9

Анонимен

преди 6 години

Както винаги е напълно прав!Когато се харчат толкова много обществени пари е най малкото редно да се внимава какво се купува!Да не казвам че служебния кабинет направи най голямата корупционна сделка на века с бързането си което по принцип е не оправдано!Тяхната задача по конституция е съвсем друга,да проведат редовни и честни избори и нищо друго!Май корумпираните са от лагера на президента!

8

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Боко е почивал,докато е...работил.Тези бузи,които е...отпрал,не са от преумора,или кахърно...сърце.Колкото до...изтребителите,сигурно има лобизъм,но той е...срещу Грипените,в полза на...тези на които се...кланя зад океана.

7

До 6

преди 6 години

Еврейския конкгрес ако е имал събрание за Ирина Бокова, то не е било за да я поливат с мед, а да я обливат с кал и да мисляят как да се избавят от нея.Тя прие много решения неугодни на евреите, включително за Палестина, така че гербаджии и западняци, дръжте си пропагандата далеч от Ирина Бокова.

6

Анонимен

преди 6 години

На 17 септември световният еврейски конгрес е имал специално събитие в чест на Ирина Бокова ?!!!!На кого служим????

5

Анонимен

преди 6 години

Суджу, президентът е върховен главнокомандващ на въоръжените ни сили.

4

Анонимен

преди 6 години

Как откъде бре, че колко млрд. кредити изтегли?хайде вземай щайгите F-16 като толкова знаеш, пък после ще му мислим.Пак другите са му виновни и последните 7-8 години той управлява ...

3

Анонимен

преди 6 години

Радев е президент на всички българи,но ти не си премиер на всички българи.Него народа го избра директно с над 2 милиона гласа,а ти си купи държавната администрация,олигархията и малцинствата,затова победата ти е спорна и самочувствието ти без покритие.

2

погнусен

преди 6 години

Радев не е взел 26млрд заеми на наш гръб. Не е повишавал водата в София от 58ст на 2.78лв. Не е лобирал за клонове на банки по РПУ-тата. Не е ходил на отчет в САЩ. А като пилот най-добре знае за самолетите. Той не дава акъл какви пожарни да се купят. Макар, че като се замисля ако даде, може би пожарникарите нямаше да са недоволни и да стачкуват!

1

Анонимен

преди 6 години

Борисов - битата карта на мутроуправлението