215

Камарад прикрий се

преди 13 години

Гледай той да не ти се изсере отгоре, както преди това направиха Луканов, Виденов, Костов, Царя, Станишев, Доган и Първанов. Ама май техните *** за теб са били пролетен дъжд, с подхранващи елементи за растеж.

214

борисОФ

преди 13 години

бойко каза е като "една жена каза". всеки може да каже,че някой го е накарал да направи нещо, а дали е така. още повече големия мъжкар се изцепи,че не е президента да не си изпълнява обещанията. та кой го е накарал тогава, че не разбрах. той си е поел ангажимента, защото михов се е обадил ПАК!

213

CRAMOTA

преди 13 години

СРС-тата са истина!Даже от Прокуратура и МВР не посмяха да кажат че не са истина!А Оригиналите унищожени от МВР!Колко удобно.Заместника на Танов призна че разговорите са факт!Значи Боко лъже!Е, защо Бойко Борисов не е клиент на Прокуратурата?!

212

Анонимен

преди 13 години

Е да, ББ иска подкрепа от ГЕРБ и Атака А ОТ КОГО СЕ ДЪРЖЕШЕ СТАНИШЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО??ОТ ДПС!!ББ поне е подкрепян от българи,а и всеки премиер-министър иска подкрепа от своите и от тези,които са се обявили в негова подкрепа,не виждам нищо необичайно тук.Но като чух как на тютюнопроизводители са плащани по 450лв.на декар ПОМОЩ+ИЗКУПНА ЦЕНА 8-10лв.ОНЕМЯХ -значи на българите земеделци средният,а на помаклъка зомбиран давааааай да даваме И СЕГА РЕВАТ,А ЗАЩО???айде марш у лево да гледате Овци......

211

Анонимен

преди 13 години

"Юберменш " ти си по опасен и от ***.

210

...............

преди 13 години

ах и норчето милата и тя си отвори човчицата, божкееее, много мъка в тва правителство, бе!!!!

209

Анонимен

преди 13 години

213 ти си от категорията психопати. Иначе даже родния си език не знаеш или го знаеш колкото един ***.

208

Анонимен

преди 13 години

Вя рно е че се борят с престъпноста и корупцията но също е вярно че и Цветанов краде и е забъркан в корупционни сделки

207

някой

преди 13 години

До: 211Разбирам, и мен ме интересува същото. Но самият факт че един общоизвестен психопат сега защитава Бойко Борисов в Народното Събрание е показателен сам по себе си.

206

Юберменш

преди 13 години

Простотия, това е поредното доказателство, че България е чисто и просто едно подобие на държава. Има някакво параванно правителство от ***, някакъв оскотял и още по-*** електорат, и една прослойка от нормални хора, които си събират нещата да се махат...

205

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Хайде де, няма ли да се намери ЕДИН честен Прокурор да поиска ареста на Борисов?!Само един!Един честен прокурор в цялата страна!Бойко е престъпник! Арестувайте го!

204

Анонимен

преди 13 години

До 205 ! Сега, мене не ме интересува КОЙ КОИ КНИГИ Е ЧЕЛ... Мене ме интересува, не особено, в БГ да няма психопати , ако разбираш, ок ?Цюрих

203

Бай Григор

преди 13 години

Във живота е като в представление,най -често ,най-добрите места се заемат от най-лошите хора! Мисълта не е моя а е на Питагор, но колко е актуална и днес!

202

друг антикомунист

преди 13 години

До: антикомунистА на мене хич не ми е жал за хората, които оплюха СДС, оплюха ОДС, оплюха ДСБ и продължават да плюят по Иван Костов и в момента!!!Ама - *** народ - проста държава, няма да се учудя ако изберат Азис за президент и Тони Стораро за министър-председател.

201

Анонимен

преди 13 години

Да ви кажа, в парламентите на много държави се поступват дори! При това, масово.И ако прескочим банановите парламенти - имало е случей в Австрия, Германия и Словакия! Доста сериозни збивания.Така че, една чаша с вода, не е новина!Другия път, да го удари със стол! Нали за това е имунитета!

200

АнтиГЕРБЕР

преди 13 години

Жал ми е за всички ПРОСТИ хора, който гласуваха КОМУНИСТИТЕ И МИЛИЦИОНЕРИТЕ от ГЕРБ !

199

Анонимен

преди 13 години

Какво означава РЗС ? Аз не зная.

198

някой

преди 13 години

До: номер 190Какво му е култивираното на премиера че не го виждам?Или можеш да наречеш "култивиран" човек, който през живота си е прочел няколко книги които се броят на пръстите на ръцете, предимно романчета на Карл Май?Като не ви харесва Иван Костов, сега му сърбайте попарата на Бойко!

197

НЕКАДЪРНИЦИ

преди 13 години

ПАРЛАМЕНТЪТ НИ ДОКАЗА, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ И ВОТ НА ДОВЕРИЕ. В МОМЕНТА, ПОД ПРЕДЛОГ ДЕБАТИРАНЕ НА ВОТА НА ДОВЕРИЕ, БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА НАГЛА ПРЕДИЗБОРНА ПАРТИЙНА АГИТАЦИЯ.По Конституция:Чл. 68. (1) Народните представители не могат да изпълняват друга държавна служба или да извършват дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.В момента Цв.Цв. използва парламента като митингов площ

196

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

СРС-тата са истина!Даже от Прокуратура и МВР не посмяха да кажат че не са истина!А Оригиналите унищожени от МВР!Колко удобно.Заместника на Танов призна че разговорите са факт!Значи Боко лъже!Е, защо Бойко Борисов не е клиент на Прокуратурата?!Тиквата в ЗАТВОРА!