Мъж отишъл в автосервиз за проблеми с двигателя. Заговорил се с монтьора и споменал, че е кардиохирург. В този момнет монтьорът казал: - Хей, човече, сърцето е двигателят на човека. Аз избирам от двигатели и ти разбираш от двигатели. Е, кажи ми защо ви плащат 4 пъти повече? Кардиологът кимнал, качил се в колата, запалил двигателя и казала на монтьора: - А сега се опитай да оправиш колата, докато двигателят работи!


Двама борци си говорят: - Знаеш ли, че синът ми вече ходи на училище? - Така ли? И какво училище? - За бавноразвиващи се... - Е, ами хубаво, щом го влече...

Една крава се подигравала на едно коте: - А гледай, какво си малко, а имаш мустаци! - А ти, виж се каква си голяма, а не носиш сутиен!

От МВР, току що съобщиха, че телената ограда за 8 000 000 евро вече е пусната в експлоатация, паралелно обаче е приет и закон за хранене на сирийските бежанци само със свински деликатеси. Примерно меню: За закуска шкембе чорба, за обяд свинско с кисело зеле, следобед сандвич със свински пушен бут, а за вечеря свински ребърца на дървени въглища. Ефектът е бил поразителен - всички потоци от сирийски бежанци са се пренасочили към Гърция и Италия, където хранят основно с риба и кашкавал!





- Мамо, искам татуировка! - Ти си глупак! Нали осъзнаваш, че това е завинаги? - А ти, като гласува за Путин, осъзна ли го?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase