5

Анонимен

преди 9 години

Ама същото беше и по време на Студената война !!Рейгън заплашваше с ядрени бомби , и наистина ги докара от САЩ в Европа !Заплашваше с невидими самолети ???И Горбачов отстъпи !! Щяха да правят съюз , не да подчиняват държави и да ги източват .

4

Емигрант

преди 9 години

Ужасно *** и пропагандна статия! Русия не е отишла на другия край на света да раздава "демокрация". Русия си пази задния двор, ако не го прави ще е разграбена за месеци. Ако има някой, който би нападнал с ядрени ракети, това е САЩ. Неслучайно иска да стъпи в Украйна, за да имат две минути за изпреварващ удар. Русия как да го позволи? Хайде моля, не с тия внушения.

3

Анонимен

преди 9 години

Момчета, тез които знаят повече от 1 език и са прочели повече от 1 книга. Нека да оставим тук смешниците 1 час да се понапъват колко е велика америката и след това да направим една смисленна дискусия.

2

42

преди 9 години

ЧЕ И ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ, ПРИ КОНВЕНЦИОНАЛНА ВОЙНА САЩ ПАК НЯМАТ ШАНС СРЕЩУ РУСИЯ, ОСОБЕНО ПО СУША. ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК *** И ЛАТИНОСИ ВОЮВАТ В СИБИРСКАТА ТАЙГА, АКО ВЪОБЩЕ СТИГНАТ ДОТАМ. СМЕХОРИЯ.

1

Анонимен

преди 9 години

Русия да не изяде един яядрен десерт от велика Америка,която всички знаем,че с едно копче ще затрие империята на злото от лицето на земята!?!Смърт на руските фашисти бе!Джуджар ще го духа!