299

онбашията

преди 13 години

айде сега, чудо голямо, ситуацията е страшна само за тези които вярват във въздухарските идеали за мирно съжителство на хората. който не е от тях, знае как ще свърши всичко - с войни и глад, тоест ще се върнем към нормалния ритъм на живот. в момента цивилизацията има нещо като запек, но ще мине.

298

Анонимен

преди 13 години

NE BOITE SA BE

297

Оле

преди 13 години

Поздравления за честната статия. За тези неща ще се говори и пише все по-често и на все по-високо ниво. А знам ли, след време може да започнат и някакви действия...

296

емигрант

преди 13 години

*** са *** - защо се залъгвате?Същия тумор за обществото като турците за цяла европа са - нито учат,нито работят,нито му мислят за интеграция - дай да правим деца и туй е то!Според мен - наречете ме расист ако щете - решението на този проблем няма как да бъде хуманно!Един самолет и обратно в Индия,по-добрия вариант даже е самолета да потегли в обратна посока и изненадващо да падне в океана ...

295

Viktor

преди 13 години

Тая тема е била много модерна точно преди век. Всеки що годе забелязан от историята мислител се е произнасял по въпроса. Всякакви смели идеи са се пръквали и е било много весело до момента в, който не се пробва на практика.

294

фс

преди 13 години

По време на реклама на Мисия Лондон проехтя прословутата фраза "Е те са си е.а мамата" след което целия салон избухна в истеричен смях и коментари от сорта "абе чу ли го к'во каза, те са си е.а мамата" започнаха да се чуват от всякъде. На какво се смееха така и не разбрах. Може би на себе си. Но демографски България наистина си е.а мамата и то в буквалния смисъл. Демографския срив е необратим, лавинообразен процес който не може да бъда спрян. Условията които да го спрат не съществуват.

293

Анонимен

преди 13 години

а бе човек ти живял ли си сред *** защо си мислиш че изкуственно ги изолира обществото.по бай Тошово време нали ги интегрираха - учеха безплатно, работеха уж и кво нещо да се е променило тогава пък и сега - нищо то да интегрираш хора, които искат а не ***.Аз имах един съученик в осми клас казваше се Господин но беше толкова грамотен че се пишеше Гуспубун и това по Тодор живково време когато ходеха на училище.

292

..>

преди 13 години

омръзна ми от тия *** само смучат държавата а насреща нищо

291

българин

преди 13 години

Нарисуваната картина наистина е страшна. Не по-малко страшен и обиден е цитиран тук, преди 1-2 дни, коментар на Саркози за българите (по повод на ***). Но са верни. И в най-чист вид илюстрират насадения комунистически манталитет - права, без задължения, интелигентността и учеността на масите са вредни, безотговорност във всичко, аванта от всичко, много сме си хубави ние, ама все някой ни пречи. Това е. Ако не се промени, отмираме. Възрожденска интелигенция трябва, не червена менте.

290

munio

преди 13 години

Stiali da ischezvat - mi izchezvaite be

289

Гост

преди 13 години

Проблемът с *** е проблем на цялото обществото. Всички трябва да са равни пред закона и трябва да участват в социалния живот. Не става да ги забиеш в гетата, да ги игнорираш, сякаш не съществуват, да ги псуваш и мачкаш и да очакваш от тях да станат хора. Българите не разбрахме, че единствения начин да просперираме като общество и държава е да си помагаме и подкрепяме един на друг. С омраза, злоба и завист не става.

288

jorkata

преди 13 години

Разбирам,че си от останалите 2% но проблемът не е в това, а във възпитанието и до голяма степен в покупателната способност на населението (става въпрос за операта,оперетата и театъра) на тебе може да не ти се вярва,но има Български семейства които едва преживяват след като разбира се са си платили сметките.....

287

иво

преди 13 години

Ами като гледам и колко "родолюбци" тук пишат на латиница, сигурно е вярно. Като тачиш Ботев и Левски пиши на техния език!

286

един нормален

преди 13 години

Пребройте идиотските коментари към статията и ще се убедите че това е съсвсем реално бъдеще. Анализирайте езика на тези коментари и ще видите видите примитивизма в говора на тези хора, което е израз на мисленето им. Простащината и глупостта днес са норма на поведение. Днешните двадесет годишни - поколението не прехода, по силата на биологичните закони ще бъдат управляващи след 10 години. Какво да очакваме от тях? - министър председател, който ще се възхищава с фразата "ба'х маа му".

285

Анонимен

преди 13 години

GOLIAMA RABOTA kato izcheznat balgarite ... po dobre

284

Анонимен

преди 13 години

OPRAVIAITE SE PROBLEMA SI E VACH

283

Анонимен

преди 13 години

v Bulgaria aiduk do aiduka *** do bokluka zalko a biahme hubava darzava BULGARIA SE UBIVA OT BALGARITE

282

Огнян

преди 13 години

Ей ***, такива като тебе са ни повели към Идиокрацията! Плюят по всичко и всички и не зачитат ни морал, ни чест, ни история. Малко са добрите символи на България и всички са в миналото. Поне тях трябва да пазим и уважаваме!

281

Сталин

преди 13 години

Естествено.Днешното поколение прогресивно затъпява.Над 90% от тях не са стъпвали в театър,не правят разлика между опера и оперета а камоли да са гледали такВоз чудо,над 89%от тях не са прочели и една книга през целия си жалък живот,над 98 % процента от тях се е напивал поне веднъж през живота си като донски казак и е употребил наркотик.Над 92% не знаят кво е туй нещо библиотека и къде се намира тя в тяхното населено място.

280

лаптоп

преди 13 години

Зощо допуснаха децата на българите да израснат без детски добавки от държавата, а *** да се издържат от парите за детски!?!? Моето дете е израснало без един лев държавни пари. За да мога да го изгледам качествено не съм си позволила да родя друго дете, макар да съм искала. От моите данъци дават на ***, които произвеждат деца, защото държавата за тях плаща. Те могат да си позволят да ги осакатят, за да ги направят просяци, да ги продават а ***, да ги обучават за крадци, да ...