19

Amenhotep

преди 13 години

Не е в Българите проблемът. Проблемът е в тия, дето УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ! още преди години 100-тина интелектуалци вкл. и Николай Хайтов писаха до премиера (тогава ГКобургготски) с ред ясни неща, които трябва да се направят от държавата за да се реши проблема. Но Кобурга, както и всички други Соросови мекерета, които са в управлението на държавата от 21 години, направи ТОЧНО ОБРАТНОТО на това което го съветваше Хайтов!

18

българка

преди 13 години

Е, не може да имаш 22 деца!!! Трябва *** популация на биологични единици да се ограничи... Как едно българско семейство може да се "състезава" с тази бройка!? Нормално е да имаш до пет деца. Виждала съм такива семейства в България. Другото е извращение. Така че проблемът няма да се реши само като се поощряват българите да имат повече деца, но и като се намали безсмислената раждаемост сред ***! Иначе сме обречени.

17

до аменхотеп

преди 13 години

Проблемът е единствено в българите, защото те не се интересуват още от тия неща и им позволяват да се случват.

16

бакал

преди 13 години

Това няма да промени факта, че за съжаление останалите тук българи ще са много по-малко и много по-***. А точно за това става дума в материала по-горе.

15

азз

преди 13 години

Всеки сам избира дали да затъпява или да поумнява.

14

Анонимен

преди 13 години

Навремето германците и евреите са намерили решение на проблема.*** били привиквани на "преглед" в специално оборудвани сгради. Докато се редяли пред привидно гише, отдолу точно под тях били монтирани ренгени които ги облъчвали с радиация. Резултатът е че мъжката част оставала стерилна. Така в Германия и по-белите държави *** население е значително по-малко докато в българия е около 10%

13

Amenhotep

преди 13 години

Другарката Димитрова е писала, писала, писала, ама е забравила да отбележи една изключително важна думичка в която се корени целият проблем ... тази думичка е ***! Другарко Димитрова, не прехвърляйте проблема от болната глава на здравата, факт е че българите масово емигрират, застаряват и раждат все-по малко деца ... но проблемът не е в българите, проблемът е в тези които се изхранват и РАЗВЪЖДАТ с парите от данъците на българите.

12

ИВАН

преди 13 години

КАКВА Е ТОЧНО ЦЕЛТА НА СТАТИЯТА ? РАСЪЖДЕНИЯ ЕЙ ТАКА ЗА РАЗНООБРАЗИЕ ?

11

До бай ганьо

преди 13 години

Журналистите не са ти виновни.*** са с български паспорти и живеят в Бг, колкото и да не ни се иска това е факт.И проблемите с тях тепърва ще се задълбочават.За съжаление всичко написано в статията е истина.Масово хората са оскотяли и са се озверили, а *** допълват картинката като източват държавата под различни форми :-(Трябва да се вземат спешни !

10

@

преди 13 години

Това го дължим на комунистите,които са безнадежден случай.За тях е важно да грабят и унищожават,без да ги е еня за бъдещето на България.Мисля си ,че ценностната им система не се различава от тия на снимката.Да крадат ,да се е....и нищо да не ги интересува.

9

Анонимен

преди 13 години

Има си филм по темата "Idiocracy" - можеше да е смешен, ако небеше толкова логически вероятен (след 500 год. ще сме тотално затъпели).

8

Честито!

преди 13 години

Поздравяваме пожарникаря с How Sweet to Be an *** от Neil Innes! Честито!

7

perekly

преди 13 години

До 3-Начинът ти на разсъждени повдига въпроса за още един остров....

6

Салахадин

преди 13 години

-Какво имате против ***?-***!!!

5

дидо

преди 13 години

Не знаете колко сте прави! Анализът Ви за ситуцията в страната ни е блестящ и за съжаление не в наша полза.

4

бай Ганьо

преди 13 години

*** не са българи , писна ми от *** журналисти.

3

Бах Мааму

преди 13 години

Трябва да се съберат правителствата на България, Румъния,Словакия и където още има *** и да купят един остров насред океана. После с кораби и самолети сичката *** там. Иначе няма отърване от тези ***. Те са като раково образувание-където се завъдят, всичко здраво мре.

2

на млади години

преди 13 години

На снимката са Цецо и убавата Цецка на млади години.

1

Милчо

преди 13 години

Тези да не паднат и те от някой мост като ония с колата :)