560

Анонимен

преди 13 години

Na tvoite sakiliinizi li?

559

do 573

преди 13 години

I da se navedem, kakvo ot tova? Hermafroditi kato teb nishto nqma da ni napravqt. Vie ste onanisti jalki.

558

COPy

преди 13 години

Беше с краката нагоре и при управлението на самия Сергей Дмитриевич, когато разните премиерски и президентски спонсори окрадоха европейските фондове и бяхме турени във фризера, придобивайки известност като най-корумпираната европейска страна, додето вътрешният ни министър си редеше сгляди с оперативно интересни лица, президентът ни пък редеше големи шлемове, гарантиращи ни пълна енергийна, политическа и финансова зависимост от Русия, разни Батковци и Братковци си редяха държавни поръчки, разни министри харчеха в аванс като за последно, а Държавната агенция за национална сигурност бе дадена под аренда на виден мафиот с дълъг професионален стаж.

557

COPY

преди 13 години

Беше с краката нагоре близо половин век по време на социализма когато със и без съд бе изтребено всичко читаво и мислещо, когато практикувахме масово видиотяване под ехидния смях на един правешки хитрец, когато се канехме да ставаме шестнайстата съветска република и народът ни се самозадоволяваше индивидуално и колективно. Беше с краката нагоре по време на първото правителство на Луканов, когато обитателите й се нареждаха в пет сутринта за комат хляб и кофичка кисело мляко. Беше с краката нагоре и при второто правителство на Луканов, когато отказа да плаща външните си дългове и тържествено обяви своя фалит. Беше с краката нагоре и при подкрепяното от *** правителство на Беров, когато се рояха кредитните милионери, когато контрабандата стана официална държавна политика, когато мафията помпаше мускули, а МВР се опасяваше да не бъде нападнато от бодигардовете на Иво Карамански и не можеше да гарантира сигурността на гражданите, ако дръзнат да си податат носовете по тъмно. Беше с краката нагоре и при Жан Виденов, когато хлябът изчезна, банките фалираха, спестяванията на всички се стопиха, инфлацията беше 520%, а месечните заплати се равняваха на десетина долара.Беше с краката нагоре и при специално доведеното за целта Величиство, което величествено се правеше на дръж ми шапката, додето действително оправи вдигналата нозе държава за 800 дни, натъпка царствените си джобове с имоти за стотици милиони и реновира външния ни дълг на принципа кон за кокошка.

556

Анонимен

преди 13 години

е,по-добре ли беше страната,като беше 65 години с дупето нагоре...любима поза на някои,де.

555

Анонимен

преди 13 години

Гади ми се от тоя *** вече...

554

Анонимен

преди 13 години

А когато беше БСП на власт какво беше.... Б-беднотия С-срам П-позор

553

Бесепар-Натовец

преди 13 години

*** тоя папуняк още ли мърда ве? Бравос. :)

552

H8C0RE

преди 13 години

Тия вицове трябваше да ги разправя на съкилийнците си в момента!!!

551

Елена

преди 13 години

Станишка, къде с тая малка *** бе?

550

Анонимен

преди 13 години

Въпрос: Защо Станишев не постави за здравен министар проктолог, след като беше надупил цялата държава и я опъваше отзад?

549

t-rex

преди 13 години

Напълно си прав, ама баба Пена и дядо Куньо от Горно Надолнище са учили до 3-от отделение и са разбрали само, че Станишев е вдигнал пенсиите и ще си гласуват за него докато са живи т. е. още 5-6 години. И после електората на Станишев си отива... "Лошия Материал".

548

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

"Станишев измисли виц за Борисов", ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА.Най-добрия виц за Бойко е:"Бойко Борисов, министър председател..."СМЕХ, СМЕХ, СМЕХ...

547

Анонимен

преди 13 години

ДА СЛОВОБЛУТВАШ С МОЯТА ДЪРЖАВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!МОЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА Е С НАВИРЕНИ КРАКА НО *** НЕ Е БЪЛГАРКА И ЗА ТОВА ТИ *** ПРИШЪЛСКА СЕ ГАВРИШ С МОЯТА ДЪРЖАВА!А ВИЕ КОИТО ОДОБРЯВАТЕ ТАЗИ"ШЕГИЧКА" СТЕ ДУПЕЛИЗЦИ ОТ НАЙ -ДОЛНО ПЛЕМЕ-БЕЗРОТСТВЕНИЦИ!

546

Анонимен

преди 13 години

Най-голямата шега на Станишеф е...физиономията му

545

Анонимен

преди 13 години

... заяви СтанишевСпоред него доходите на българите няма да мръднат през следващите две години. Причината е, че правителството е представило бюджетната рамка пред Европейската комисия до 2013 година."Е ТОЙ СЕРГО ВДИГНА ПЕНСИИТЕ ДВЕ СЕДМИЦИ ПРЕДИ ДА СДАДЕ ВЛАСТТА НА БОЙКО, НАСРЕД КРИЗАТА! ТО ТЪЙ МОГА И АЗ ДА СЪМ ПРЕМИЕР-ДА ПОРЪЧВАМ А ПЪК ДРУГ ДА ПЛАЩА

544

Новия хит на стораро

преди 13 години

И Спортинг пак ти пишат 5! 5! 5!След Барса пак ти пишат 5! 5! 5!Продъниха вратите,а *** ти мухите.За головете безкрайни 5! 5! 5!...От знайни и незнайни 5! 5! 5!Можеш ли, кажи, до 5 да броиш ти?

543

Анонимен

преди 13 години

586-ми.Не се обяснявай ***.Марш в беларус, *** недна.

542

въх

преди 13 години

Дори вицовете на Къци Вапцаров бяха по-смешни от вицовете на серГЕЙ-човека без ден трудов стаж преди да стане министър-председател....

541

voodoo

преди 13 години

това е истината за вицо тъпия *** отново лъже.но жалкото е чи има толкова много *** в тази страна който му се връзват.тоз СърГей е съпер *** и нагъл.