19

Анонимен

преди 7 години

Така както българите живяха под "руска окупация" могат само да мечтаят някога да живеят под американско партньорство.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49ми щото тук има много като теб - некачествен материал дето е свикнал да действа за добруването си само като са му стъпили на врата. Да могат и тия като теб да се махнат, тогава в България наистина ще стане рай!

17

Анонимен

преди 7 години

Русия никога няма да стане част от ЕС. Все едно да се обсъжда дали САЩ да стане област от България. Европа е само един полуостров от Евразия която се владее от Русия. Европейската част на Русия заема 50% от Европа - повече от Германия, Франция, Полша, Испания и Италия взети заедно, да не говорим още колко повече територия има в Азия.

16

Анонимен

преди 7 години

До така си еооо, русия никога никой не е грабила. Това дето беше окупирала десетки държави източвайки най-безочливо ресурсите им, че и дерибействайки над неселенията им (в това число и България) никога не е било. Я се застрелай!

15

Българин

преди 7 години

То едното няма общо с другото. Крим си е руски. В западна Европа се живее по-лесно, защото е по-уредено всичко.

14

Анонимен

преди 7 години

Турците нищо не правят - а Брюксел им клекна и ще получат безвизов режим, повече не им трябва, то така и така ЕС скоро няма да го има.

13

Анонимен

преди 7 години

Вертикалният изпълнител пак се развихри, трудно ще се четат коментарите на останалите.

12

Анонимен

преди 7 години

Руснаците предпочитат да живеят в Русия. Никой не емигрира на запад, емиграните са от 90те години когото Горбачов се продаде на запада и в Русия беше хаос и мизиерия. Днес Русия е втората страна в света след САЩ по прием на икономически имигранти според статистика на ООН. Тези в Естония повечето са родени там, но както се развиват нещата в скапващото се ЕС и те скоро ще почнат да се прибират в Русия.

11

rusnak

преди 7 години

Искренно се посмях. Поне сравнението да не беше Естония а поне Германия:))))

10

Анонимен

преди 7 години

Ами хайде, де!Станете част от ЕС.Турците чудо правят, за да станат европейци, а вие се туткате!Стане ли Русия част от ЕС, това ще обърка плановете на много лисугери, заради чиито интереси и ние патим понастоящем.

9

Анонимен

преди 7 години

Защото в ЕС има свобода. Поне там няма Путин със своята ботоксна мутра

8

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски. Въпросът е затворен. Във Вашингтон и Брюксел може да *** и да подскачат като мамуни, но това е положението.

7

Анонимен

преди 7 години

Ами то навсякъде е по-добре за живот отколкото в Русия.Не е за чудене, че масово руснаците емигрират в Европа и Щатите.Така е от поне 250 години.

6

така си е

преди 7 години

Разбира се, че в ЕС все още се живее по-добре тколкото в Русия - това никой не го оспорва. Само преди 15 години Русия беше развалина с рухнала икономика. А западна Европа векове е грабила богатствата на Африка и Индия и е избила стотици милиони за да си осигури охолен живот. Проблемът е във "все още"-то което все-повере намалвяа като време. В Русия става все по-добре, в ЕС - все по-зле.

5

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойБягат българите да мият kенефите на западняците. 1/3 от българсото население при евроатлантизма отиде да мие keнефи. Руснаците които са отишли да живеят в чужбина за по малко от 3% от населението на Русия.

4

Анонимен

преди 7 години

Никой не ще да живее в Мордор :)

3

ИСТОРИЯ

преди 7 години

За Госпожа *** ,руски свят е непонятна материя .Руски Свят и Крим имат много общо .Най-близкото е че Русия победи Фашистка Германия и спаси Света през Крим .

2

Armagedon

преди 7 години

За сега все още е така. Но след десетина години едва ли. ЕС се напълни с имигранти от почти половината свят и Африка и все още прииждат . Така, че никоя икономика не би издържала на десетилетен имигрантски поток. И в САЩ не е по добре . И там латиносите преобладават в някои щати.И в Англия след брекзита, положението значително ще се влоши. Така , че не виждам как ще се случат по добри неща.

1

Анонимен

преди 7 години

Както е казал другаря Маркс "битието определя съзнанието"