Размерът – има ли значение?
Много преди ерата на Google Hummingbird, а и дори сега, след нея, доста клиенти ме питат как да пишат текстовете си, колко ключови думи във статия, какъв процент да е наситеността на думата, колко дълъг текст (колко знака) и т.н.

Не, почакайте. Този тип мислене вече е неефективен, остарял и не работи. Забравете за всички стари похвати, където насищате текста изкуствено с дадена ключова дума, броите, анализирате текста със софтуер, за да достигнете максимално ниво на оптимизация.
Социални мрежи

Вече можете да постигнете удивителен SEO ефект дори и с текст от 5 реда, с една единствена ключова дума в него. Как ли? Няма точна формула. Просто бъдете полезни на хората с вашия материал.
Просто бъдете полезни! 

Напишете човешки, смислен, полезен материал, може забавен, с хумор, или сериозен, задълбочен, за размисъл. Напишете четивен материал. Може да е къс, а може и 3 страници. Ако има интересна история, със съспенс, и читателят не се отлепя до последния ред, тогава няма смисъл да броите думите и да смятате проценти.

Един увлекателен материал, предизвикващ силен интерес у читателя, има голям потенциал да се превърне поне малко във вайръл /рекламен вирусен ефект/ и съответно има голяма SEO стойност.
Синонимизирайте :)

Google вече отлично анализира текста. Ако напишете материал и в него използвате думи като греди, замазка, врати, прозорци, таван, изолация, етаж, двор, парцел, квадратура, търсачката ще разбере, че текстът е за жилище или имот. И съответно ще го класира при търсене за тази дума. Което и в действителност се случва.

Ето защо новата вълшебна дума в SEO‑то е синоними!

Използвайте разнообразни думи, варианти, комбинации, обогатявайте текста. Това е нужно, за да не ви отреже Колибрито на Google, а и да предложите на потребителите си богато преживяване.

СЕО оптимизация (SEO)

Какво е SEO?

SEO е абревиатура на search engine optimization , което се превежда като оптимизация за търсачки (оптимизация за търсещи машини). Целта е максимално добро позициониране на един уеб сайт в органичните резултати при търсене. Оптимизацията е част от интернет маркетинга и е в основата на SEM (Search Engine Markerting), който все по-често се свързва само с платените резултати.

Сайтовете, които се показват по-напред в резултатите на търсачките, са по-често посещавани и в резултат на това се радват на по-голям трафик. Добрата SEO компания винаги прави проучване на ключовите думи, конкуренцията и техническите аспекти на сайта на клиентите си и на базата на резултатите изготвя индивидуална стратегия, основана на всички налични възможности. Оптимизацията може да включва техническа работа, работа по съдържанието, link building, както и разнообразни креативни кампании.
Защо да изберем SEOM ?

SEO конференция SEOMSEOM (СЕОМ ООД) е сред най-предпочитаните в България компании за SEO (оптимизация за търсачки). Ние разполагаме с опитен екип от висококвалифицирани специалисти с многогодишен опит, които имат зад гърба си множество успешни уеб проекти, чудесно позиционирани по хиляди ключови думи в търсачките.

SEOM е компания с традиции в бранша и позитивен имидж в сферата на обслужването на клиенти, а нашите експерти се отличават с висок професионализъм при оптимизацията на всеки проект, в който участват. Ние предлагаме на своите клиенти прозрачни SEO услуги, включващи оптимизиране на уеб сайтове за търсещите машини, които са специално съобразени с техните нужди и предпочитания. Освен това, ние предоставяме на клиентите си възможност постоянно да следят позициите на своя уеб сайт в най-големите търсачки, чрез изготвянето на подробни доклади.

С отлични познания и усет към ефективното бизнес проучване и точния анализ на конкуренцията, нашият екип селектира информация, която надминава стандартното събиране на данни. Стратегическите препоръки, които даваме на своите клиенти, целят максимално въздействие и навременни действия, от които да получите желаната възвръщаемост на инвестицията (ROI).iab bulgaria

Търсенето на нашите услуги винаги е голямо. Често български и чуждестранни водещи марки се обръщат към нас за консултации за своята SEO стратегия.

 



Полезно:

 Пари в интернет
 Интернет реклама
 Онлайн бизнес
 Сео оптимизиране
 Уеб дизайн


Интернет търговия
 Уеб дизайн и сео
 Интернет реклама
 Сео оптимизация
 Онлайн рекламиране


 Видове уебсайтове
Google News Showcase