7

Анонимен

преди 9 години

ЕС още не могат да направят комисия на ЕК и се карат за службици. Великобритания и Франция искат да напуснат ЕС. Русия разделя ЕС и ще го завладее.

6

Анонимен

преди 9 години

Та кой иска да рухне руската икономика.Русия сама руши своя авторитет и икономическа стабилност.

5

Анонимен

преди 9 години

Вали лед,или хората станахме много лоши и природата плаче или си правят опити..

4

Анонимен

преди 9 години

Еврозоната е на ръба да се разпадне. Русия вече се ориентира към интеграция с БРИКС и Евроазийски съюз.

3

Анонимен

преди 9 години

"Освен това в САЩ има само един терминал за производство на втечнен природен газ, а през един терминал цяла Европа няма да можеш да снабдяваш, каза още Чижов."Tovarisht , stroiat se 6 terminala, proveriavaite si iztochnicite

2

Бат Мичо възкръсна

преди 9 години

То се вижда, че повечето европейски държави (освен Великобритания, които са си *** по природа) са против санкции срещу Русия. Все пак държави като Германия, Италия, Австрия имат търговски взаимоотношения с руснаците, които им носят доста милиарди годишно приходи. Кой си плюе на приходите, кой иска икономиката да не му върви? Има само една такава държава, която търси дестабилизация, и тя е извън Европа - САЩ. САЩ нарочно искат да скарат ЕС с Русия, дано не им се получи.

1

бай иван

преди 9 години

абе погнусих се от ЕС. то се оказа, че цял ЕС инвестирал в корпорациите и бизнесите на Путин и компания в Русия, с ясната визия и цел да хапнат и те нещичко от далаверката.да му мислят горките руснаци с такъв лидер и такъв 'враг' в лицето на ЕС, който едва ли не им се представя за 'приятел'.отношенията ЕС-Путин - пълна порнография!