26

Анонимен

преди 1 година

22 годишен украинец се ожени за възрастна роднина инвалид, за да избегне мобилизация! "Това е първият път в моята 34годишна служба", каза служител на местен център за набиране на запасняци ... https://***/RVvoenkor/46782 Подобно нещо направи и войнолюбеца от Банкя за да избегне загорелият член на бай Ставри!

25

баба мара

преди 1 година

кои взриви сев поток2 кримския мост сега вец я не се правете на ударени с огромнизаплати нищонеправене и от време на време по една глу-пост спрете оръжиетопреговори и мир за украина

24

Анонимен

преди 1 година

Гутериш е пал'я'чо. Ако не беше, цру отдавна щеше да го ликвидира като финландеца.

23

Баце

преди 1 година

Рамките се обстрелваха сами в завладяната от тях Запорожка АЕЦ, а сега сами решиха да си спрат водата за АЕЦ и Крим. Що пишете глупости и лъжете.

22

Майната ви....

преди 1 година

Руснаците ще покътнат и това езеро. Шампиони са по разрушаването.

21

rambaldievskievich

преди 1 година

До Анонимен 36: Наркоманът е в Москва и се тресе и от страх, и от дрога.

20

Анонимен

преди 1 година

взривяването на Каховската ВЕЦ Е признак на отчаяния и страх на Кремъл , с мисъл да се задържи това което са окупирали.

19

Анонимен

преди 1 година

Давайте още оръжие на наркомана.

18

СТОП война

преди 1 година

НАркомани от САЩ позлващи наркоманизирнаи подставнеи на власт в Москва и Киев ползват техника ТЛАСКАНЕ на подставени на власт.Целта е максимални щети за СССР .. Вкл за Украина<Русия и Беларусия.Ползват лесни за декодиране комуникации които с ечуват както около Путин така и в американскии бази вкл в германия.И около Вашингтон

17

пуйката на Холмс

преди 1 година

Че руснаците обстрелват централата в Запорожие,която е в тяхно владение го знаем от пропагандата,а вече са започнали и да си давят войските,пак според пропагандата.Френските жени са били силно изненадани след като руснаците са ги подгонили да ги ухажват в Париж,нъпреки,че Бонапарт според пропагандата жънел победа след победа.Дано и изкуственият интелект не бъде заразен от пропагандата,чиято и да е тя,че ще вземе да ни съветва да скачаме от покривите на къщите си,за да сме по-здрави.

16

Анонимен

преди 1 година

Преди 6 месеца руски сапьори минираха Каховската ВЕЦ. През последните 2 седмици евакуираха документи и техника от отбранителните си позиции на левия бряг на Днепър. Рано сътринта на 6 юни 2023, войници от 1ви батальон на 205та мотострелкова бригада от Будьоновск, Ставрополски край, по заповед от Главното си командване, съгласувано с Кремъл, дистанционно взривиха стената и ПОТОПИХА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОТБРАНИТЕЛНИ ПОЗИЦИИ. СЛАВА БОГУ, ЧЕ НЕ КОМАНДВАТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ.

15

Анонимен

преди 1 година

https://dnes.bg/eu/2023/06/06/guterish-razrushavaneto-na-kahovskata-vec-e-monumentalna-katastrofa.572240

14

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, Украинците нямат интерес да си развалят инфраструктурата бе русофилски малограмотници, после нали те трябва да го изграждат пак и да дават пари. Русия си заминава от там и е крайно време да го проумеете това, ясно ви казват и дават знак пропагандистите по руските телевизии. Хем го гледате а още нищо не сте разбрали !

13

Анонимен

преди 1 година

И на ООН им писна от Зеленски: "Зеленскому не дадут слова на заседании СБООН по подрыву Каховской ГЭС"

12

Анонимен

преди 1 година

Тази реч е предварително подготвена,но за АЕЦ Запорожие.Просто са сменили наименованието на централата.Укрите са мислили,че като спре охлаждането ще има авария в АЕЦ,но явно руснаците предварително са взели мерки,защото още миналата година пробваха укрите да го взривят.Укрите сами си направиха Берлинска стена,но водна.Сега разбрахте ли защо на 5-ти вечерта съобщиха,че вече има йодни таблетки и за нас?Подготвяли са ядрен апокалипсис лудите.Спрете тази лудост!Спрете тази война!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Зеленски изобщо няма капацитет да е президент. Кукла на конци.

10

Анонимен

преди 1 година

За левски изобщо няма капацитет да е президент. Кукла на конци.

9

Тенгри кан

преди 1 година

Не знам, какво ще бъде следдващият епитет-определение на Гущера, гато гръмне ЗАЕЦ и цела Европа плъзне в радиация. В Годината Заека, ЗАЕЦ си е ебала-балката си е бала;))) И без тва ЗАЕЦ непрекъснато е обстрелвана за забавление от кюнците и на двете страни, понеже определено не ги слуша главата и смяната на алкохола им *** зле;)))

8

United abomination

преди 1 година

Ако американците продължават да се дървят на руснаците, като въоръжават терористичната групировка в бивша украйна, ООН продължава да не прави нищо, тогава можете да станете свидетели на монументална катастрофа.

7

Р0ботете Р0бе

преди 1 година

че на колко такива като Гутереш Изплащате Яхтите, Именията и Фераритата - бедна Ви е Фантазията - а България на всеки 5 залъка - Един е за Държавата с 20% ДДС - НеЧуван Данък дори по Време на Османското Ви Р0бство! Чувствате ли, колко сте Свободни?!