19

Анонимен

преди 7 години

Хващайте багажа и се изнасяйте към някоя нормална страна, пък Борисов да се чуди що сме имали проблеми с демографията. Тук държавата е рекетьор, най-големият рекетьор.

18

Анонимен

преди 7 години

Частната собственост е неприкосновена стига с тия соц практики не ви искам в моята частна собственост , който иска всичко да е общо да ходи в С Корея там е общо. Гледйте ние да не ви осъдим и да връщате надвзетите суми за 28 год назад.

17

Анонимен

преди 7 години

А защо Топлофикация си иска парите от мен, а не от етажната собственост. Между другото нямаме регистрация за етажна собственост, а имаме парно - в такъв случай с кого е сключила договор Топлофикация и с кого има правни отношения?

16

спрял парното

преди 7 години

Абе четете първо и после коментирайте! Ако си спреш парното, плащаш за общите части САМО ако се отопляват. Това са стълбища, фоайета, коридори и т.н., където почти на 100% етажните собствености са демонтирали радиаторите. Тоест, ако си откачите радиаторите в апартамента, и в приспадащите се към имота ви общи части няма парно, не плащате нищо освен топлата вода(ако не сте я затапили и нея).

15

Ивчо

преди 7 години

А хората, които не живеят в София, си имат бойлери и инверторни климатици (и/или камини). И не живеят във вечния филм на топлофикация. Оревахте орталъка с тая глупост. Но прав е един преди мене, който каза, че няма единност. Ей заради това ще си сърбаме попарата вечно.

14

Анонимен

преди 7 години

*възможности

13

Анонимен

преди 7 години

ВКС са честни и некорумпиране, но топлофикация имат добри лобисти с голями финансови въсможности.

12

Анонимен

преди 7 години

ВКС гледат интересите на топлофикация. В цяла европа не се плаща за нещо което не ползваш, само в *** те задължават.

11

Анонимен

преди 7 години

АКО СА КАЗАЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА НЕЩО ВЪТРЕ В АПАРТАМЕНТА ПРИ ИЗЦЯЛО СПРЯНО ПАРНО ЩОТО ТРЪБИТЕ МИНАВАЛИ ОТ ТАМ ЗНАЧИ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ВКС!!! И НЕ Е ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КОЕТО СЕ ВЪРШИ ПРИ ГРОБ УПРАВЛЕНИЕТО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!!

10

Анонимен

преди 7 години

ДА СЪГЛАСЕН СЪМ, ЧЕ ЗА ОБЩИТЕ ЧАСТИ СЕ ПЛАЩА !!! НО КОИ СА ОБЩИТЕ ЧАСТИ!!!ОБЩИТЕ ЧАСТИ СА НЕЩО КОЕТО ТРЯБВА ДА Е ИЗВЪН АПАРТАМЕНТА!! ПРИМЕРНО ПАРНО НА СТЪЛБИЩЕТО ВИЖДАЛ СЪМ ТАКИВА БЛОКОВЕ!!!ТАМ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ВХОДА РЕШАВА ДАЛИ ДА ИМА ИЛИ НЕ ПАРНО ТОВА Е ВЯРНО!!!НО ДА СЕ ПЛАЩА ЗА ТОВА, ЧЕ МИНАВАТ ТРЪБИТЕ ПРЕЗ АПАРТАМЕНТА ТИ ПО СКОРО ТОПЛОФИКАЦИЯ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА НА СОБСТВЕНИКА КАКТО Е С ТРАНЗИТНИЯ ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА !!! ------

9

a

преди 7 години

Направете като нас, откажете се целия вход и няма да плащате сградна инсталация....

8

Македонски

преди 7 години

То се очакваше.Прах в очите на раята.Както се случи с винетките.Сега очаквам с интерес решението за цената на билетчето в София.Познайте какво ще е!?;)

7

Тони

преди 7 години

Гади ми се от ВКС, Прокуратурата и всякакви ретро комунистически структури в Абсурдистан...

6

АTAKICT

преди 7 години

ВКС ЖИВЕЕ ОЩЕ В СОЦСИСТЕМАТА КОГАТО ИМАШЕ ОБЩА СОБСТВЕНОСТ СЕГА ГОСПОДА Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКА СИСТЕМА НА ЖИВОТ ОБЩИСА ВИ ИНТЕРЕСИТЕ С КАПИТАЛИСТИТЕ ЗА РЕКЕТ НАД ЛИЧНАТА СОБСТВЕНОСТ КОЯТО ВИЕ СТАРАТЕЛНО ЗАМАЗВАТЕ С ИЗРАЗА---ОБЩА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОС ЗА КУРШУМ СТЕ НЕ ЗА ВКС

5

Ф.С.В.

преди 7 години

--После-- защо българите напускали БГ -пардон Абсурдистан-- няма такава държава на Планетата-! явно и въздуха трябва да се плаща защото е пречистен от Топлофикациите бълващи сажди, дим и пара- в тъпата ни държавица с корумпиран съд и извратени съдии мазнещи се на всяка власт и упражняващи с пълна сила законите към бедняците и реципрочно с никава сила на законите- към богатите .Добре дощли в Абсурдистан - ще използвам туристическото ни лого -Easy to find -Лесно за намиране !! Жалко-много жалко !!

4

Анонимен

преди 7 години

ВКС Е В ЗАЩИТА НА ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ. Във ВКС Л У С Т Р А Ц И Я В ТОПЛОРИКАЦИЯ БЪРЗА П Р И В А Т И З А Ц И Я.ДЪРЖАВНИТЕ п. А .разитчета на вън в борсата по труда.

3

Анонимен

преди 7 години

Може да се окаже всеки абсолютно всеки, никой не може да те задължи да плащаш на Топлофикация за услуга която не искаш. Щом трябва да се плаща и се оправдават с етажна собственост, трябва да се плаща на съседа ти, а те да се оправят с Топлофикация. Може да се обжалва, обжалвайте в ЕС тука няма съдебна реформа и не могат да решат Аз пък ще съдя съседа си задето се топля на ток примерно и той да ми плаща сметката. нали е етажна собственост.

2

Анонимен

преди 7 години

няма такова издевателство!абе как ще плащам за нещо, което не ползвам ? това е абсурд на абсурдите.а пък понятието на т.н. "етажна собственост" е най-голямото "дървено желязо", най-голямата правна алхимия, която някога е измислена!

1

Shark

преди 7 години

Ами ако имахте малко мозък, и ако сме единни като народ, всички ще се откажат от парно. Ако целия вход или целия блок се откаже, няма как да има основание да се иска плащане за общите части. Някъде това е направено, но на повечето места са орел-рак и щука и семействата с повече възможности говорят в стил - Абе кво ме интересува бе, аз искам парно и си плащам. Затова ще има да ви еб-ав-ат още много време. Най-много се радвам че нямам парно и не завися от прищявките на разни съседи.