20

славянин

преди 7 години

да живее южнославянска федерация(провинции България ,северна Гърция)

19

Анонимен

преди 7 години

Никакви връзки с тази държава и тези хора. И паспорти наши да не им се дават. Ясно е че ни използват за да могат да се движат в съюза. Нито да се говори. Нищо. Все едно са мъртви. Това е.

18

Анонимен

преди 7 години

До "турчина"Ти си толкова турчин колкото тоя чупещия е македонец, но с твоя "акъл" няма как да разбереш бе мЪнгалино

17

да

преди 7 години

как да им отмъсти човек - като срине македонски паметник?? то такива в Македония няма, какво остава у нас :)))) жалка сърбоманска провинция

16

Всичко се връща

преди 7 години

СПоко, албанците ще си свършат работата. ще дойде време когато този *** иска БГ гражданство щото няма да има къде да отиде.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2016/09/23/cinichno-i-naglo-makedonski-***-razbi-s-chuk-bylgarska-pametna-plocha.316455

15

Анонимен

преди 7 години

До 18Що кесиш в форум на хора, които не харесваш? Безродник, айде марш да миеш чинии и въртиш опашка мигрантска гн.и.до

14

Анонимен

преди 7 години

До Т.ИлиевНапълно сте прав, колега. И аз така, по същия начин като вас. А между другото една от най-хубавите бутилирани води в Гърция е от изворите на Каймакчалан. Търговското и име е Дросиа. Все едно са и слагали захар, толкова е вкусна. Другата подобна такава е Атос, от Атон.

13

Турчина

преди 7 години

Така са ви промити мозъците даже за този случай гледам някои обиждат турците. За всичко турците са ви виновни докато предишния път македонците ви горяха знамето а сега чупят плочи. А Русия вика че ще ви купи, но комплексирания *** само за турци мисли докато другите му точат зъби

12

русофил

преди 7 години

Да не забравяме че това е окупация на българските фашисти. Как може да влизаш в чужда държава. И праз 1941г в Драма българските фашистки войски избиват 13000 цивилни гърци.

11

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

АЗ СЪМ ХОДИМ ТАМ..2542 МЕТРА..А ЦЪРКВАТА Е ГРЪЦКО-СРЪБСКА, НЕ Е САМО СРЕБСКА. И А КАК ТАКА САМО СЕРВИ СА СЕ БИЛИ НА КАЕМАК ЦАЛАН ??КАТО ФРОНТА Е ''ЮГ-СЕВЕР'', ОТКЪМ ГЪРЦИЯ ??..ТАМ СЕ БИЯТ ГЪРЦИ НАЙ-МНОГО, ФАНЦУЗИ И СЕРВИ.И ПЛАНИНАТА, КАКТО И ВЪРХА Е НА ГРЪЦКА ЗЕМЯ, И СИ Е КРЪСТЕН ТАКА ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ --- ''ОРОС ПРОФЕТИС ИЛИАС'' !

10

Анонимен

преди 7 години

За македонските родоотстъпници има запазено специално място в Ада.

9

сигурно

преди 7 години

НА ТОЗИ СКОРО ПОПА ЩЕ МУ ПЕЕ!!

8

Анонимен

преди 7 години

То - проcтoтията си ходи по хората, но в БЮРМакедония е в особено големи концентрации.Няма по-големи антибългари от българите, отрекли се от България. Господ да им прощава! Аз не мога.

7

do 2

преди 7 години

ey ludogorski balgaromangal jenati pitali za men

6

duhku4e

преди 7 години

ДА Бъде Проклет до 10-то коляно,омразният ***-*** мАКЕдонец,Прости МУ Господи,той е слуга на Сатаната,бидейки онождан от дявола,знаейки,че е Българин!

5

Анонимен

преди 7 години

Гомното си е гомно. Македонското гюбрре - най-античкото и смррадливо гюбрре на светот! Яне и Гоце биха му кръцнали гръцмуля на тоя малоумнник без да питат дори.

4

Т. Илиев

преди 7 години

Има ли нужда от коментар тази грозна постъпка на фанатици от този род По-скоро бих обърнал внимание, че аз като намиращ се за един достатъчно образоват българин почти нищо не знаех за това грандиозно сражение в защита на българщината. Вероятно е и мой пропуск, но преди 50 години в историята нищо не пишеше за много подобни исторически моменти. Нашите историци и медиите са ни длъжници и чрез тях трябва да се попълват празнините в познанията на моето соцпоколение, за което имаше много въпроси табу!

3

dd

преди 7 години

Кой каквото търси го намира. Това е подло,гнусно и глупаво.

2

Анонимен

преди 7 години

Нищо учудващо - македонска простотия съчетана със "светлия" пример на украинските декомунизатори.

1

Анонимен

преди 7 години

В една област в която менталните проблеми са епидемия измежду сърбизираните и обитатели, не е изненада.