9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Че той се скапва от работа, само че за себе си.Заприличал на Джаба от Межд. воини, смятай какво плюскане и крадене пада.

8

Василев

преди 5 години

Гаранция ви давам, че тези хора се снимат ,усмихват се и разговарят с Бойко от куртоазия, а дълбоко в душата си го презират, за това че ГЕРБ създадоха организирана корумпирана крадлива държавна администрация, която краде от данъците им!Това са хора на тежък физически труд и всеки ден потни пият вода!!!Бойко не е сляп, нарочно отива при тези хора, защото има нюх и инстинкт, дали е все още уважаван!!!Той е видял в очите им, че вече ГЕРБ е свършен политически проект!!!Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Образът на БОйко ме кара да си отрежа оная работа и да я блендирам с пасатора....

6

Мара свирката

преди 5 години

Ми и ние работничките се трудим денонощно на магистралите...

5

Анонимен

преди 5 години

Той премиера най-добре да стане министър на транспорта и да си обикаля по магистралите.

4

Василев

преди 5 години

Бойко , отивай при Гаргамел и Дедо, да им правиш компания!!!Ти си вече там, гаранция че загуби доверието на хората, така както и те загубиха доверието на хората!!!Само не искам да подсмърчаш и да се правиш на неразбран от българския народ!!!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 5 години

те си мислят че като бачкат ще изкарат за специалните апартаменти или къщичка за гостиняма момчета те са само за отбрани мошеници а не за тия дето работят

2

Анонимен

преди 5 години

Стига сте го показвали този, да престане да се бие в гърдите, а да отива да работи.

1

Само питам

преди 5 години

Евреи и арменци има ли работещи по магистралите?