136

Анонимен

преди 13 години

Серго е украински ***, *** са му и изказванията.

135

змея

преди 13 години

Смърт за комунизма! Свобода за народа! Хора...мислете!И не попадайте пак в лапите на нео-комунистите,ако ще да се наричат с нови имена и партии! Всичко се прави,за да плащате пак и пак,и пак ...до безкрайност,защото ТЕ се възпроизвеждат/комунистическите производни/,а това е пагубно за обикновенните хора! Хора,не давайте шанса на вашите децав ръцете на тези палачи,които хранеха с трупове на убитите от тях лагерници прасетата...! Хора...събудете се! Вече е крайно време да дейставате правилно

134

Анонимен

преди 13 години

АЛЕКСЕИИИ ,,ПРЕЗИДЕНТ,ПРЕЗИДЕНТ,ПРЕЗИДЕТ.

133

Анонимен

преди 13 години

Уважаваната дама е Сашо Диков!98733

132

гого

преди 13 години

СЕРГО ВЗЕМИ ТА СЕ СКРИИ НЯКЪДЕ БЕ *** ВИДЯХМЕ ДО КЪДЕ ДОКАРА БЪЛГАРИЯ С ТИЯ ОБИРДЖИЙ ОТ ДПС И СИ ТРЪГНАЛ СЕГА ДА ХОКАШ

131

Анонимен

преди 13 години

На изборите Алексей Петров ще спечели много повече от БСП (не че го харесвам)! ХА, ХА, ХА, ХА....

130

Наско

преди 13 години

Добре де , след като половин българия гласува за пожарникаря от банкя, защо да не гласуват за Алексей, който както се вижда е много по-умен,тактичен и можещ.

129

бог

преди 13 години

както еинаги серГЕИЧО нищо не разбира,,,,,,,,,,,Балгария вече не е бащицата ви а след мирен и демократичен начин (преврат) на власт е БОИКО а тои е народа които чакаше 65 г,т,е 45 +20 ,,,,,,,,,,,ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,,,БСП (БКП),вече е в историята ЧАО

128

Mery

преди 13 години

. Алексей (много хубаво и главно много звучно българско име) прокламира,че ще се кандидатира за президент на РъБъ! Тя става много интересна премиер бивш гл.секретар на МВР; сега Господ ни дарява с бивш възпитаник на средното сержантско училище - Пазарджик, бивша червена барета,сетне станал офицер под прикритие при бандити, защитил аспирантура в Магнаурската школа Симеоново.Аман от бивши милиционери , аман от настоящи правилни хора, нескъсали с манталитета на полицаи! Е, поне *** за президент не сме си имали! Не бих желал бивш старшина,чието хоби е информацията и дезинформацията , омаскаряването и компроматите , да ни представя пред света!

127

Анонимен

преди 13 години

То остава някой нормален да гласува за Трактора. Това би било върха на трагедията в България. Трябва работа, всеки един от нас да допринесе за просперитета на родината, всеки спрямо своите компетенции.

126

George

преди 13 години

До # 129: Трактора ще играе ролята на ген.Б.Бонев от първия мандат на агент Гоце. Целта на Бонев беше да въвлече в ненужен и селски спор представителя на СДС и по този начин да го изложи,както и стана и президент стана Гоце от Сирищник.Сега борбата ще бъде между ГЕРБ и БСП.Помакът от Бабинци ще има за задача да въвлече в скандали и да омаскари с компромати представителя на ГЕРБ и този на бСП да се яви като победител на бял кон. СК трябва много да внимава да не остане пасивен наблюдател.

125

mery

преди 13 години

Имам чувството,че колкото повече напредват годините на т.нар.демокрация, толкова повече хората,които заемат топместата в отделните видове власт законодателна, правораздавателна, изпълнителна, президентска обезмислят съдържанието им. Ако приемем,че първия президент на демократична БГ поради липса на опозиция стана бивш комунист ,то вторият президент беше лице с юридическо образование и с чувство за достойнство.Сетне си избрахме за такъв бивш агент на ДС агент Гоце.Сега помакът от тетевенските колиби след хвърлянето на трите партиди записани разговори на видни държавни мъже, спря временно компроматите и благоволи да ни съобщи,че влиза в надпреварата за президент. Алексей (много хубаво и главно много звучно българско име) прокламира,че ще се кандидатира за президент на РъБъ! Тя става много интересна премиер бивш гл.секретар на МВР,ген.лейтенант; сега Господ ни дарява с бивш възпитаник на средното сержантско училище - Пазарджик, бивша червена барета,сетне станал офицер под прикритие при бандити, защитил аспирантура в Магнаурската школа Симеоново.Аман от бивши милиционери , аман от настоящи правилни хора, нескъсали с манталитета на полицаи! Е, поне *** за президент не сме си имали!

124

Трайчо от Чистотата

преди 13 години

Сер-ГЕЙ се опитва да играе играта на ГОЦЕ от предишните президентски избори. Добре де, тогава ТРАКТОРА , Богомил Бонев ли играе? Ами къде е хубавата Нона? Очакваме трета фигура в кандитат президенската компания на ТРАКТОРА. Някоя хубавица, може би? А дано, поне си оплакнем очите. Що така бе Алексей, що паряса хубавото Яне?

123

666666

преди 13 години

АМИ УВАЖАВАНАТА ДАМА Е................. ЯНКА Я.ХИ-ХИ-ХИ-ХИ-ИХ-ХИ-ХИ-ИХ-ИХ-Х-И

122

до 111

преди 13 години

а станишев не е ли син на димитър станишев, член на политбюро на бкп, чийто жертви почитаме днес?

121

до 120

преди 13 години

понеже путин е завършил стенография и машинопис и тряска 300 символа в минута, така ли?

120

стоянв

преди 13 години

тук фашизъм не е имало

119

Анонимен

преди 13 години

Смятайте щом Сополя е взел 2 милиона комисионна за Цанков Камък,колко са спечелили другите по веригата.Банката от която държавата е взела кредит-колко ли печели?Или фирмата изпълнител?И аз ако бях на мястото на Доган нямаше де се показвам пред избирателите,тъй като ще съществува риск да бъда пребит с камъни.

118

BG

преди 13 години

Ebahti zirka, ebashti darzavata

117

Наско

преди 13 години

Предлагам да помълчим някоя и друга минута в памет на жертвите на фашизма!