94

Алекс

преди 1 година

Този запис не отменя факта ,че Руди е мутра и рекетьор.Записът на разговора с депутата Христинка от ИТН го доказва.И други могат да правят записи.Гешев да действа.Бай Ставри да се готви да посреща нов обитател.

93

Курти

преди 1 година

......................Русия (МВР) Умре..........

92

Анонимен

преди 1 година

Този,ако изобщо може да се нарече политик,Р.Василев,след поредната му изневяра,не виждам коя друга партия ще му вярва.А обикновените хора, още повече.Професор Р.Коларова го нарече "политически труп" и е много права.По отношение на чутото,това са разкази,казани в партийна,домашна обстановка и всеки от нас му се е случвало да говори,понякога,с неприлични думи у дума.Да не забравяме какво сме чували от Боко, но всичко забравихме набързо.Смятам,че правителство ще има,заради неприетите закони.

91

Наивници ли сте ?

преди 1 година

Какво си мислите ,че във другите парти когато са във тесен крък говорят по друг начин ли ? Нали ги помните на Боко записите или ги забравихте ,сигурно сте ги забравили ? На тези поне не им показаха шкафчетата !

90

Читател

преди 1 година

Деформирани уста,но заливат с злост опонета,защото така е роден този хамелеон.

89

Име

преди 1 година

До Как не ви е срам?!НИкога не "са оставали партии". И това не е партия. Тов а еедно ЕТ, в което шефът прибира всичко, вкл. и овациите за всичко, което може да си присвои от където падне. Например: От цялата компания около Сарийски - референдумът за "ервото". Втори пример : Ония походи, моходи за мир и не знам си какво, видя, че набират много сила и реши да им направи паралелно "събитие", каза 5 думи хубави и после с ордата отидоха да хвълят боя? Че с какво са по-различни от ония през 2020?

88

Анонимен

преди 1 година

Клетата държавица България - подложена на извращенията на извратени полУтици , тънеща в европейска бедност, крадена от полуграмотни харвардци, пожарникари, фуражки ,дървари и други нискочели индивиди ! Дяконе Левски, няма ли начин да станеш и да видиш на какво прилича Родината ?

87

Анонимен

преди 1 година

Това е да си гнусен платен гел. Но, някои се раждат такива.

86

Сибила в транс

преди 1 година

Китай и Русия ще бъдат фатално ударени от астероиди през периода 2137-2140 година и ще погинат, като древните Акад и Шумер. Едва тогава Израел и САЩ ще завладеят целия свят. Но след това и самите Ционисти ще бъдат довършени свише, от Създателите ни. Това неотменимо ще се случи през лятото на 2141 година. Целият свят ще изгори и ще останат малко хора.

85

Анонимен

преди 1 година

дали от руското посолство или от американското,за "***" май няма значение.

84

Анонимен

преди 1 година

Не виждам нищо смущаващо в записа. Съвсем нормален анализ си правят и си казват нещата каквито са.

83

Анонимен

преди 1 година

Руди Гелов, когато си роден ***, друго не можеш да бъдеш.

82

баба мара

преди 1 година

изводът е всички вън отиваме на избори до дупка не се ли срамувате за какво стегласували и какво сте вкарали в нс аз не гласувам защото не вярвам на никои и сеоказах права

81

Анонимен

преди 1 година

избори.ПП изпадат.

80

Анонимен

преди 1 година

ПП.ДБ срама нямат! Дори не се изчервиха след изтеклите записи. Абсолютни гьон-сурати. Митроханова ли ги накара да кажат това, което казаха, та видяха руска следа тук? А записите са антенчни-иначе ни изкарвате слепи и глухи.

79

Гумичка за триене

преди 1 година

С две думи работата е АЛА БАЛА?????? Да ви имам харвардския университет!!!!! Стягайте куфарите ако резервирате по рано е на далавера!! И Пускайте Пералнята!

78

Алекс

преди 1 година

Изглежда,че до края на мандата си,Президентът ще управлява.

77

До Анкета за име

преди 1 година

Добавям: "Покъртителни Простаци (Предатели също става)", "Правим Простотии" и като ги гледам "Пр*ст*тутки П*д*раси" (екскюз май френч, както казва асен василев в записа). Най-правилното им е "Продуктово Позициониране" - точно това правят през цялото време за всичко. Иначе и другите предложени са верни! Най-забавно е "Пускам Пералнята"

76

Анонимен

преди 1 година

Денят, в който Хазарта престана да има хемороиди и стана част от "най-гнусната кал и помия та света".

75

300 30 3 залп

преди 1 година

Най сетне се изпълни тъй мечаният блян на избирателя. Да се намери поне един . И той *** във вентилатора . На уж народното събрание. И всички там имат малки кафеви точки.