57

st

преди 8 години

hehehe putine blater li aresvash nai korumpiraniq chovek v sporta hehehehe

56

до зловещо

преди 8 години

Ами рупаме, ама 90% от руснаците сте без зъби, да ви пратим малко кашичка ако искате?

55

Анонимен

преди 8 години

Краварската секта го обърна на нечленоразделно мучане и еврогейско родео!Аз съм до тук!За тези след мен - не търсете разум там дето няма, сектата им го е измила!

54

до 123

преди 8 години

Тролъчик, намали одеколона бе батка. Фантазията ти направо се е развихрила и в доста нездравословна посока.

53

До подлогите !!!

преди 8 години

Искам да запозная руските *** дето драскат във форума какво ги чака в бъдеще! Те ще бъдат разселени в Сибир. Там ще имат удоволствието да се запознаят с постижението на Русия в областта на тоалетните, а именно, какво е Сибирски ***. Това са два кола, единият забиваш в земята и се държиш за него за да не те отвее вятъра докато ходиш по нужда, а с другия се браниш от налитащите вълци. При това положение неминуемо като свършиш работата си целия ***!!!

52

Анонимен

преди 8 години

До анонимните *** 111, 113 с изявени евролеви ценности:Абе вие ли сте най-интелигентните и сдържани сектанти нти на краварите?Нещо проблемите със нервите ли се обаждат?

51

Анонимен

преди 8 години

Днеска гледах по телевизора репортаж как фермерите у френско пуснаха прасетата в магазините ама тия прасета голем кеф лежат кефят се и грухтят голем майтап да ви кажа много ми хареса мога да ви пусна линк ама компютарджията шеф го трие хахахах

50

г-л Лисицин ГРУ

преди 8 години

Виждам, че тук се упражняват в писане прекалено много невежи българи!И питам: във времето когато българите ровят по кофите за къшей хляб и носят дрипи втора употреба и карат коли строшеняци ЗАЩО ЛАЯТ С ТАКАВА ЗЛОБА ПО РУСИЯ?Цъфнали и вързали, но зробни гадини тролят против моята родина!ЛАЙТЕ, НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС! А от ваша територия нанесат ли удар срещу нас, ЩЕ ВИ ИЗПЕПЕЛИМ!група кан Телериг

49

Никой да не смее !!!

преди 8 години

За Путин искам да се пише само добро. Каквото и да направи, не можем да го съдем -- той все пак е Руснак, а за руснаците е типично да правят идиотщини.същевременно, трябва да знаем, че скоро ще го съдят в Хага за престъпления срещу човечеството -- ще прави компания на Ратко Младич.Така, че малко му остава, за това не го мачкайте човечеца !

48

Анонимен

преди 8 години

кое не е истина бре келешии я напишете да ви чуя Кое

47

(-_-)

преди 8 години

Кое от това, което казва не е истина? Кой друг политик с такъв ранг се осмелява да говори открито и независимо? Имаше няколко, но бързо ги пратиха в отвъдното, но с Путин и Русия ще гризнат дървото!

46

Анонимен

преди 8 години

Кой ограби държавата през 25 годишния криминален преход КОЙ

45

Анонимен

преди 8 години

Путин е пич и казва истината не като оня ташункосапа дето вика ние сме богойзбрана нация хахахах

44

Анонимен

преди 8 години

Българската икономика ако я има след години ще е свързана с Русия на 100% а вие който крадохте 25 години си лайте колкото искате

43

Анонимен

преди 8 години

След 5 години България ще следва Русия няма друг начин *** българоубици

42

Анонимен

преди 8 години

я помачкай малко и герберугите и комунистите в България да им дойде акъла

41

ФАШИСТ

преди 8 години

и без САЩ и Русия , колко ли ще бъде по щастлив света !

40

Анонимен

преди 8 години

"Путин трябва да се откаже от политиката и да вземе властта достоен политик"ротшилд или рокфелер?кой ще краде по - достойно?

39

Анонимен

преди 8 години

нещо се рамениха номерата .. пак четката майДо Анонимен 96"Няма значение кой съм азАз давам такива съвети за доброто на руснаците"Не се обиждай , щот си малък и глупав и сигурно не си гледал "На всеки километър".*** звучиш като паризанин прокламиращ лозунг!:)

38

Анонимен

преди 8 години

Путин трябва да се откаже от политиката и да вземе властта достоен политик