38

sensans

преди 13 години

само дайте на Боко срок и изпълнител и ще ни построи планети...даже и на всеки двайсетина дни ще ги инспектира докато не са завършени..

37

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се спре производството на ***, *** и китайци.

36

мениджър

преди 13 години

34Няма проблем - 3 дъба на 80 год - значи стига едно каре 15 на 15 дъба за семейството да се отоплява вечно! (ако се засаждат 3 годишно вместо отсечените) Всичко е въпрос на мениджмънт. Ресурси дал бог, липсва акъл за управлението им!

35

Старшината

преди 13 години

Грешка няма! Естония е най-богатата на ресурси държава в Европа. Даже в света! :P

34

адсфдф

преди 13 години

Така е много си прав.Това са възобновяеми източници обаче Но нашия "бизнесмен" сече изнася продава и си го мести от един крачол в другГорските с 300лв заплата карат джипове за по 50 000 а сечта е винаги "санитарна"

33

Анонимен

преди 13 години

Мнението ми не е професионално,но зная,че за един отоплителен сезон всяко четиричленно семейство потреблява около 6-7 кубика дърва.Това са 3-4 бука или 2-3дъба на около 80-100 години. Тези буки или дъбове изчезват за 6мес.

32

Химлерист

преди 13 години

Разбивката е проста:* 1 милиард араби* 1,5 милиарда индуси (в Индия, Пакистан и Бангладеш)* 500 милиона индонезийци, малайзийци и т.н. дръпнати, *** ***;Китайците, корейците и японците са вече застаряващи нации, а африканците не живеят повече от 40 години, така че те отпадат от сметката. Но останалите 3 милиарда - ами спокойно можем да се лишим от тях. Ето ти 50% намаление на световното население.

31

пфу

преди 13 години

ей драскачитекак Евсония едновременно е сред тези, дето не харчат повече отколко имат и сред максималните потребители?Егати, дори да преписвате не можете

30

aнонимен

преди 13 години

Ами да ,именно там се усетиха първоначално климатичните промени

29

dd

преди 13 години

Яко тъпо заглавие, като че ли няма един свестен драскач в днес.бг

28

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ НИЩО НЕ КОНСУМИРАТ ЗАЩОТО СА НАЙ БЕДНИ

27

Анонимен

преди 13 години

България потребява двойно повече ..........уууууууу така ли се пише ве ееи.

26

Слънчице

преди 13 години

Ние сме на Менделеевата таблица все още. Природни ресурси в нормално приеманият им вид не употребяваме.

25

bg

преди 13 години

Рубик,мн си зле чоовек,и си назад с материала,има си заводчета за прерабта,просто не всички фирми за сметоизвозване,рециклират

24

до 21

преди 13 години

и за тея 7 милиарда да не би аз да имам вина ? или българите като цяло ?*** (китайци,индийци,***,турци,..) правят по 20 чавета - там е винатаиначе интелигентните нации са застаряващи - там населението намаля.

23

bg

преди 13 години

може да прозвучи откачено,,:D ама според мен ние простено ,все пак ядем *** на другите страни !

22

lambo

преди 13 години

Даже и кола нямам - ходя пешаПочти винаги си нося торбичка до магазина, за да не вземам от пластмасовитеКаквото мога от опаковките, изгарям в печкатаЯбълки, грозде, фасул, домати, краставици, моркови - отглеждам в градината си, без да ползвам никакви химикали и торовеНе съм си построил "прогимназия" - 70 кв. м. ни стигат Сега обаче ...- Отоплявам се. И то с дърва- Компютъра ми ... по много часове на ден работи.- Перем се, къпем се, мием посудата с разни сапуни и праховеНяма как ...

21

наблюдателен

преди 13 години

Последно Естония от кои е?

20

загубил надежда

преди 13 години

Алчността на човечеството го води към неговото самоунищожение.Хората потребяват 5-10 пъти повече неща, отколкото са нужни за съществуването и оцеляването им (вкл. храна). Какво друго може да се очаква освен пълно съсипване на природата, на Земята - нашия дом? Да не говорим за пренаселеността - Земята не може да предостави добри условия за живот на повече от 1-2 милиарда души. А ние гоним 7 млрд.Дори хуманист като Кърт Вонегът вдигна ръце от човечеството.

19

Анонимен

преди 13 години

така е,комунистите крадат като за 4 планети