12

Анонимен

преди 9 години

И още нещо да споделя, че си гледам минусите и се кефя да ви дразня- Тук хората с кредити са много малко, понеже кредитната система е както в Бг 13-15% лихва официално и са научени да си работят и спестяват. От военно време са научени, че трябва да имаш скатани средства или бижута, понеже в случай на криза хартията става за разпалки. Повечето вече са си купили имоти зад граница и са спокойни за трусовете в държавата- има къде да отидат ако нещата се закучат. КАК купуват зад граница, а?Бедни ли

11

финансист

преди 9 години

Каквото и да пишете Путин няма представа какво го очаква. Само ако спрат да му купуват газа за един месец е умрял прав. Западна Европа и САЩ командват света, а тука червените *** се напъват да обясняват колко е велик Путин. Да ама не. Искаме или не това е реалността.

10

Анонимен

преди 9 години

Ей *** осрахте се да плюете Русия

9

Анонимен

преди 9 години

Путин заяви днес,че Москва може да се оттегли от Европейския съд по правата на човека. Този Съд на Съвета на Европа "не защитава правата,а просто постигането на определена политическа функция",каза Путин на посещение в Крим.Русия може да прекрати или да спре участието си в международни споразумения,ако счита,че е в името на националния интерес. Руският президент се позова на Европейската конвенция за правата на човека, чието изпълнение се наблюдава от ЕСПЧ.Слава на Путин!!!!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Нещо не сте прочели или превели както трябва. Мозъците ОСТАВАТ понеже им се заплаща по-добре от колкото в западна Е или САЩ. Направете проверка заплатата на лекар в Москва и другаде, тук в Москва и в Питер нещата не само, че са розови ами е смешно да говорите за криза. Благодарение на санкциите държавата отклони пари за селското стопанство и образование. Детските градини се строят постоянно и никога не достигат, с раждането на детето ако не го запишеш- гориш! Тук заплата 1200$ е миниммум!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Попитах един руски камарад на морето, защо на Путин му викат xyйлo и какво означава това.ОТГОВОРЪТ: Това е човек който на раменете си вместо глава носи ***.

6

Анонимен

преди 9 години

До ПутинИмало и трета жалба, постъпила по-късно.Фризьорският салон се почувствал като жертва на местопрестъпление и подал иск за нанесени нематериални щети :))))

5

междунар. журналист

преди 9 години

Другари от БСП и Атака , какво стана с великия Путин. Нали казвахте, че ще затрие ЕС и НАТО , а Сидеров ходеше на инструктаж в Москва. Както винаги и този път не познахте.

4

Путин

преди 9 години

Не се бъзикайте с Русия щот пускам мамашките да ви скъсат от секс!Фризьорка плени крадец, три дни го изнасилва32-годишният Виктор си платил скъпо, Олга го заключила и го скъсала от сексМилиционерите в малкото градче Мешчовска в Калужска област и досега са в шок, пише Life.ru. И двамата участници в необичайното углавно престъпление отишли един след друг в милицията. Мъжът подал сигнал срещу мъчителката си с обвинение в изнасилване. А стопанката на фризьорския салон го обвинила в грабеж.

3

Анонимен

преди 9 години

Както и да плюете Русия,тя си остава велика държава,която дава отпор на всемирните поробители!

2

Анонимен

преди 9 години

Не моа разбера братушките що кътат тия зелени пари под дюшека?Къдя къдя по-прогресивни валути има, примерно севернокорейски вони, монголски тугрици или зимбабвийски долари :))Хахаххахахахах

1

Анонимен

преди 9 години

Нашата"журналистика"продължава да дълбае все по надолу.....Ако продължава така ще отиде при задокеанските си господари в най-скоро време...