12

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Педро има 2 опции: - да продължи да прави толумби - да досъсипе Украйна, и без това тая държава съществува от 20 години

11

Анонимен

преди 9 години

Порошенко е много слаб политик. Герберите щяха да спрат влаковете на руснаците там. По един влак на 3 дни.

10

Анонимен

преди 9 години

Какъв хубав концерт има по руската ! Нато и Запада не са толкова прости, само се пробват. Пределно им е ясно ,че Русия ще ги млати яко. Слава , честит празник на Защитниците на Отечеството !

9

:-)

преди 9 години

Опциите стояха пред Порошенко в деня, в който беше избран за президент. Сега единствено може да приеме реалността от избора си тогава.

8

Анонимен

преди 9 години

Путин ги навря в *** ***!!! Мястото на Порошенко е на подсъдимата скамейка в Хага, да отговаря за престъпления срещу човечеството! Както и на яйцето и турчинов.

7

Защо се бият, а не г

преди 9 години

Колко струва този железопътен възел? Не може ли да се приватизира?

6

Анонимен

преди 9 години

НАТО му е майката, да не мислите, че джуджето ще спре с Украйна? Ако никой не му се противопостави, то тва същество ще граби земи наляво и надясно.

5

стратегически ЖП въз

преди 9 години

Хората се бият за железопътен възел, а херберите ще продават железниците и спират влакове.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Ако е достоен мъж ще си тегли куршума. Понеже не е такъв ще досъсипе Украйна, докато накрая самите украинци го обесят на някой електрически стълб в Киев.

3

Анонимен

преди 9 години

Е как какви са му опциите, нали *** вече ги цитира в другата си статия - щял да си връща Крим:))Слави да го изчака тоя да поогладнее и да му запари на *** в Украйна и може да го привлече за комик в шоуто си.

2

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Айде пак Путин виновен !Докато Прасето, Яйцето и Турчина правеха Майдан, Владимир Путин правеше прекрасна зимна олимпиада в Сочи.Сега Украйна е фалирала. Украинците са по-бедни от преди. Страната е разпокъсана. Загуби важни части от територията си.Населението е разединено. Украинците ги чакат тежки години ...И за всичко това пак Путин виновен ...Абе, Путин ли ви накара да се връзвате на измамите на Запада за евроатлантически ценности ?! :)

1

Анонимен

преди 9 години

Какво поражение бе. Нали се изтеглиха с гордо навирени *** палячовците.