13

Ха-ха

преди 2 години

Стига конспирации. Карат фризьори за Борис Джонсън. Там само един не може да се оправи

12

Copocoид

преди 2 години

Откога Путин притежава собствени подводници? Защо рошавото Борис Джонсън отричаше за инцидента с британския кораб в руските териториални води, а след това се намериха секретни документа говорещи за приготвен инцидент? Какво правят британски и американски военни кораби в Черно Море?

11

Анонимен

преди 2 години

Или дебнат къде да срежат някой дебел оптичен кабел, или некое корито им е дало фира, а не искат да молят Норвегия пак да помага..

10

Щерю

преди 2 години

За инцидента с нашия загинал пилот с МиГ 29 спряха да пишат. Нали щяха да разчитат данните в Русия от черната кутия за липсващите 13 секунди от полета? Странно мълчание...

9

Анонимен

преди 2 години

Ми той друго си не може. Дй му да произвежда оръжие, за да убива хора. Други се хвлят със стандарт на живот, с нови видове таблети и кафеварки например. На него специалността му са убийствата. Вече му го казаха.

8

До 4

преди 2 години

Правилно ! Посейдон е създаден за САЩ ! На кралицата и стигат Цирконите и още малко показан материал :)

7

Мунчо

преди 2 години

Ауууу, и Путин не го е срам.....

6

Спокоен

преди 2 години

И кое точно не им е ясно на "анализаторите" ?! Те скоро концентрираха флот в черно море, че и леко провокираха до бреговете на Русия. Е, наистина ли не очакваха отговор? Дано да не им плащате на тия анализатори. Изобщо, Великобритания не е чак толкова интересна на Русия. Сигнала е към щатите: "пудела до приключам когато кажете".

5

ХХХ

преди 2 години

Някой черноморски нашественици май се поизпуснаха в гащите ! Сега добре ли ви е ? Стига сте ревали ...вие навлязохте в Черно Море непоканени ...какво очаквахте ...Русия да коленичи ? :) Хах :) Кралицата вардете да не и дойде в повече това "Черно Море" :)

4

Анонимен

преди 2 години

Ами нека английските политици да продължават политиката на свалените гaщи, на мюнхенските капитуланти от преди 80 години... Тогава, преди Чърчил да овладее властта, мюнхенските капитуланти дори са обмисляли споразумение и подчинение на Хитлер... Сякаш мюнхенските капитуланти са се преродили 80 години по-късно...

3

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

И пак Нелката в цялата си прелест!!!Еми обучават се рАшките бре - кво лошо?Британците се обучават в Черно море, а руснаците в Норвежко, а скоро може и в Мексиканския залив да отидат, ако бай Дон не спре с провокациите.

2

Много лош

преди 2 години

Британчетата напълниха гaщите, но всяко нещо си има последици. Какво дирихте край Крим? Смеете ли да се изправите срещу ядрената мощ на могучая Русь? Помнете, вие сте прocто едно островче, една прашинка в море от акули, отдавна залязла империя.

1

Натовеца

преди 2 години

А така подвърляйте някой въглен и за анти-руската пропаганда че сте я занимарили напоследък,трябва да знаем че освен от коронатаа трябва да се срахуваме и от някоя руска ядрена ракета да не ни събуди посред нощ ,така де все реални опасности и съвсем истински :)