61

Мдам

преди 1 година

Супер, мачкай Руснаците. Да видят какво е да живееш по този начин

60

Анонимен

преди 1 година

Официални данни: за един мвсец Украйна губи по 16 000 убити! Руските загуби спиред израелски военни експерти са 1:8 или 1:7,5 спрямо украинските.

59

Не Паникуйте

преди 1 година

Това е само специална операция по денацификация на Белгородска област. Белгородска област е исторически украинска територия.

58

Анонимен

преди 1 година

С една рота ще превзема кремлин за 12 часа.

57

Анонимен

преди 1 година

Малко е. Трябва много повече бой да ги бият. Тъй като по всичко личи, че никой няма да се предаде. И Запада ще продължи да налива оръжия в Украйна изхода от войната е смяна на режима в Москва. Съответно бой по Руските цивилни докато самите те не поискат крайн на войната. Ракети по Москва до откат. Все 1-2 ще стигнат. Няма нужда да целят Кремъл, да думкат Шереметиево. Като измрат 20-30 хил цивилни в Русия и ще свърши войната. После Зеленски в затвора за военни престъпления ама Путин ще е паднал.

56

Химлер

преди 1 година

Ако не бяха съюзниците във Втората световна война днес мужиците щяхя да говорят на немски дори и с конете си.

55

Обективен

преди 1 година

Не виждам никъде новина , но дронове ,вероятно украински ,са атакували жилищни сгради в Москва. Има поражения,за жертви не се съобщава.

54

2

преди 1 година

Експертите на RUSI смятат инженерните войски за най-добрите войски на ВС на РФ. Те отбелязаха сложни минни полета, здрави бетонни прегради и противотанкови ровове. В края на доклада британските анализатори признават, че руската армия представлява сериозна заплаха за Украйна.

53

1

преди 1 година

Доклад на британския RUSI: "Руската армия започна да се бие по-добре." Британският мозъчен тръст по отбраната смята, че година след началото на СВО в Украйна руската армия е адаптирала тактиката си към текущите задачи. "Подобренията засегнаха работата на пехотата, артилерията и бронираните превозни средства, ПВО и авиацията, инженерната работа и електронната война, командването и управлението на войските. В резултат на това в течение на годината руската армия започна да се бие по-добре", отбелязват анализаторите. Експертите на RUSI смятат инженерните войски за най-добрите войски на ВС на РФ. Т

52

Анонимен

преди 1 година

В луганско направление руските войски с подкрепата на артилерия успяха да настъпят към Белогоровка. Този път от североизток. По този начин те се опитват да обкръжат украинския гарнизон в това населено място. Също така след артилерийските удари подразделения на Въоръжените сили на Руската федерация проведоха щурмови действия от Масютовка. Тук няма напредък.

51

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. В самия град продължава частичното разминиране, отстраняване на отломки и изнасяне на трупове на оставени украински войници. По фланговете обстановката остава напрегната. На северозапад, в района на Орехово-Василевка, продължават тежките боеве. ВСУ успяха немного да притеснят ВС на РФ, но руснаците отново вземат инициативата. В югозападната част на Бахмут се водят боеве в района между Ивановски и Клещеевка - артилерийски дуели, взаимен обстрел от минохвъргачки и танкове. Гмежта на киевската хунта периодично организират разузнаване с бой.

50

Анонимен

преди 1 година

Зарята ще е безплатна от Путин....

49

Анонимен

преди 1 година

Усещам, че ще има заря над цяла украйна.

48

Само така

преди 1 година

...дайте повод на руснаците да ви попилеят. По етнически българи стреляте61037, а ние ви издържаме на курорт тука...

47

Анонимен

преди 1 година

Варягите от страните на Руско-Украинската граница живяли в съседство с хазарите и с българите от нашите исторически земи,и били авари,англосакси как преселници на запад по исторически хроники и географи в стари времена от които е известно за навиците им в търговията с роби,които набирали от войни за владения и нападения с/у народите около тях за продан на юг за М. Азия,Бл.Изток,Африка,а аварите с неприязното им поведение над славянте в Ц.Европа,а сега война за избиване на народи,а те командващи.

46

Анонимен

преди 1 година

Do46 makuumnik zakat te na fronta

45

Анонимен

преди 1 година

Там живеят етн.българи,разгонват ги разчистват

44

Кравар с Ф-16

преди 1 година

Браво на Украйна! Путин от друго не разбира.

43

Анонимен

преди 1 година

Е той и друго е казал.Русия трябва да анексира и Харковска област,за да се спре с обстрела.Така,че...

42

Космонавт

преди 1 година

До 35 Накълни ме и мен, за да наблдавам дали ще ме хване ха-ха