38

Анонимен

преди 9 години

Ми, може. Нищо не му коства да завземе една страна без армия. За толкова може Полша да завземе после, ако му се позволи.

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 33Руския дълг е в пъти по-малък от този на Германия или Швейцария. Преди да пишеш глупости се осведоми. А война е нужна на САЩ, не на Русия.

36

Анонимен

преди 9 години

ахаха на Русия икономиката се сривала ,а на щатите процъфтява с 16 трилиона външен дълг.Скоро ще се бие рестарта Трета световна *** на вратата.

35

Анонимен

преди 9 години

И всичко това става ,защото украинците искаха да са в Европейския , а не в измисления Евразийски съюз. Е за това сега Путин е с накривен фес и се прави на император.

34

Говедарин

преди 9 години

Голеееми специалисти се навъдили тъдява...

33

Анонимен

преди 9 години

На накой да не му е ясно, че действително може да го направи, ако пожелае! Но защо му е да го прави! Нека ЕС да се пържи сама зимата в собствения си сос. Така че няма нужда понахитрялото маоистко студентче да плаши Европа и да открива топлата вода. До колкото си спомням точно той скачаше, че ЕС при никакви обстоятелства няма да допусне хуманитарните камиони да влезнат в Украйна. Пу, просто му е скръцнал със зъби.

32

Анонимен

преди 9 години

"Путин се похвалил пред европейски лидери, че войските му могат да пометат Киев за две седмици, пред председателя на Европейската комисия Жозе Барозу в разговор за украинската криза," ... "Барозу уведомил колегите си за казаното от Путин на срещата на върха на ЕС през уикенда."Не разбрах как се е похвалил пред европейски лидери, след като е разговарял само с Барозу, който е предал на европейските лидери...?Я си оправете съчинението и пробвайте пак.

31

един българин

преди 9 години

До: номер 27Нещо се бъркаш май... Украйна не е Грузия, имай го предвид!

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 22Е и? А къде е здравия лев?

29

Анонимен

преди 9 години

САЩ и Русия се разпадат с най-големите външни дългове в света. Идеята е да не ги плащат, а това може да стане, ако света си направи малка световна война. Така и едните и другите ще връщат дълг, давайки им още малко оръжие на кредиторите, да могат и те малко да попуцат (преди да бъдат пребити жестоко).Европа просто не оценява колко опасни за нея са и двете държави.

28

Анонимен

преди 9 години

Че то за две седмици Русия ще влезе в Брюксел.

27

Анонимен

преди 9 години

Луд човек е това джудже ! Явно много комплекси има да избива след разпадането на СССР. Жалко, че обикновените руснаци оглупяха от пропаганда и демагогия и го подкрепят.

26

Българин

преди 9 години

време е да ги оставим тези славяни и да не опитваме да ги цивилизоваме. 20%от газта за ЕС идва от там, което е 50 %от прихода за раша. ние ще се оправим, те никога.

25

Анонимен

преди 9 години

Пак ни баламосват с разни приказки! Тоя казал, оня чул... Бля, бля. Путин доказа до сега, че е добър политик. Ония от ЕС само могат да му се възхищават.

24

Registriran

преди 9 години

Айде стига глупости, две седмици????? до Киев за 4-6 часа, а до Полша до вечерта, алооо украинската армия воюва със опълчение и губи, а със редовна армия.....

23

бляд

преди 9 години

Руската рубла поевтинява до нов рекорд спрямо американския долар за втори пореден ден, след като интензивните сблъсъци в Украйна увеличават вероятността Европейския съюз (ЕС) да наложи нови санкции срещу Русия. Освен това руските облигации поевтиняват за четвърти пореден ден.

22

един българин

преди 9 години

*** говори за блицкриг?

21

Анонимен

преди 9 години

Вова наистина взе еврогейците на подбив. За две седмици не само ще превземе Украйна, но ще смени етикетчетата на цените в магазините им в рубли и изобщо "украинци" ще забравят, че са били нещо различно от руснаци!

20

Анонимен

преди 9 години

Може и за една седмица да превземе Киев, но после идва трудното!Американците за три седмици прекосиха две-трети от Ирак с война и дадоха 123 жертви. Но след това дойде партизанската война и терора и последваха 5000 американски ковчега, преди да се изтеглят.Ако руснаците навлязат навътре в Украйна ги чака партизанска война и тогава Афганистан с 15 000 им жертви ще им изглежда като детска приказка!Интересно е едно - Путин толкова ли се е побъркал от имперските си амбиции, че да нагази в блатото

19

Анонимен

преди 9 години

А днес руската рубла удари ново дъно на пазарите.