29

байхейс

преди 6 години

ако не друго поне ясно се видя кой подкрепя Исламската Държава САЩ е империя на злото, управлявана от юдо-масонска лихварска мафия, която иска да зароби целия свят !Слава Богу че Русия я има !

28

Анонимен

преди 6 години

Путин постигна колосален успех, превръщайки Русия във важен световен играч във всички части на света.

27

карина

преди 6 години

Тази тема става вече банална.

26

Анонимен

преди 6 години

До Чичо Сам въобще говориш глупости, за силната армия на сащ, видяхме как един контейнеревоз изкара от строя свръхмодерния разруштел.А отнсно икономиката в момента се крепи единствено чрез война.Памперси, памперси трябва да се произвеждат те ще засилят икономиката, и ще подсилят оср.ан.ата им армия.

25

Гост

преди 6 години

Тези зад океана още малко ще се поперчат и ще идат на ония свят, но защо ние сме все на губещата страна...с НАТО? Русия никой не побеждавал!

24

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме с Русия при социализма нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да пътуваме на Запад, а САЩ ни донесоха Демокрацията и сега имаме тоалетна хартия и банани и имаме свободата да пътуваме на Запад, свободата е най-висшето благо, САЩ дадоха на България най-висшето благо!

23

Анонимен

преди 6 години

САЩ са страна огромная и си гонят интереса. Тези санкции целят най-вече да прецакат еврогейовете за газопроводите. По-интересното е, че Германия ни прецака за Южен Поток а в същото време се гласи да строи Северен Поток 2. Обаче Доналд Джей Тръмп им наби канчетата. Германия да ходи да я пази и хрантути Русия. Путин обаче още на втория месец ще ги изрита тези нагледци.

22

Южен поток супата...

преди 6 години

Германия и Австрия официално се обявиха срещу новите санкции, които Сенатът в САЩ гласува срещу Русия заради намеса на Москва в американските президентски избори през 2016 година. Позицията на Берлин и Виена е изразена в общо съобщение и касае конкретно газопровода Северен поток 2, пише Financial Times. Енергийната сигурност на Европа е въпрос, който е от компетенциите на Европа, а не на САЩ".Къде са тримата сенатори да долетят в Берлин и Виена да издърпат ушите на правителствата там!

21

до 37

преди 6 години

Когато Мъск направи пилотирана от астронавти ракета, свиркай да се похвалиш. Защото до МК С летят и товарни кораби на японците, ама космонавти праща само Русия! Капиш? Другите още не са достигнали това.

20

до 27

преди 6 години

Пич, америконофил! Я да споменеш едно значимо изобретение от американец в последните 25 години! Защото ще срещнеш само индийски или арабски имена, на учени, живеещи в САЩ. Американската наука е толкова закърняла, че се крепи само на чуждите учени емигранти.

19

до 28

преди 6 години

Да си чул за кораба Драгън на Елън Мъск? Вече лети до станцията. И познай без руски двигатели. Направо чудо. Целия роскосмос само елън мъск го удари в земята за 5-6 години.

18

Чичо Сам

преди 6 години

И каква ще е ответната реакция на Путин спрямо най-мощната страна на света? САЩ има 10 пъти по-голяма икономика от руската, в пъти по-силна и развита армия и в пъти повече влияние по света. Къде сте тръгнали да се правите на важни пред Щатите, постсъветски палета? СССР-то ви бутнахме, няма да е трудно и РоССийката да гътнем! След Майдана, следва руски майдан! :)))))))))

17

Анонимен

преди 6 години

*** си. Ако един протокол за размяна на битове по електронен носител е велико постижение за американците, по добре да се застрелят, а за теб няма нужда, ти си достатъчно застрелян щом си мислиш така.

16

Пука му на жужето

преди 6 години

Пука му на жужо. Той има над 100 милиарда лични авоари. И 100 години може да издържи на пълни санкции. Да му милсят кримските пенсионери дето се молят за пенсии. Да им пожелеам хорошово настроения щот друго няма да ги огрее.

15

Маке

преди 6 години

САЩ и Русия много неща са създали, но азбука не са създали! Македонийо.... земьо древна!

14

Анонимен

преди 6 години

Четох за бъдещите санкции на САЩ. НО, не касаят сътрудничеството на НАСА и Роскосмос.Значи, оставят това, което американците ги касае.В този случай, Путин да остави астронавтите горе на МКС и да не им продава двигатели за ракетите. Щото америкаските говедда проглушиха света с космическите си победи, но не струват една лула орехи, без руснаците

13

Анонимен

преди 6 години

До 24Пич, защо мразиш толкова САЩ и Израел? Благодарение на американците си пишем през интернет. Аз съм американофил, но уважавам заслугите и постиженията на руските писатели, философи и учени! Малко уважение трябва да има!

12

шматка

преди 6 години

До13Е какви са им били заплатите преди това увеличение щом и сега са бедни

11

Маке

преди 6 години

Язе съм маке от пиринска македония! САЩ и Русия са ми прекалено големи и далечни! Но искам да знаете, че от нашите земи е дошла азбуката на половин свят! Ние, македонците от пиринска Македония, сме благодарни на г-н Путин, че призна публично заслугите на нашата древна цивилизация!

10

Повече санкции

преди 6 години

Виждаме, че санкциите помагат на Русия. Затова и пожелаваме още повече санкции. Поздрави за Путин от България.