17

Ахахахахахахахахаха

преди 2 години

"Отпадането на маските крие и риск, защото обществото може да остане с впечатление, че няма вирус и да реши да не се ваксинира"Ааахахахахахахахахахаха

16

Бау

преди 2 години

акъла ви, е колкото на сервитьорката Мария. Честито :D #гордост

15

Няма да има

преди 2 години

Защо само стикери, направо и ушни маркери им сложете.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен КОВИДПСИХАР 10 - Какъв "индийски щам" бе, елементарно съзнание? *** виж данните за ковид в Индия и токава пиши тези умопомрачителни глурости? Така са ви уплашили, че пръст да ви покажат, падате назад и плачете от ужас!

13

Анонимен

преди 2 години

Не

12

Анонимен

преди 2 години

Производителите на ваксини не гарантират, че ваксинираните няма да се разболеят. Единственото, което гарантират производителите на ваксини е, че по- леко ще се премине през вируса когато сте заразени. Дават гаранция и тя не е дори 100%. Гарантират само, че няма да се стигне бързо до апаратите за изкуствено дишане. Но много ваксинирани починаха. Дори вчера четох, че имало много възрастни хора в домовете след ваксините са болни и много от тях починали. Така, че маските ги нарочихте,но необосновано

11

Анонимен

преди 2 години

Като гледам какво вакханалия е настанала по заведения и курорти,а на всичкото отгоре и гей парад,стягайте се есента пак да ви затворят,

10

Bond

преди 2 години

Едва 10 ч. е и мисирките пуснаха 2 бълвoчa един след друг. Първо за "нов" мутирал щам, след това за боцкане с препарати, за да паднат (евентуално) намордниците. Дори вече короноидите не вярват на тия измишльотини.

9

Анонимен

преди 2 години

Нали във Великобритания са ваксинира повече от половината? що се покачват ударно новите болни? Индийският щам ще си каже тежката дума. Пораженията са в пъти по- тежки. Те седнали маските да оспорват точно в сезона когато през България ще минат гастербайтерите от Германия за Турция и ще се върнат много от ягодоберачите за лятото в Б-я.

8

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Просто трябва всички нормални и интелигентни хора да свалят маските. Провала на кампанията с неработещите псевдоваксини показва, че такива има много. И готово, маските "ще паднат". Ако сами ги свалите, не могат да ви ги сложат обратно. За щастие не сме полицейска диктатура като Англия или Канада.

7

Анонимен

преди 2 години

Не. Материалът ще си е все така нискоинтелигентен и мнителен, а вирусолози и имунолози със средно образование и три прочетени книги, Ще ни обясняват Как всксините убивали и ще ни замерят с фалшиви статистики от сайтове за промивка на безмозъчни и ментално слаби. Това е. С този материал - толкоз. Нормалните хора вече се ваксинираха и дадоха своя принос за добруването на обществото. Нискоинтелигентните пречат, както винаги.

6

Анонимен

преди 2 години

Няма как да паднат маските. ваксиниранети могат да се заразяват и да заразяват други хора.

5

Работата е ясна!

преди 2 години

Те сега ще почнат да предлагат и безплатни билети за стриптийз шоу за всеки който пожелае да се ваксинира!

4

Анонимен

преди 2 години

Всичко върви по план, първо стикери, после директно татуировка на ръката. И това, че някой е ваксиниран не дава никаква сигурност на отсрещния. Ваксинираните продължават да разнасят заразата, световни учени го казаха, но унугундурите си знаят тяхното.

3

Анонимен

преди 2 години

Нито ваксина,нито маска нося...с изключение на някои магазини

2

Анонимен

преди 2 години

Ще има повече желаещи ако дава тройка кебабчета като в Румъния. Пък ако към кебабчетата дават и бира по три четири пъти ще има ваксинирани.

1

Анонимен

преди 2 години

. Не