17

Илия

преди 13 години

Да се чуди човек, толкова ли са скъпи тези GPS навигатори, че за 10-тина линейки не могат да се закупят и да се реши проблема, поне за тях.

16

w

преди 13 години

tazi naistina e nai zagubenie kmet koito moge da se vidi

15

smolian.....

преди 13 години

Вярно от 7 години дора янкова е наясно с далаверите по Смолян и Пампорово , защото участва пряко стях ,за тия седем години нищо добро не направи за тоя град .Но ще е изтраем още една година , но впрочем ако реши може да си купи й третият мандат .А доколкото герб да япроверяват , няма как да стане , хората в града говорят , че между тях и дора янкова има спорузомения .....иначе тя е за проверка от всякъде , но да не мислите , че нещо ще докажат , къде са наказаните......в къщи на топло .

14

защо

преди 13 години

се губят коментарите?

13

неделя

преди 13 години

Алчността убива мисленето -фактите са на лице

12

аз

преди 13 години

Аз пък си мислех, че линейките са с GPS?! Може и да съм сънувал...

11

Чакър

преди 13 години

Защо Пампорово след като е по близо до Смолян е област Чепеларе а не Смолян. Май Смолян залязва и като област и като град и кат всичко..

10

архитект

преди 13 години

архитекти с подписи има ли?

9

аре стига бе

преди 13 години

Къде е общината?Кой я контролира?

8

депутат

преди 13 години

Оня *** и бокук Дора Янкова-кметицата на смолян докара и курортите дотук след толкова години управление Цветановпочвай операция Смолянските кметове че ни се повръща от тази малоумница

7

Анонимен

преди 13 години

na nezakonno postroeni ka6ti, hoteli i pr. ne im triabvat tabeli i ulizi - po-trudno se namirat! e....ti darzavata pree...ni kurorti, natura i horata koga 6te se opravi? triabva ni val6ebnik.

6

az

преди 13 години

То само Пампорово да е. Ами Банско, Златни пясъци, Слънчев бряг, целите нови квартали по големите градове с абсолютно пръснати блокове.

5

Белязаният

преди 13 години

Ми за какво са ми. Пътят води само към гробищата. Те всички пътища водят натам и за бедни и за богати.

4

Вили

преди 13 години

Тази държава е без правила и закони!!!!!!!!! Възстановяват се земи без улици ,цели кваратали лишават от улици! Всичко се извършва със рушовети и никои не го интересува какви ще са последствията!!!! В Община Панчарево върнаха земята но няма никъде улици до тези парцели ! В момента оставиха цял квартал без пожарна, спешна помощ и тн. по този параграф!!!! Безобразие!!!!! Никои не го интересува: поземлена комисия връща, фирмата по кадастъра чертае с мишката и общината узаконява!!!! УЖАС!!!!

3

Недоволен потребител

преди 13 години

Днес.бг - прекалявате с рекламите. Спирам категорично да ви гледам тъпите репортажи и отивам на сайт с по малко реклама.Нестига, че статиите ви са неграмотно написани, видеото ви некадърно озвучено ами трябва да гледам по 30 секунди реклама. Е, няма да стане. На всичкото отгоре опитвайки се да прочета нещо ми изкача реклама която ми закрива половината текст.Дали това ще ме накара да си купя тъпия продукт или по скоро ще ме изгони от сайта.Толкова агресивна реклама отвращава дори от добър продукт

2

Жо

преди 13 години

ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ОБЩИНАТА е да обозначи обектите и улиците, а не само да иска данъци. Напр. в София, през последните пет години се появиха от нищото десетки нови улици, които не съществуват на никоя карта. Някой от вас знае ли къде се намират ул. Проф Велизар Велков, ул Проф. Александър Фол, ул. Борис Димовски и т. н.

1

ox

преди 13 години

ami sega nakade