16

c0ldblooded

преди 11 години

На протеста присъстват депутатът от ГЕРБ Любен Татарски, представители на различни политически партии, кметове и председатели на общински съвети - ей това като прочетете трябва да ви е ясно дали има "обикновенни хора искащи работа" измежду протестиращите...

15

Демон

преди 11 години

Даите тези протестиращи да ги изпратим за три дни на морето и ако това, което видят там им хареса, да им пуснем закона. Преди това обаче да ни купят по една къща в чужбина, та да се отървем най-сетне от тази прогнила и разкапана страна, управлявана от мутри и главорези. Като искат да си живеят в бетонно сметище, да си живеят, техен проблем!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Банскалия

преди 11 години

Всичките протестиращи са служители на Каназирев и Цеко 90 % не са банскалии

13

Охранител

преди 11 години

Никой не мисли за природата! Нито простестиращите, нито правителството...Но поне протестиращите в София, бяха наясно, че не протестират само срещу този закон, а срещу цялата политическа класа и срещу конкретната политическа каста, която е на власт в момента...!!! Протеста е срещу 23 години разграбване на България и най-вече в последните и три години!!! БРАВО на младите...БРАВО!!! Гордея се, че имам такива деца! Да не търсят терминалите на летището, а да искат, живеейки тук, да променят България!

12

Мутренски лозунг !

преди 11 години

Черноморието е оср***но, хайде да осеPем и Витоша !

11

Анонимен

преди 11 години

Важни ЕС да не научава ,че разберът ли за сечта и какво и мислят на гората само ББ ще остане.

10

Стоянова

преди 11 години

Колко ли са им платили,за да "протестират">Публична тайна е,че местните хора почти нищо не спечелиха от тези писти.Продадоха си нивите за милиони-някои от тях,и си накупиха софийски панелки.Сега в Банско нямат ни вода,ни земя,нито даже град-повечето от тях са длъжници на Цеко Минев и банката му.Нямат и поминък-никой не ходи в семейните хотели,нямат и работа.Тях даже за камериерки не ги искат в хотелите.Те са гладни-само за пари могат да излязат на този протест.

9

:)

преди 11 години

Страхотна сценка ни играят :) На всички е ясно, че този закон е лобистки и ще го прокарат. А природата... за нея на ГЕРБ не им пука, както и на другите *** в Парламента.

8

Judge Dredd

преди 11 години

***, КАТО ИЗСЕЧЕТЕ ГОРИТЕ И НАЛЕЕТЕ ВСИЧКО С БЕТОН, ПОСТРОИТЕ ХОТЕЛ ДО ХОТЕЛ, КАКВО ШЕ СЕ СЛУЧИ С ТУРИЗМА??!?!?!?ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР КАК Е НАПРАВЕНО В АВСТРИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ, БЕЛГИЯ И Т.Н. ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ! ВКАРАЙТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ТЕРИТОРИИ В ЮНЕСКО И НАТУРА 2000!

7

до 7

преди 11 години

И в двата случая никой не милее за природата.

6

НЕ!

преди 11 години

А там БСП раздаваше ли бирка?

5

Анонимен

преди 11 години

Става интаресно. Още повече ме объркаха! Кажете кой е прав! Кой мисли за природата, и кой за джоба си само? Кой стои зад всичко това? Кой?

4

приятно застрояване

преди 11 години

бетонен мастодонт 2 слънчев бряг приятно застрояване ))

3

Краваров

преди 11 години

персонала на тЮлен и БалканГЮБЕК на "доброволен" протест срещу "екологичната алкайда"

2

W

преди 11 години

Смени Фандъкова и реши въпроса с кучетата. Иначе - ГЕРБ отива в миналото! Нямаш време, Бойко!Давам ти една седмица!

1

Анонимен

преди 11 години

Ха, сега де?!