19

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СЛУГИ НА ДЯВОЛА КЪДЕ ЩЕ СЕ СКРИЕТЕ В СЪДНИЯ ДЕН

18

Анонимен

преди 3 години

Ще е дискриминация, обаче, ако едни минават с ваксинационен паспорт, а други плащат от джоба за PCR - тест. Тези другите може да имат противопоказания, или да не са се ваксинирали поради липса на ваксини, а не защото не желаят. Направо си е дискриминация.

17

Анонимен

преди 3 години

Докога ще ги търпим!Доб.итъкът да се ваксинира, всички човеци на площадите!

16

Не забравяйте

преди 3 години

На изборите Да България или има такъв народ за да се упрейм.

15

Додо

преди 3 години

Ок, да твърдиш, че маркирането с паспорти на ваксинирани и неваксинирани не е дискриминация и върховна форма на наглост и идиотия, вкупно комбинирани! Как беше, не бой се, няма да боли, само малко и само първия път! Още по гаднотo e, че и Банкянския Самодържанец се изхoди по темата, България била за ваксинационни паспорти! Само за това няма да гласувам за ГЕРБ, примерно, ако им бях фен!

14

Анонимен

преди 3 години

Говорени са празни приказки на едро, но прозира знакът стоп пред наглеещата фарма напаст и великия гейтс.

13

Удобен вирус

преди 3 години

За да въведат правилата на новият световен ред.Официално хората да се делят на касти и различни категории с различни привилегии или лишения и ограничения. Свобода няма само наличието или отсъствието на привилегии.

12

нормално мислещ

преди 3 години

Много ми е интересно, как ще мога да пътувам без PCR тест и без карантина, при положение че не съм ваксиниран? Много ми е интересно, ама изключително много ми е интересно? Как? Всичко друго е дискриминация!Значи, болните от рак на химиотерапия, които не могат да се ваксинират и трябва да пътуват например до Турция за спешно лечение, как ще отидат там без PCR тест?Имайте предвид, че раково болните са освободени от потребителска такса!Само давам пример, да не дава Господ да те хваща рак!

11

Анонимен

преди 3 години

С този имаше едно интервю в ютюб с руски журналисти в Брюксел, говореше на английски и по едно време те му извадиха списък с гранове на Сорос където и той беше в списъка, и той се разпени и почна да подскача, мина на руски и прекъсна интервюто.

10

Анонимен

преди 3 години

Знакът на звяра. Вратата към чистилището се отваря за прилъстените от лукавия.

9

Депутат лъжец

преди 3 години

Парламентарната асамблея на Съвета на ЕвропаResolution 2361 (2021)7.3.1. да гарантира, че гражданите са информирани, че ваксинацията не е задължителна и че никой не е политически, социално или по друг начин под натиск да се ваксинира, ако не желае да направи това;7.3.2 да гарантира, че никой не е дискриминиран, защото не е бил ваксиниран поради възможни рискове за здравето или не желае да бъде ваксиниран;

8

Анонимен

преди 3 години

Много съм разочарован на късмета си да живея в най-овцедушното общество в историята на човечеството. Малшанс :(

7

Блед демократ

преди 3 години

Само социализъма на основата на комунизъма ,ще оправи нас ,и ще ни избави от мъките и страданията!Няма нужда да ми благодарите ,знам ,че сте възхитени от написаното..

6

Анонимен

преди 3 години

Само да не стане тук да се издава нещо, което на границите да не работи!ЕС трябва да даде платформа в която да се регистрира всеки ваксиниран и като покаже кю ар кода дето министъра се похвали,че сте направили да излиза Европейско потвърждение,че е така а не е менте!

5

aha

преди 3 години

То вече е дискриминация. Дори в момента ваксинираните не подлежат на карантина, а всички останали или трябва да се преструват, че са под карантина или да си направят тест. И всичко това при условие, че ваксинираните също могат да заразяват и да боледуват, тоест абсолютна шашма.

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КЪДЕ ОТИДЕ СВОБОДНОТО ПЪТУВАНЕ НА ХОРА И СТОКИ В ЕС

3

Тедрос Меланом

преди 3 години

Ко стана, пичиуе? :)) Нали беше конспирация сичкото? С маски и миене на ръце щяхме да си върнем нормалното? :))))))

2

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Името на този *** изтече от хакнатите сървъри на соросовото отворено общество, той е бил сътрудник на сорос, но разбира се интервюриащият журнаглист забрави да му напомни - колко удобно...

1

Мен

преди 3 години

Много ясно че не е. Който иска да пътува може да го направи с ваксина или не. Ако нямаш ваксина пср тест или карантина и си готов.