32

Анонимен

преди 13 години

Ако не спрат да експериментират и да сменят системата на всеки десетина години, ще сме на тяхно място, то е ясно... Но дали тогава, ще има "кръстени" кметове, да ни сипят по една чорба, това е въпроса?Гледам ги сегашните политици, ми те са пълни меркантилници, за нищо и за никого не им пука, е освен за себеси и тези около тях.

31

Анонимен

преди 13 години

Жалкото е друго, че с тази пенсионна система, утре като се окажат празни фондовете, ние ще сме на тяхното място в трапезариите. Имайте го все пак на ум.

30

бау

преди 13 години

защо пишете само за възрастните знаете ли колко млади с деца карат много по зле от тях ама нали работят за по малко от една пенсия и на квартира ама за тях казват да не са раждали и нали са БЪЛГАРИ нямат право на нищо в тази държава САМО НА ДАНЪЦИ И ДОО

29

Анонимен

преди 13 години

Аз хайвер с водка, кисели краставички и препечени филийки с масло и чеснова паста.

28

Емо Стоянов лошия

преди 13 години

повече обичам трюфели

27

Анонимен

преди 13 години

И да имат пари пак ще се редят за безплатен обяд, това е манталитет.

26

Емо Стоянов лошия

преди 13 години

Е супер ама и ние да ядем все пак богатите имат повече бизнес и пари.

25

Mango

преди 13 години

Кирчо ,а ти ровиш ли,ровиш ли в кошчетата за полуизядени пици и банички?За да ги хвърлят недоизядени, сигурно са със съмнително качество,както с повечето хранителни продукти сега!Сомалия,остави я на мира!Намериха му колая,по добре са от нас!Отвличат няколко танкера и стават или олигарси или храна за акулите!Въпрос на риск и късмет!

24

СиС

преди 13 години

има една стара българска поговорка: "Който не работи - не трябва да яде"

23

Бахура

преди 13 години

хайде спрете с демагогските изказвания за умрели от гладнарода тъпче като за световно ядене пиене на корем, затлъстелите всяка година се увеличават, най-купуваните лекарства са тези за отслабванепроблема с умрели от глад няма, има проблем с преяли и препили

22

Социално СлЯП

преди 13 години

Мързели....

21

Киро бармана

преди 13 години

къде ги видя тези 16 пловдивчани, умрели от глад май само в твоята глава ги има :) аз досега умрял от глад не съм видял, само да се завърти покрай някоя баничарница или пицария кошчетата са пълни с полуизядени пици, да не говорим по заведенията що храна се изхвърля има да нахраниш половин Сомалияа за 80-те човека умрели от преяждане, какво ще кажеш?

20

ПЛОВДИВЧАНИН

преди 13 години

ЗНАЕТЕ ЛИ, какъв зор е да се добере някой до правото да получава тези безплатни обяди. Един на 15 - 20 едва успява. Огромен брой хора живеят в абсолютна мизерия - без прехрана, без дом, да не говорим за отопление, осветление или елементарна хигиена. Защо не пишат за 16-те пловдивчани умрели от глад и студ през декември, а пишат че социалнослабите получават тройка скара и топла супа всеки ден.

19

Анонимен

преди 13 години

Гърците колкото и да са зле пак ще са по-добре от нас

18

Mango

преди 13 години

Добре де!Пенсионерите в България,нашите майки и бащи или баби и дядовци, наречени "много кофти материал" с пенсиите които получават, какви са?"Социално слаби",или олигарси?И какъв процент от населението на България, са те?Да оставим настрана, мързеливите мургавци!

17

Българин

преди 13 години

Възрастните и цял живот работили хора не може да бъдат "социално слаби" - държавата е длъжна да им осигури достойни старини !!! Инвалиди и тежко болни също трябва да получават грижи... но вместо това в тая идиотска държава "социално слаби" се водят гнусни ***, чийто единствен проблем е, че не желаят да работят !!! И те заслужават не безплатни кухни, а концлагери !!!

16

Do 7

преди 13 години

Грешиш.В Гърция има кухни за бедни от много години насам.По-голямата част от тях са на издръжка на църквата.

15

Анонимен

преди 13 години

пакетче кайма-1 левче. от него стават 9...с повечко хляб...12 кюфтета. ето как с 1 левче се хранят 4 човека. но с такъв апломб се обявява,че ще има по-често СКАРА ! а с кг.моркови от лидъл за 40 ст. от 10 моркова стават 20 салати....защо ли им правя сметката. тези със 170 лв пенсия получават поне това. който е с 20 лв отгоре,няма и това.той вече е социално-богат ! жалка работа !

14

Mango

преди 13 години

Ч.Н.Г.на всички!Ай наздраве!Дай сега, 3 по 100 ракия,тройка кебапчета и оркестъра да свири!Иху,иху,утре тихо!

13

Анонимен

преди 13 години

Хубаво е, че и тук както в Западна Европа се правят социални кухни... Само дето предчувствам, че 90% от посетителите ще са от по-тъмните "българи", щото ги мързи да работят.