9

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е продължение на фашизма. Сталин и руския народ смаза марионетката Хитлер, с него демократите искаха да правят ЕС-1, но и сега няма да успеят. Русия отново е силна а ЕС се провали безславно и се разпада.

8

Анонимен

преди 3 години

От мерки полза няма!Ето в Швеция хората сами се пазят и това е.Каквито и мерки да се вземат няма начин да се спре тоя вирус.Свиквайте!

7

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни карикатури са тези. Единия министър казва едно (че за следващите две седмици няма да има нови мерки), другия (който пост по принцип трябва да е по-висш от този на Ангелов) казва обратното.Пълен разнобой сред управляващите. От какво ги е страх, че се налага ново затваряне ли. По-добре от рано от колкото да се носят черни чували с тела

6

Анонимен

преди 3 години

А в Белорус защо не трошат криви и животът протича нормално?

5

Анонимен

преди 3 години

Че тя кривата от 1 година си върви нагоре-надолу и никакви мерки и карантини не и влиаят.

4

Аз

преди 3 години

Всичко да се затвори поне до Март месец най-добре. Само магазините за храна да останат отворени. Иначе никога няма да се оправим с тия вируси. Всички вкъщи!

3

В. Узунов

преди 3 години

Да вземем за пример Франция. Там все нежни и много болни,а в Родопите сме си балкански хора. Имаме крава и хем си пия мляко,ако искам и ще си я таковам. Наша си е. Хубаво сиранце,кашкавален и никви вируси.А онея от хрема и измират.

2

Анонимен

преди 3 години

Абе глупости!Каквито и мерки да има всички ще се заразим не ви ли стана ясно?!Е,да по-бавно е по-добре ама ето,че не става както се иска.

1

Анонимен

преди 3 години

затваряйте кафенетата и ресторантите бе. Стадото по цял ден седи в тях и пие кафенце и вечер ракийка