20

Българин

преди 1 година

Няма на какво да разчитат. Точно затова най-добрата, а в техния случай единствената, защита е атаката.

19

Анонимен

преди 1 година

Чл. 104. (1) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чужда организация информация, представляваща държавна тайна, се наказва за шпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.(2) Ако деецът доброволно разкрие пред органите на властта извършеното престъпление, наказва се при смекчаващи обстоятелства.(3) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Информацията, пред

18

Хахахаха

преди 1 година

Ристю лодкаря преговаря с Дпс.. И това не е скандално ахахааххаах

17

София

преди 1 година

Про(Да)й България, най-накрая се докопаха до властта и сега когато е на път да им се изплъзне са си активизирали всички плазмодии да ходят да обясняват по телевизии, радиа, форуми, сайтове, че няма нищо лошо в тоя запис. Самият факт, че очевидно са правно и функционално неграмотни, поставя доста въпросителни, наред с най-важната - дали точно такива хора трябва да управляват държавата.

16

Време разделно

преди 1 година

Ако искаме да сме в Шенген, службите трябва да са отворена книга за партьорските, както и те за нашите. Тъй като те ни нямат доверие, затова не ни приемат в Шенген. Всеки, който не го разбира това или не иска да сме в Шенген, ЕС и НАТО или иска да сме Руска губерния. Който не иска това, да подкрепя Възраждане, да се излиза от ЕС и НАТО и да се престане веднъж за винаги...но с ясното съзнание, че това ще бъде 4-та Национална катастрофа и последна !

15

Анонимен

преди 1 година

7-8 % и малко алабала, законно незаконно требва да ги сменим, МВР за изборите требва да е наше, Борисов е само един маркетинг, бранд, трябва да го изперем.......отделен въпрос е замесването на Урсула и други висши еврочиновници, това не е просто скандално, това е мега скандално, и честно аз незнам на какво разчитат

14

Анонимен

преди 1 година

Нямат срам!

13

Dabe

преди 1 година

Хахахха .Много се забавлявам с плиткоумните ви опити за пропаганда .Явно най-некадърните завършили БФ сте станали ***.

12

xoxo

преди 1 година

Абе вие нормални ли сте??Как да няма нищо скандално?

11

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ са направо жалки.Години ореваха света срещу Борисовата държава, която била мафия,а сега било евроатлантическо да влязат в същз с мафията.Вие изобщо не схващате вече какво става нали.

10

Анонимен

преди 1 година

На медиите плащат дебело, за да замажат скандала и да насочат внимението на хората в друга посока. Но...ние не сме избирателите на Боце! Бъркате ни с някого продажни ***!

9

Анонимен

преди 1 година

Не е нужен скандал със записи. Всички хора видяхме що за стока са и партии и политици и прокурори. Пълна мафия съставена от няколко клана които се опитват да се домогнат до европейските пари, без въобще да си правят сметка, че те са пари за два дни, а съсипията ще е за дълъг период.

8

хаха

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХА, че какво друго да каже завалията?

7

Анонимен

преди 1 година

Докато РР-*** е на власт - вече ТРЕТА година, ние НЯМА да имаме законна РЕДОВНА власта! ЦЯЛАТА власт е в гнусните мутро-коМУНЬО-ръчици на РР-***!

6

Анонимен

преди 1 година

За тях извратеносттттта е нормалност. Как да проумеят, че са се нааааакали?

5

do 1

преди 1 година

къде е скандала? така се обсъжда и ти обсъждаш така. аиде елфите бегом иZток.

4

Анонимен

преди 1 година

Зеления чорап много се заседя и размириса.

3

Анонимен

преди 1 година

Това ще го преценим ние на изборите като пратим ПП под 4%!

2

Анонимен

преди 1 година

Как да няма скандални неща в записите?Има.Всички хора са отвратени.А защо не направят на другите партии такива записи?Просто не могат,защото нв говорят такива глyпocти.Кирливите прекалиха и затова са им изкарали кирливите ризи да ги видят всички що за стока са.Не се лъже толкова много...всяка дума на Кирливите си е била лъжа.

1

Анонимен

преди 1 година

Абе защо всички медии се опитвате да изперете на.раните *** на ПП?!?! Нямало скандали в записите ли...тези записи за прокуратурата, не за скандали!!!