Снимкa: Rezvani Motors

Компанията Rezvani Motor обяви, че приема поръчки за своя нов модел – Beast Alpha, като цената му е свалена драстично. Спортната кола, която разполага с мощност 500 к.с., е сочен като конкурент на машините на Porsche 911 и ще струва по-малко от 100 000 щатски долара.

Купето Beast Alpha бе представено на автосалона в Париж, редом с другия модел на марката – роудстъра Beast. Тогава от компанията обявиха, че началната цена на автомобила ще бъде минимум 149 000 щатски долара. Сега обаче тя е намалена, без това да се отрази на техническите характеристики на колата.

"Новият Beast Alpha ще бъде най-достъпният автомобил на Rezvani Motors, като ще съхрани както екзотичния си дизайн, така и производителността на двигателя си. Цената му обаче ще е под 100 000 долара", се казва в официалното съобщение на компанията.

Идеята на производителя е да привлече широка аудитория, която търси уникален автомобил на достъпна цена. Поръчки за модела на Rezvani вече се приемат, като клиентът трябва да внесе депозит в размер на хиляда долара.

Още снимки и информация вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase