15

Odysseus

преди 7 години

39 Кво като е друг континент , слънцето грее еднакво и доставя на Земята констнатно по 1000 вата на м2 , е вярно има малка разлика от географаска ширина , замърсявания , засенчвания и т.н. подробности

14

Чикън

преди 7 години

До "Косово не е анексирано моето момче. Русофилите вече се излагате с неграмотността си."На Косово политиката им минава през посолство, точно като нашата.Русофилите и русофобите са коне с капаци :)

13

Odysseus

преди 7 години

35 Къде е тази разрух в Западна Европа лив Япония лив Южна Корея лив Тайван лив Сингапутр ливъв Виетнам лив Чили лив ОАЕ лив Кувейт ли

12

Русия

преди 7 години

На ФАЩ и компания мн пъти ще им се наложи да пълнят гащите !

11

gtf

преди 7 години

До Анонимен 10, абе има един агресор световен Сърбия, Ирак, Либия, Сирия ...май ги забрави, де са стъпили само бедност и разруха са оставили, много по-зле от нас преди 89-та.

10

Odysseus

преди 7 години

Боли ги американците за Русия Когато Google скочи в една индустрия, това е валидиране за цялата тази индустрия, коментира по този повод Макс Арам, шеф на една такава фирма Pick My Solar.Междувременно проектът Слънчев покрив продължава да се разширява и обхваща нови и нови територии от света.

9

Анонимен

преди 7 години

уж краварите крави пасат, а тук само козли в Козяк отглеждат? че ги научили, някои, да пишат. евала на задокеанските ви господари. сега цъкни минусче с малкото копитце

8

Odysseus

преди 7 години

Американците се вълнуват от такива неща Проектът използва Google Earth с въздушните изображения, които вече са налични там, с механизъм за калкулации, така че собствениците могат да пресметнат колко биха спестили чрез 20-годишен договор за изкупуване на чистата енергия, която биха добивали на покривите си според фактори като местното време, наличие на слънце, покривна ориентация, сянка. Потребителите могат да получат още по-точна оценка чрез въвеждане на информацията за сметките си за ком.ус

7

Odysseus

преди 7 години

Нещо сте се пообъркалиМиналата година технологичният гигант Google даде старт на проекта Слънчев покрив уеб- услуга, която позволява на собствениците на жилища да определят дали домът им е подходящ за монтиране на соларен масив. Потребителите могат също така да използват услугата, за да се свържат с местни соларни фирми. Google стартира услугата първо в три щата, а после покри всички американски щати. В резултат, уеб-услугата вече обхваща 43 милиона покрива!

6

Анонимен

преди 7 години

Тоя филм "НАТО против Русия" умря, когато НАТО започна да прекарва транзит през руска територия войници и техника за и от Афганистан.След това всичко вече е ала бала.Плащт там на руснаците някакви смешни пари и изпозлват жп линии, летища, пътища, въздушно пространство, всичко.Ама Русия била против НАТО? Да бе, вервайте *** "червени" ***.

5

КГБ-ста

преди 7 години

Тия Руснаци и тяхното увъртъне. Путин от цяло деситилетие превъоръжава армията и я тъпче с желязо, но когато страните в Европа и НАТО почнаха да вземат мерки за собствената си безопасност изведнъж станаха опасни. Да напомним че Студената война беше пак заради апетитите на СССР да прави световна революция, а днес хибридната война пак Русия я започна в Крим, пък после пищят, че и срещу тях се води.

4

Анонимен

преди 7 години

***, Косово си е независимо и никой не го е анексирал. Направи си справка в народния фолклор, знаем, че от там черпиш"знания" хахаха

3

Анонимен

преди 7 години

Присъщо на партийния кремълски елит-да приписват собствените си грехове на другите.Русия си е враг и без да има нужда този образ да се "възражда". Действията и през последните години го доказват. НАТО само реагира с оглед да предпази членовете си от бъдеща руска агресия. Затова има желаещи да влезат в алианса, докато такива желаещи Русия да им гарантира суверинитета няма по очевАдни причини.

2

Анонимен

преди 7 години

Точно обратното - Русия се нуждае от някой, който да нарочи за враг и да манипулира и плаши народа си!Но руснака винаги обвинява друг за собствените си грешки.Затова никога няма да се оправят.

1

Анонимен

преди 7 години

НАТО ли анексира Крим?