13

до 8

преди 14 години

Ето виж тук:dnes.bg/health/2009/09/23/zabranata-za-pushene-namalila-s-1-3-infarktite-v-sasht-i-evropa.78091

12

Хаха

преди 14 години

Аз искам забрана на автомобилите, камионите и т.н. ! Стига отрова :))))

11

непушач

преди 14 години

И още нещо.Да стане както в САЩ.Пушиш ли здравната ти осигуровка требе да е двойна.То верно,че и на пияндетата требе да е така,но се доказва трудно.

10

Аха

преди 14 години

Искам забрана на цигарите! Стига отрова!

9

непушач

преди 14 години

Първо да отбележа,че съм вече бивш страстен пушач.От 2-3 кутии дневно ги спрях отведнъж.Не ме питайте как,но успях.Второ само чоивек като мен може да критикува,заяото съм бил и от двете страни.Един непушач,който никога не е бил зависим не може да разбере тютюнджията.Но...цигарите са много евтини.Ми нека станат по 7-8лв.И пълна,тотална забрана за пушене на закрити обществени места.Аз ако исках да се тровя още щях да ги пуша.

8

Анонимен

преди 14 години

Личното ми мнение ,че не трябва да се пуши, но аз съм пушач, разбирам ,че не е хубаво, разбирам че ми вреди ,но уви липсва ми воля да ги откажа. В интерес на истината и фактите които излизат последните години все ме успокояват, в САЩ примерно от 20г. има ограничение на пушенето и там почти не са останали пушачи. Но въпреки ,че от 20г. не се пушат цигари ,рака на белия дроб не е намалял процентно сред населението. Което показва ,че не тютюна го предизвиква.Но това не значи ,че цигарите са полезни

7

Илиян

преди 14 години

Тия нямат ли друга по-важна работа която да вършат? То и проституцията е забранена, ама като гледам в действителност май не е точно така, а? Същото важи за хероин, кока и др.

6

vv

преди 14 години

za6toto ne sme civilizovana strana

5

Петков

преди 14 години

Е това вече е краят, в конституцията член с такъв текст няма. Май в днес.бг отрано са започнали с деня на майстора!

4

Анонимен

преди 14 години

Костов! Костов! Костов!

3

...

преди 14 години

Незнам защо в цивилизованите страни може да не се пуши а тук НЕМОЖЕ!

2

Анонимен

преди 14 години

"Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвет и убеждения".Съвет ли,какъв съвет и кой го дава??? ХахахаДаже и Copy/Paste не може да направите както трябва.

1

Първииии

преди 14 години

Тези цени на цигарите ме накараха да ги откажа...