93

Hristo

преди 13 години

А колко фалшив си ти, "Българино", който не знаеш да пишеш правилно на родния си език. За Валя Балканска не знам каква е, но ти звучиш като ***.

92

Анонимен

преди 13 години

слаба работаДоган отдавна е напуснал нашето съзвездие с летящата чиния, 300000 конски сили

91

Shark

преди 13 години

А ти какво искаш да се пее, ако ми таковате лелите ще си сваля гащите и мен да таковате, това ли да се пее.

90

Анонимен

преди 13 години

Никога не съм харесвал тая песен. Такава дивотия и азиатщина струи от нея, сигурно са я сложили като контрапункт на Моцарт и Бетовен.

89

хахаха

преди 13 години

А ФАКТА че никой не иска да се свърже с нас само по себе си говори че в космоса има разум :D :D :D

88

Бай Ганю

преди 13 години

Нито валя балканска нито скапаната й фалшива песен обединява нациата ни. напротив разединява. Радват се само наколко скапаняци тука от дружба "Родина", а знаеме че те са помаци - ренегати, като Валя Балканска.Не забравяйте че след геноцида през 1912 г, на помаците са направени 7 възродителни процеса.

87

Genata

преди 13 години

Интересно.Също така е интересно как директно си получил - от някой, за сметка на това ако беше написал "чалга чалга вояджър чалга" щеше да си поне на +10 между другото тази статия я има и в ББС така че може би има някакво размърдване точно днес

86

Виктор

преди 13 години

"Песента също е 100 % фалшификат..."поясни, че *** заинтригува

85

Jason

преди 13 години

Не бе, те през нощта са кацнали :)

84

Виктор

преди 13 години

Картинката е по-интересна.Не знаех, че има такива работи разните му там bowshock'ов, еheliosheath'тове и прочее.

83

Бай Ганю

преди 13 години

Валя Балканска е с фалшиво име. Това не е нейното майчино име. Песента също е 100 % фалшификат.Всичко което комунистите правеха бе подмяна на реалноста. Ония *** американците тогава са им са хванали на въдицата.Ние сме нация от зомбита с фалшиви имена, история и реалност. Има само около 100 истински олигарха който клатят народа ни..

82

Viktor

преди 13 години

Излел е Дельо хайдутин,хайдутин ян кесаджие,с Думбовци и с Караджовци.Заръчал Дельо, пуръчал,дериданскимнем аяне,[1] айене[2],айене аяне, кабадалие.-В селоно имам две лели,да ми ги не потурчите,да ми ги не пучърните,че га си слезам в селоно,мночко щат майки да плакнат,по-мночко, млади нивести.с други думи да ми не тковате лелите, че аз на а вас мамичките ще ви...Е те тва е духовна извисеност по балкански.

81

кико

преди 13 години

тъй като нещо не разбрах защо ми изтриха коментара, ще го напиша пак на *** български-когато в сайта на НАСА потърсите Вояджър 1 ще видите, че тази статия, както и самата снимка в нея е от 24 май 2005 !!!СТАРАА СТАТИЯ, днес.бг ! даже непростимо стара !!да видим сега с кое не отговарям на условията на днес.бг и защо ще ме изтриете пак.бон воаяж

80

капо

преди 13 години

Фолкгърлите от Андромедската Републиканса Асоциация за аудио и видео (АРА аудио видео) изнесоха концерт под надслов "Музика от Космоса".Включени бяха непознати досега мелодии, дошли преди време от планетата Земя в диск с надпис "New Summer Chalga Colection 15".Всички песни са ремиксирани в стил андро-фолк.След последното изпълнение публиката била единодушна - обявяваме война на Земляните.Причината е, че само за 2 месеца след концерта, малките андромедянки започнали да ходят с къси полички, да напират за операции със силикон, да си мечатят за чичковци с големи антени на главата, и да предлагат плътта си по междузвездните магистрали срещу разходка с мощен звездолет.Масово е започнал "възродителен процес" и смяна на имената, над 4 млн. андромедянки са заявили името Алисия, 5 млн. Преслава и т.н.Момчетата се подлагали на операция за уголемяване на пипалата, както и хвърляли космически сума за тунинг на звездолетите си - табелка РК, и лепенки "Извинявай, че те минах".Предполага се, че зад всичко това стои низвергнат бивш агент на андромедската ДС, внедрен сред земляните преди време, с име "андроМЕДИ Доганов".

79

Анонимен

преди 13 години

Кацнали на слънцето?! Май си прекалил с наркотиците

78

Анонимен

преди 13 години

Защо пък да не е? Всички знаем способностите на американците да манипулират света така както и комунистите не могат

77

9.11

преди 13 години

Препоръчвам на теб и всички останали да видят филма Evidence the Case for NASA UFO's както и клипове за UFO в Youtube, VBOX - има прекалено много. Също можеш да посетиш сайта на NASA stereo-ssc.na.nasa.gov и да разгледаш latest images от спътника SOHO, дето снима Слънцето на 10 минути. Там ще видиш интересни неща. NASA не дава всичко и има липса на снимки понякога за цели часове!?!?, но и от това което се дава се виждат интересни обекти в слънчевата корона, както и кацнали на ...Слънцето.

76

Анонимен

преди 13 години

Русофилистичните *** ще кажат, че и това е холивудска лъжа :)))

75

новини от НАСА

преди 13 години

ще пускаме Вояджър3,с предизборните лъжи на боко...

74

Анонимен

преди 13 години

*** си, че няма накъде повече. Тя не знам дали е крава, но ти за бик не ставаш, защото си ***, просто ***.