10

Като не щете мира...

преди 3 седмици

Жужетата ще извадят фатален късмет, ако все пак се осмелят да натиснат ядреното копче, защото тогава ще изчезнат завинаги от лицето на Земята, заедно с комунизма си.

9

АзъКанъАьъ7112136860

преди 3 седмици

Товарищ Път.ь.о. , я должен Вам сказать чего небуть! Ядреното ви оръжие,но и всичкото ви оръжие БЕ КРАДЕНО ЯКО ОТ ГЕРМАНИЯ,САЩ,АНГЛИЯ,БЪЛГАРИЯ. Ще посоча пример! Автомат "Калашников" бе ГЕРМАНСКА МАТРИЦА,А ВИЕ ГО СВИХТЕ. Роднината на бившият първи на фашистката сефарадска организация Шалом в София(Кало),охранявана от сефардският нацист поп Големенов, Кало-Манов, е вашият Калашников. "Вашето" оръжие ще бъде смазано над Русия. А българският "Калашников" ви доказа,че германци и българи сме Народ!

8

Анонимен

преди 3 седмици

Черният гост е бил от Гвинея-Бисау. Путин има нови приятели.

7

РУМЕН РАДЕВ

преди 3 седмици

ЧЕСТИТ ДЕН НА РУСИЯ ! ОТ ИМЕТО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЯ НА ВЕЛИКА РУСИЯ ЗА ЩЕДРОСТТА В ПОЩАДЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО В МОМЕНТ НА СЛАБОСТ СЕ СЪЮЗИ СЪС ЗЛОТО (ЕВРОПА) ! НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТАЗИ ЩЕДРОСТ И ВЪВ ИДНАТА ВОЙНА !

6

Анонимен

преди 3 седмици

Путин, то и на НАТО ядрените оръжия са готови и за твоя информация са в пъти повече!!!

5

Хаха

преди 3 седмици

Тук поговорката,, куче, което лае не хапе'' важи с пълна сила!! Джуджето да не забравя колко ядрени оръжия има ответната страна, а тя не говори може да действа!!!

4

Анонимен

преди 3 седмици

Доста подробно отразявате Събитието. Поздравления "Днес" ! :)

3

Путин

преди 3 седмици

Ако ядрените ни оръжия не проработят, в крайна сметка имаме и Стивън Сегал на наша страна!

2

IQ 3.14

преди 3 седмици

Не вервам некой да е питал пресаташето на руското посолство да преразказва путин. не вервам и даже тоя преразказ да е пуснат отгоре, да е съгласуван. на ядрените сили работата им е да са готови 24./7. и купете нормални батерии на ИИто, че с тия руските от его акцянт направа падладявам

1

Анонимен

преди 3 седмици

Те и ядрените оръжия на Запада са винаги готови, и Маскве и Путниград са под особен прицел