20

Анонимен

преди 3 години

спрях да чета до момента, в който разбрах на какво е представител "доцента"!

19

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовСъжалявам, не съм на нивото на шуменският ахмак Адриян.А иначе заплащането зависи от длъжността.

18

Анонимен

преди 3 години

До СловянинНе вярвам да си българин.

17

Христо Христов

преди 3 години

До 9Не, пичът се опитва да обясни на неграмотници като теб, че на български сърдечен хируг плащат по-малко от на немския такъв... но е дал пример, като за твоето ниво.

16

Батко

преди 3 години

Това е един продажник на българска територия от СЗО - КОРУМПИРАНА структура и трябва още държави да и спрат кранчето. А тези другари да са в затвора.

15

точно обратното

преди 3 години

"И на нас ни се искаше тази пандемия да приключи час по-скоро", заяви доц. Околийски."

14

Анонимен

преди 3 години

тия менте доценти живеят още в комунизма, искат каквото те казват само да е вярно, защото не могат да ползват компютър и не знаят какво е интернет. Ясно ми е , че тоя е продажник и нечия пипирудка, но мога да му обясня защо никой не го бръсне за слива - чрез интернет умните хора имат достъп до истински и неманипулирани данни и документи, както и възможност да видят други умни хора, затуй продажниците и менте учените нямате и грам тежест

13

Словянин

преди 3 години

Ние, българите все се мислим за най-разбиращи. Затова си отиваме като държава, а мангъровщини ни обясняват, че сме велики и единствени.

12

офф

преди 3 години

Много доктори изпълняват препоръките на др Бойко! Паника и смут в населението, за да заравят за Оставката!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Той е гражданин на света демек продажник.

10

Един за Всички

преди 3 години

"Проблемът отнема човешки животи."!!Много проблеми отнемат човешки животи. И то в пъти повече от т.н. вирус убиец. От пътищата, до мръсния въздух, евтината храна, липсата на спорт, пиенето, пушенето, сърдечните заболявания, бедността.Никога преди в човешката история хората не са били толкова "чувствителни". Събудете се хора. Спрете телевизора, излезте от соц. мрежи.Ние никога не сме се държали като "един за всички, всички за един". Живейте си живота.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Викаш в гадната Германия на българите в месарниците им плащат в пъти по-малко от на германеца - сърдечен хирург.А работата е еднаква - все месо режеш.

8

Анонимен

преди 3 години

До Бау Ти си много далеч от доход 700лв са абсолютен блян за тебе а *** когото непрекъснато споменаваш всъщност си ти самия едно към едно.

7

Анонимен

преди 3 години

Продължаваме по план .. за едно нещо което се смята за неприемливо в даден момент, първоначално започва да се говори по медиите, след известано време започва да се говори все едно то е даденост.. тук виждам " затягане на мерки" и "задължително ваксиниране"

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Твоята фамилия каква е?Селтаков?

5

Анонимен

преди 3 години

До Бауестествено че го лъжатотиди да работиш на запади като ти плащат в пъти по-малко спрямо местния мързеливецтова не е лъжа на труда тиПитай за работниците в месарските фабрики в Германия бе глупчо

4

Анонимен

преди 3 години

Въобще, що за доцент е гражданин на републиката с фамилия Околийски?

3

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера защо някой който е на заплата мисли че е по умен от другите хора които сами си вадят хляба без някой да им плаща за пропаганди и прочие лъжи.

2

Сата НАТО

преди 3 години

част от тях се приемат като нарочно практикувани, за да изземват права. Това на практика не е така--------Това е точно така, НА ПРАКТИКА.Това, че и други го правели, не доказва обратното.

1

Бау

преди 3 години

българския *** смята, че го лъжат постоянно, и че е супер важен. Целия свят обмисля начини да му вземе 700-те лева. :D