ДИРЕКТНА ГРАВТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

 

За изграждане на ЕВРОПЕЙСКА  НАУЧНО- ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА  на територията на БЪЛГАРИЯ на акционерен принцип  и кадрово участие за внедряване на ДИРЕКТНА ГРАВТАЦИОННА ЕНЕЕРГЕТИКА, НА БАЗАТА НА:

1. Постигнатото от мен и моите съавтори , като откритие и изобретение в периода 1960г -2014г.

2. Израбонване и демонстриране на:

 

2.1.Екпериментални образци на системи с гравитационно обоснован променлив обем с параметри , гарантиращи реализаця на ДГД-ли., на базата на конкретни теоретични и експериментални резултати.

2.2.Екпериментални  образци на опитни установки , гаранторащи реализация на директни гравтационни двигатли  без  генератори за електрическа енергя.

2.3.Експерементални образщи на директни гравтацонни генератори за производство на електрическа енергия..

2.4.Образци на директни гравитационни генератори за производство на електрическа енергя  за битови и производствени ,нужди с различни мощности и предназначение за масово производство.

 

Забележки:

  За превръщането на това ПРЕДЛОЕНИЕ   от идея в реалност  е необходимо сериозно и разумно безкористно политическо и държвническо мислене, действие и  солиден капитал за:

1.    Осигурявант на необходимите административни актове и докоменти.

2.    Осигуряване на необходимата матерално техническа база.

3.    Включване в активна творческа дейност на знаещи и можещи високо квалифицирани технически специалисти: физици, математици, инженерири  и млади итусиазирани специалисти, студенти , ученици.

 

Кои са големите предимства на бъдещата ДГЕ-ка , които обуславят реализацията на предложението, като нещо разумно и полезно, за настоящите и бъдещи човешки поколения:

1.    Наличие на мощен и неиздчерпаем източник на енеригя във всяк точка на зеимята/на суша и вода/ и на другите небисни тела.

2.    Директен достъп до този мощен,  неизчерпаем  и безопасен източник на енергя, който движи  небесните тела в пространството и държи всичико живо на земята да може да ходи по нея и да лети над нея и да плува във водите на световния океан, който осигурява и на космонавтите, при кацане на луната да могат да хонят по нея.

3.    Проста и сигурна и безопана техника за директен достъп до гравтацонната енерегия

4.    Гарантирани неограничени, безопасни за човка и природата  мощности и неограничено производство на енеригя от гравтацонното поле на земята и други небесни тела.

5.    Енергйни мощностти за неогарничено използуване във времето , при съответна подръжка за векове и хилядолетия.

6.    Енергтика, която ще ивади човешкото мислене от блатото „КОНСЕРВАТИВНО ГРАВТАЦИОННО ПОЛЕ”, както хелеоцентричната система извади човечеството от блатото”НЕПОДВИЖНА ЗЕМЯ”. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase