите е че обичат да се сменят....едни от нас се правят на Турци....други на Власи и румънци....трети на македонци и гърци...абе такъв ни е народа ....но славянското си е в нас доказва го манталитета ни, езика ни , цялата ни култура ....сега новата мода е да се правим на траки....които са били живели тук преди 3 хил години ("Една от хипотезите за произхода на траките предполага, че са дошли от североизток около 1500 г. пр.н.е.," ...демек от къде

246

Анонимен

преди 13 години

Първо ние българите, не сме славяни, факт е че сме носители на култура и цивилизация от преди хиляди години и сме давали път на племенните строеве по пътя си (славяни-роби от латински)! Това че сме създали така наречената славянска цивилизация не ни прави славяни! А относно за сърбите, половината територия, която населяват е и чисто българска и това не ги прави чукчи, апахи и даже сърби (всеки сам може да се досети, какви са и защо приличат, толкова на нас)!

245

Анонимен

преди 13 години

А бе хора, скоро няма да има националности или раси, ще има хора и *** хехех :), може и за цвят някой извънземен.

244

Ние сме братя

преди 13 години

Трябва да се подкрепяме със Сърбите....та ние сме като един народ.....искаме не искаме....все ще сме заедно

243

Българин!

преди 13 години

Много добра първа стъпка само да не е подмолна,то е ясно колкото и да не се иска на някои че със Сърбите имаме много общо ,и мисля че има какво да ни дължат или по точно за какво да се замислят към България,която никога не е имала лошо отношение към Сърбия.

242

stg

преди 13 години

факт е че сегашните гърци нямат нищо общо с древна Елада но въпреки това си спомням че гърците са измислили секса а римляните са го усъвършенствали като са включили в него и жени

241

Анонимен

преди 13 години

"Timeo Danaos et dona ferentes" - Страхувам се от данайците и когато носят дарове.

240

mini-me

преди 13 години

европа, какви сме точно ние българите, кажи ми да си знам мястото. защо си научил български? ти от кои си?

239

Анонимен

преди 13 години

Това, което не можа да се случи преди 20 века - да се обединят човеците ще се случи, случва се даже, макар и трудно. Всички заедно към светло бъдеще.

238

Анонимен

преди 13 години

Ам то хубаво не е гръцка, ама що така прилича на гръцката азбука. Учудващо, нали? Жокер: Гръцка азбука - Латинска - Кирилица.

237

Анонимен

преди 13 години

Ех, как искам всички балканци да забравим какво е било и да започнем от нулата. Кой на кого бил направил мръсно и т.н., да остане назад. Искам като отида в Сърбия или Гърция, да ме посрещнат с "Добре дошъл, съседе", и обратното като дойде грък или сърбин ние да го посрещнем така. И въобще, където ида отидеш на тоя свят човек за другия да е човек, а не някой друг дошъл от някъде си със "зили намерения".

236

Анонимен

преди 13 години

Бравооооо

235

perdahko

преди 13 години

Успокоих се-щом *** неграмотен като теб ни съжалява!Ужасно щеше е ако се чувстваше един от нас!